Follow:
beauty, gezin, samenwerking

Het is alweer bijna moederdag! Hier wat leuke cadeautips

De meivakantie is in aantocht en dat betekent ook dat het alweer bijna Moederdag is! Mijn kinderen hinten vaak al vanaf deze periode naar hun gekozen cadeautjes of gemaakte knutselwerkjes. Ik geniet daar volop van. Zo moest Thomas deze week in quarantaine vanwege een positief getest klasgenootje en werd er onder mijn ogen gewerkt aan een moederdag brief. Wanneer je dan leest dat hij mij ‘zacht’ vind, ‘net een knuffelbeer’, dan kan mijn dag al niet meer stuk! Hahaha. In deze blog een aantal leuke cadeautips voor Moederdag.

Een heerlijke nieuwe geur!

Dit is, denk ik, het moederdagcadeau wat altijd in de smaak zal vallen. Een parfum is gewoon altijd fijn! Van mij zijn er onlangs zelf twee geuren opgegaan. Dus een subtiele hint heb ik wel gegeven 😉

Meestal kan een verkoper/verkoopster je prima helpen om de juiste geur te laten kiezen. En wanneer het uit liefde is gekocht is het toch altijd goed? Ik ben in ieder geval altijd heel erg blij met een mooie nieuwe geur!

Bloemen

Een mooie bos bloemen maakt Moederdag extra feestelijk. Zeker met het mooie lenteweer in aantocht vind ik het altijd fijn om wat meer kleur in de vorm van een bos bloemen, in huis te hebben staan.

Het enige nadeel van bloemen is natuurlijk de houdbaarheid. Maar je moeder verwennen met een mooie bos is natuurlijk altijd leuk. Wat ook leuk is om te geven, wanneer je moeder/vrouw van groen in huis houdt, is de Groene Kneusjes Box. Een doos vol met leuke kamerplantjes die wat extra liefde nodig hebben.

Make-up

Een iets persoonlijker cadeau dan een bos bloemen is een mooi luxe make-up product. Veel vrouwen vinden een wat luxer item wellicht iets te gortig om voor zichzelf te kopen, maar om cadeau te krijgen extra leuk! Zo kreeg ik vorig jaar voor moederdag wat producten van Charlotte Tilbury, en daar was ik maar wat blij mee! Misschien heeft je moeder/vrouw net een nieuwe foundation nodig, een nieuwe mascara of een mooie lipstick? Misschien heeft ze weleens laten vallen verliefd te zijn op een bepaald oogschaduwpalette? Een mooi luxe make-up product is een prachtig cadeau om te geven of the krijgen. Bij de Bijenkorf hebben ze een walhalla aan prachtige merken en ook nog eens een snelle en goede service. De perfecte plaats om je Moederdagcadeau te scoren!

Een boek

Dit is natuurlijk een cadeau wat ik vanuit mijn eigen werk niet in dit rijtje kan laten ontbreken. Een goed boek is zoveel meer dan een ‘papieren-cadeau’. Het kan een intense beleving zijn, een mooi reisverslag waar je als lezer deelgenoot van uitmaakt, een cadeau om heel blij van te worden. Hieronder een aantal tips:

Hairstyling

Als je haar maar goed zit! Dat is natuurlijk voor elke vrouw belangrijk. Soms heb je daar even wat extra hulp bij nodig door het gebruik van een wat luxer haarproduct of stijltangen, krultangen en een goede föhn. Ik ben zelf soms iets te makkelijk met mijn haar. Hup, staart in en gaan! Zo zonde! Want ik voel mijzelf toch echt beter wanneer ik iets meer aandacht aan mijn haar geef en het gewoon mooi zit.

Wanneer je een kwalitatief goedwerkend apparaat hebt kan je in een handomdraai een prachtig kapsel creëren. Dus een mooie luxe krultang of föhn kan een perfect moederdagcadeau zijn! Zeker wanneer het mooi ingepakt is, strik erom, en met liefde wordt gegeven 😉

Een cadeaubon

Wanneer er al flink geknutseld is, wellicht een bos bloemen in de planning staat, maar je niet weet wat er nog extra gegeven kan worden. Een cadeaubon is natuurlijk ook altijd goed! Soms vinden moeders het wellicht ook wel leuk om lekker zelf te gaan neuzen bij de winkels aangezien deze volgende week weer open zijn. Denk aan een bon voor de Bijenkorf, een boekenbon of een bon van haar favoriete kledingzaak. Een Moederhand is gauw gevuld 😉

Fijne Moederdag alvast!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge