Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #123

Een topweek deze week! Thomas had het letterfeest op school omdat hij alle letters heeft geleerd. Er was sneeuw. De meiden gingen naar Parijs en Andries en ik onverwacht naar een hotelletje. Genieten!

Maandag

Toen ik Th0mas naar school bracht kon ik meteen door naar Zoetermeer voor een nieuwe autoruit. Dus een boek mee in mijn tas en even een uur wachten…

En vandaag kwam mijn rekje binnen voor de badkamer. Helemaal happy!!

Dinsdag

Sneeuw! Je kan Thomas niet blijer maken…

Woensdag

Vandaag kwam er weer een boek uit Engeland binnen. Ik ben er zo blij mee!! Laat die Brexit nog maar even wachten hoor. Ik wil mijn collectie Engelse boeken nog wel even uitbreiden.

Donderdag

Ik had mazzel! Deze week won ik op een Instagram account van een boekenwinkel twee bioskaartjes voor de nieuwe film van Mel Wallis de Vries, Vals. Super tof! Dus de meiden mogen binnenkort gratis naar de film.

In de avond gingen de meiden hockeyen. Amy kreeg nog een flinke tegenslag. Ze viel keihard op haar onderrug/billen. Ze had zo’n pijn dat ze niet meer kon zitten of normaal kon lopen….shit…morgenavond naar Parijs….

Vrijdag

Amy bleef vandaag thuis om in alle rust en met pijnstillers de pijn te bestrijden. Hopelijk voldoende rust om vanavond in de Thalys te stappen.

In de middag ging ik naar school, Thomas had het letterfeest!

Super trots!

Ik moest in de avond naar zwemles en Andries bracht Amy en Fenna naar mijn jongere broer Tim en zijn vriendin Zinzi. Die gingen een weekend naar Parijs. De meiden hadden dat voor hun verjaardag gekregen, super lief!

Zaterdag

In de ochtend moest Thomas hockeyen. Het was gelukkig droog.

En tussen het blaadjes plukken van de grond heeft ie toch nog een keer gescoord…haha.

Eenmaal thuis dook ik even in mijn boek…heerlijk!

Thomas had in de middag een feestje en toen kwam ik erachter dat Andries voor ons een hotelletje had geboekt. Thomas ging bij mijn vader slapen….super nice!

Dus wij reden naar Noordwijkerhout…

Andries was zijn zwembroek vergeten (slim) en dus gingen we nog even snel naar de winkelstraat. Maar ja, als Andries dan een schoenenwinkel tegenkomt….zucht.

In de avond gingen we eten in het restaurant in het hotel. Mjammie!

En Thomas had het ook reuze naar zijn zin…

Zondag

Na een heerlijke nacht was er voor ons een zalig ontbijt. Super goed geregeld NH Hotel!

De meiden stuurden af en toe ook nog wat leuke foto’s

Ze hebben ontzettend veel gezien van Parijs. En ze genieten volop!! Ik geniet vanaf thuis heerlijk met ze mee.

Om 19:00 heb ik ze opgepikt vanaf het station, wat heerlijk om die blije gezichtjes weer te zien.

En natuurlijk, eenmaal thuis, alle souvenirs bekijken. Ze hadden heel lief voor ons ook een cadeautje meegenomen, de schatten. Heerlijk om de meiden weer thuis te hebben.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge