Follow:
beauty

proWIN GWNC Reinigingsmelk en proWIN reinigingsdoekjes

prowin

Dat proWIN al geweldige schoonmaakproducten heeft heb ik inmiddels al ruimschoots ontdekt. (zie blogs hierover hier). Vorige week was ik bij de informatieochtend bij proWIN en mocht ik mijn gewonnen prijs in ontvangst nemen. Ik had namelijk gewonnen met hun fotowedstrijd. In het gewonnen pakket zaten ook wat beautyproducten uit de Wellness collectie van proWIN. Hier was ik natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar! Inmiddels heb ik al ruim een week de GWNC Cleansingmilk in gebruik in combinatie met de wasbare reinigingsdoekjes (yay tegen verspilling! Beter voor het milieu!) en ik ben aangenaam verrast. Wát een heerlijk product is deze milk.

proWIN GWNC Cleansingmilk

prowin

Zelf ben ik al een flinke tijd aan het reinigen met een facewash. In de avond douche ik en was ik mijn gezicht onder de douche met een facewash. Ik merkte wel dat wanneer ik foundation had gebruikt ik na het douchen nog steeds flink wat vuil van mijn gezicht haalde met een lotion achteraf. Mijn gezicht was dus niet goed gereinigd. Ik gebruikte dan soms nog 2-3 wattenschijfjes met lotion om mijn gezicht goed schoon te krijgen. En in de ochtend gebruikte ik één wattenschijfje met wat lotion. Toch merkte ik de laatste tijd dat ik wat meer last kreeg van onzuiverheden. Zou het komen door het niet voldoende reinigen?

Een goed voornemen voor 2019 is dat ik bewuster wil zijn met (plastic) afval. Ik ben al veel minder shampoo en conditioner gaan gebruiken en ik let meer op bij het aanschaffen van producten of er niet onnodig plastic omheen zit. Heel blij was ik dus ook toen ik de wasbare reinigingsdoekjes in mijn prijzenpakket ontdekte. En ook nog eens in twee geweldige kleuren! Als deze doekjes bevallen hoef ik nooit meer watjes te gebruiken. Dat scheelt sowieso al 12 plastic verpakkingen in een jaar. (minimaal!)

Mijn reinigingsroutine nu

prowin

In de ochtend reinig ik nu sowieso veel beter. Ik pak 2-3 pompjes van de reinigingsmelk (die overigens zalig ruikt!) en masseer het over mijn gezicht. Ik maak één van de reinigingsdoekjes nat met warm water en haal de reinigingsmelk van mijn gezicht. Daarna pak ik het andere doekje, maak deze vochtig en breng hier wat lotion op aan om mijn gezicht te verfrissen. Ik ben meteen wakker! Een heerlijk begin van de dag en mijn huid voelt heerlijk schoon aan.

In de avond masseer ik de reinigingsmelk goed in op mijn gezicht én mijn ogen. (yep, ook oogmake-up kan ik hier prima mee reinigen). Ik spoel het dan af onder de douche. Na het douchen gebruik ik nog één pompje reinigingsmelk (omdat ik het gewoon zo’n lekker product vind) om de laatste restjes mascara te verwijderen. Ook hier gebruik ik de wasbare reinigingsdoekjes voor.

Wat zit er in?

In de reinigingsmelk zit oa kamille, salie en toverhazelaar. Je kan de melk gebruiken bij elk huidtype. De reinigingsmelk beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en geeft je huid een heerlijk fris en schoon gevoel.

Voordeel gebruik wasbare reinigingdoekjes van proWIN

prowin

Bij regelmatig gebruik van de reinigingsdoekjes van proWIN wordt je huid poriëndiep gereinigd en op den duur de talgproductie gereguleerd. Hierdoor ziet je huid er na verloop van tijd ook veel beter uit. Maar het grootste voordeel vind ik wel dat het beter is voor het milieu. Je kan de doekjes in een waszakje gewoon in de wasmachine stoppen en dus hergebruiken. Geen afval meer!

Conclusie

Ik ben fan! Ik heb mijzelf voorgenomen mijn huid op deze manier te blijven reinigen omdat ik echt verbetering merk. Ik was met reinigen gewoon wat laks geworden en ik merk dat mijn huid deze manier meer weet te waarderen. ;-). En het kost mij helemaal geen extra moeite. En de reinigingsdoekjes…waarom ben ik daar niet veel eerder mee begonnen. Ideaal!

Meer informatie over deze proWIN producten? Of de andere producten die ik al op mijn blog voorbij heb laten komen? Stuur mij een bericht.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge