Follow:
beauty

Dr Pierre Ricaud – Intelligence Minceur Body Coach

Mooi weer, luchtige kleding en elk jaar weer balen dat je niet eerder bent begonnen met afvallen en sporten. Dat is mijn gevoel elke zomer weer. (en blijkbaar ben ik hardleers). Om toch nog een klein beetje leed te verzachten is er een afslankende verzorging van Dr. Pierre Ricaud die helpt het lichaam te hermodelleren. 

Ik moet eerlijk bekennen dat ik pas sinds een jaar of 2 een trouwe smeerster ben. Voorheen smeerde ik amper bodylotion of body butter, maar sinds ik merk dat mijn huid er wel degelijk behoefte aan heeft smeer ik bijna elke avond. (in de winter ook in de ochtend). Een product als de Intelligence Minceur is dan nu ook geen probleem meer voor mij. Het is namelijk erg belangrijk om een afslankend bodyproduct consequent te smeren om een goed resultaat te krijgen.

Werking

Een extra krachtige formule die een dubbel complex met actieve bestanddelen bevat:

  • Het UCP1 Systeem, een slim bestanddeel dat afkomstig is van de zaden van de Brassica Alba, is in staat om vetopslagcellen (witte cellen) in vetverbrandingscellen (beige cellen) te veranderen. UCP1, een eiwit dat werkt als indicator voor de omzetting van witte naar beige vetcellen, neemt met 209% toe (in vitrotest)
  • De AQP7 Booster, een gepatenteerd actief bestanddeel dat afkomstig is van Johannesbroodpitten, bevordert de aanmaak van AQP7-eiwitten, de enige stof in het menselijk lichaam die zorgt voor de evacuatie van vetcellen. In combinatie met lipofragmenterende cafeïne bevordert de booster de afvoer van vetten en vermindert hij het volume van de cellen aanzienlijk.

De lotion komt in een handige flacon met pompje. Zo kan je makkelijk doseren en verspil je niet onnodig veel product.

Om het beste resultaat te krijgen breng je de lotion twee keer per dag aan op de dijen, buik, armen, billen en taille. Daar waar jij nodig vindt om de huid steviger te krijgen. Breng de lotion met ronddraaiende bewegingen aan totdat het volledig is ingetrokken. De geur is heerlijk fris en daarom ook ideaal om tussendoor te vervangen voor een “normale” bodylotion. Als een soort kuurtje voor de zomer 😉

Het product is door 13 proefpersonen getest met als resultaat tot wel 1,7cm vermindering in omvang bij de rondingen na gebruik van 28 dagen. Bij 38 proefpersonen gemiddeld 0,7 cm vermindering.

Ik heb zelf de centimeter er niet bij gebruikt, maar mijn huid is wel degelijk wat strakker aan gaan voelen op bepaalde plekken. Ik moest helaas een pauze inlassen door een ingreep bij mijn linkerbeen waardoor ik geen product kon smeren rond die plek. Maar binnenkort ga ik weer braaf 2 maal per dag smeren!

Voor een zeer betaalbare prijs voor een dergelijk product kan je dus zeker de Dr Pierre Ricaud Intelligence Minceur eens proberen. Als je van jezelf weet dat je het ook consequent zal smeren zal je er zeker profijt van hebben!

Je kan de Intelligence Minceur online bestellen bij de website van Dr Pierre Ricaud voor 19 euro (50% kortingsactie).

Liefs Hilde

**Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge