Follow:
beauty

Starskin Eye-Catcher Smoothing Bio-Cellulose Eye Masks

Starskin

In mijn Douglas Adventskalender zat dit mooie oogmasker van Starskin. Ik was hem eigenlijk even vergeten en kwam hem van de week weer tegen. Onlangs vond ik dat mijn ogen en de huid rondom wat meer begon te tekeken. Hoog tijd om dit masker te gaan testen!

Starskin

Ik heb dit soort oogmakser al weleens gebruikt in het verleden van Estée Lauder en Shiseido. Dit is alweer een tijdje geleden. Het voordeel van dit soort maskers is dat het makkelijk aan te brengen is, en zeer makkelijk te verwijderen. Je kan zelfs doorgaan met je dagelijkse bezigheden als je zou willen! Al is het toch prettiger om lekker te gaan ontspannen terwijl je dit masker neemt.

Starskin

Het gebruik van dit masker is super simpel! Je reinigt je huid en brengt het masker aan op een droge huid. Je laat het masker voor ongeveer 10 à 15 minuten zitten en dan kan je het verwijderen. Het serum wat op je huid achterblijft kan je lekker inkloppen.

In het zakje zit trouwens vol met serum, je kan je hele gezicht ermee insmeren. Dus je hebt zeer veel product voor je geld!

Starskin

Zo zien de oogmaskers eruit. Het zijn 2 halve maantjes die verstopt zitten tussen de witte “beschermers”. Eerst had ik, als een echt dom blondje, een wit “bescherm-stukje” onder mijn ogen gedaan. Echt zó dom! Gelukkig kwam ik er al snel achter en plakte het échte masker onder mijn oog. 😉

Starskin

Het masker is echt een soort secondskin. Die van Estée Lauder zijn meer van een soort papier, heel dun papier. In ieder geval niet hetzelfde soort materiaal als deze. Het voelt prettig aan kan ik wel zeggen. Ik adviseer toch wel om lekker te gaan liggen tijdens het masker. Ik zat op de bank en mijn linkermasker zat na een paar minuten halverwege mijn wang, haha. Gelukkig schuif je het zo weer op zijn plek.

Het resultaat!

Starskin

Ik heb de foto niet bewerkt, dus hij is wat donker. Maar zo kon je het meest eerlijk beoordelen. Links is vóór het masker, rechts na. Het resultaat is na 1x het masker te hebben gebruikt toch best fraai vind ik. Ik zie links onder mijn oog toch echt 2 lijntjes vanuit mijn binnenste ooghoek naar linksonder lopen. Rechts op de foto zijn deze lijnen toch bijna nihil!! Yes!

Ook voelt mijn huid goed gehydrateerd en gevoedt. Soms wil de huid rondom mijn ogen best wat trekkerig aanvoelen, dus dit masker is absoluut een winner voor mij!

Het masker is verkrijgbaar bij Douglas voor 9,95. Als ik het goed zie op de site krijg je daar 2 pakjes voor. Ik vind het wel een prijzig masker, maar voor af en toe ga ik het zeker mijzelf gunnen.

Ben jij bekend met dit masker?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Dat ziet er zo goed uit!
  Ik ken dit niet.

  april 28, 2017 at 11:28
 • Reply Yvonne

  Ik heb deze nog nooit geprobeerd maar hou erg van hydratarende maskers.

  april 28, 2017 at 15:01
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge