Follow:
beauty

MAC Amplified Creme Lipstick Craving

MAC Craving

Een tijdje geleden had Douglas een gave kortingsactie op MAC. In mijn herinnering gaf MAC nooit eerder korting op hun producten, dus ik kon de verleiding niet weerstaan om toch een lipstick te bestellen. Ik koos voor de Amplified Creme Lipstick Craving.

MAC Craving

Mijn voorkeur bij lipsticks gaat toch eigenlijk altijd naar roze tinten. En dan niet die Barbie-roze kleurtjes maar meer richting oud roze. Vooral de tinten met een koele ondertoon vind ik het mooiste bij mij staan. Ik had Craving al een tijdje op mijn wishlist staan nav swatches op internet. Het blijft toch altijd een gok of de kleur in het echt ook wel is zoals op de foto’s, maar ik durfde de gok wel aan.

MAC Craving

Special Thanks to my daughter……Amy wilde persé de kleur even bekijken toen de lipstick binnen kwam. Ze zou héél voorzichtig doen. Tja….Amy en voorzichtig is toch vaak lastig gebleken. 😉 Mijn excuses dus voor het niet meer zo’n gave beeld van de lipstick.

Bij het zien van de lipstick was ik direct enthousiast! Het is echt een mooie kleur roze zo op het oog, tijd om te swatchen.

Swatch

MAC Craving

Een heerlijke romige substantie zijn de creme lipsticks van MAC. Ik vind mat op zijn tijd ook wel mooi, maar ik hou toch meer van glans. Deze lipstick glijdt echt als boter over mijn huid. De kleur is mooi diep oud roze met een koele ondertoon.

MAC Craving

Een mooie catchy kleur die toch prima kan om de kids naar school te brengen bij wijze van spreken. Het valt mij trouwens op dat weinig vrouwen wat fellere lipstick dragen. Wellicht dat deze vrouwen dit alleen doen bij speciale gelegenheden? Ik ga toch bijna nooit zonder lipstick de deur uit, jullie?

MAC Craving

En kijk nou! De kleur komt exact voor in de bloemen op mijn Tante Betsy Sporty Roses Black jurkje ! Deze lipstick wordt dus mijn standaard kleurtje bij deze lijn jurkjes. 😉

Wederom ben ik super blij met mijn aankoop. Ik ben wel verdrietig, want mijn eerste MAC lipstick ( Angel ) is bijna op. Hopen dat Douglas binnenkort weer eens een MAC kortingsactie geeft, dan kan ik nóg een lipstick aanschaffen. 😉

Wat vinden jullie van deze kleur?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply Jobke

  Heel mooi! Jammer dat ik de aanbieding gemist heb. Ik had er ook nog wel een Mac lippenstift bij willen hebben.

  mei 21, 2017 at 08:30
 • Reply Astrid

  Hij is heel mooi! Staat je goed en past inderdaad heel mooi bij je jurkje 🙂
  Astrid onlangs geplaatst…Boozyshop mysterybag & shoplogMy Profile

  mei 21, 2017 at 09:27
 • Reply Corine Boon

  Ik ga ook nooit zonder makeup , lipstick, de deur uit! Ben een van de weinige hier die de kids naar school brengt met makeup

  mei 21, 2017 at 09:52
 • Reply chucky1012

  Prachtige opvallende kleur en het staat je erg mooi 😉

  mei 21, 2017 at 11:24
 • Reply Ellen jacobs

  De Angel kleur is prachtig, mijn stiefdochter heeft een hele serie maar helaas niet deze mooie

  mei 21, 2017 at 12:45
 • Reply Jolanda

  Ik vind hem prachtig. Mooie neutrale kleur ook, past bijna overal bij
  Jolanda onlangs geplaatst…Hair tip: Balmain Hair Couture Thermal Protection SprayMy Profile

  mei 21, 2017 at 12:46
 • Reply Jouvence

  Erg mooie kleur en hij staat je prachtig! xx

  mei 21, 2017 at 17:16
 • Reply Eva

  Wat een mooie kleur die ga ik ook testen

  mei 21, 2017 at 19:12
 • Reply Johanne

  Wat een mooie kleur! Inderdaad helemaal prima voor overdag. Ik draag zelf eigenlijk bijna nooit lipstick. En als ik het doe, moet ik een hele dag wennen waardoor ik de dag erna toch weer te veel moeite vind ;-). Maar houd wel echt van de MAC lipsticks.

  mei 21, 2017 at 20:32
 • Reply Dhini

  Love dat kleur. Het staat je mooi.

  mei 21, 2017 at 21:48
 • Reply mieke | mieksmind

  Oeh echt een mooi kleurtje en staat je ook enorm mooi!

  mei 21, 2017 at 22:11
 • Reply Eva

  Normaal stiekem geen fan van roze, maar deze is best wel mooi!

  mei 22, 2017 at 08:53
 • Reply Lieke

  Ik heb hem ook, echt een pareltje!
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week #20 | Bubble voetbal, graduation dinner en een heel heftig feestjeMy Profile

  mei 22, 2017 at 10:03
 • Reply Neeltje | Thoughts in Style

  Wauw deze kleur is echt zo perfect! Love it. X

  mei 22, 2017 at 10:37
 • Reply Mariska

  Het is inderdaad een hele mooie kleur! Het doet net iets meer met je lippen, maar niet te opvallend.
  Mariska onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s #4 Duitsland en erg naar nieuwsMy Profile

  mei 22, 2017 at 13:27
 • Reply Eva

  Hele mooie kleur! Staat je goed ook!

  juni 6, 2017 at 16:35
 • Reply sabrina

  Heel mooi! Staat absoluut nog op mijn lijstje!

  juni 10, 2017 at 00:25
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge