Follow:
beauty

Kneipp Body Crème Silky Secret

Kneipp

Wat een guur weer is het buiten hè? Met dat gure weer gaat mijn huid ook meteen reageren door ontzettend droog aan te voelen. Elke dag smeer ik mijzelf van top tot teen in met een bodyproduct. Recent ontving ik een heerlijk zacht geurende body crème van Kneipp, Silky Secrets. Een bodycrème die lekker snel intrekt en mijn huid perfect voedt!

kneipp

Flink wat jaren geleden (wel 15 ongeveer) gebruikte ik geregeld de showergels van Kneipp. (heel vaak ruzie gehad met die plastic lusjes die op de doppen geklikt zaten, verschrikkelijk!). Na wat ‘Kneipp-loze’ jaren koop ik nu al flink wat jaartjes af en toe Kneipp producten als ze in de aanbieding zijn. Vaak zijn er 1 + 1 gratis acties met Kneipp en dan verwen ik mijzelf met wat heerlijke producten. Want Kneipp is al jarenlang een merk wat fantastische betaalbare producten op de markt brengt!

kneipp

De body crème heeft een heerlijke zachte geur van zijdeboombloesem. Heel zacht bloemig van geur waar ik echt blij van word als ik het gebruik. De body crème is makkelijk smeerbaar (een soort dikke bodylotion substantie) en trekt heel makkelijk in. Nóg een voordeel is dat de crème geen plakkerig laagje achter laat. Je kan je dus heel snel in weer in je kleren hijsen na het aanbrengen van de body crème.

kneipp

Voordelen van de Kneipp body crème:

 • mild voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid
 • trekt snel in en voelt niet plakkerig
 • betaalbaar
 • subtiele zachte geuren
 • niet getest op dieren
 • dermatologisch getest
 • zonder conserveringsmiddelen en kleurstoffen
 • rijk aan natuurlijk verzorgende werkstoffen en hoogwaardige natuurlijke oliën
 • zonder paraffine, siliconen en minerale oliën

kneipp

Naast de Silky Secret variant is er ook een patchouli variant. Deze variant heeft heerlijke sheabutter als bestanddeel. De patchouli is meer kalmerend van geur, ideaal voor de avond. Zodra er weer een actie met Kneipp is bij een drogist ga ik die zeker halen.

kneipp

De Kneipp body crème komt in een pot van 200ml en kost 9,49. Verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen.

Ben jij bekend met het merk Kneipp?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product gekregen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Deze creme ken ik niet mnaar daar zal snel verandering in komen!
  Omdat ik een kurkdrige huid heb en nu ik je review gelezen heb er
  zo benieuwd naare ben….

  Fijn weekend Xoxo

  januari 20, 2018 at 08:10
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge