Follow:
beauty

Afvallen 2.0 met Novashops: Update!

Novashops

Nu ik ruim een week bezig ben met mijn koolhydraatarmdieet leek het mij handig om een update te plaatsen. Wat vond ik van het starterspakket? Was het lekker? Had ik honger? Ik vertel je alles! Én…..is er wat af?

In het starterspakket zit een volledig menu voor 10 dagen. Heel makkelijk krijg je er een beschrijving bij met een voorbeeld van je 10 dagen-menu. Je mag hierin uiteraard wat schuiven als je dat wenst. Het staat er allemaal prima in beschreven. Ik heb dit zelf ook gedaan. De eerste week heb ik mij prima aan Fase 1 gehouden, ik had het soms wel moeilijk. Er waren een aantal drukke dagen dat ik hielp op de school van mijn kids, en toen merkte ik ook wel dat ik teveel energie verbruikte.

Honger had ik ook weleens. Dan pakte ik gauw een kop koffie of wat komkommer. Na een week was ik al aardig wat afgevallen en besloot ik dat ik richting Fase 2 zou gaan overstappen. Ik wilde toch wat meer energie en ik miste mijn fruit. ( dit mag niet bij Fase 1 ). Ook hoef ik van mijzelf niet zo heel snel af te vallen, en met Fase 2 val je nog steeds af, alleen wat minder snel.

Wil je meer lezen over de Fases? klik hier

Favorieten van het dieet zijn voor mij:

 • Pudding: ik vind dit heerlijk als tussendoortje! Vooral in de avond. Dan krijg ik toch vaak nog even zin in iets lekkers en is een lekker zoet puddinkje ideaal. Kleine hapjes en je doet er lekker lang mee!
 • Repen: De chocoladerepen vind ik heerlijk. Je hebt dan toch het idee dat je iets lekkers snoept, en het is dan gewoon als een maaltijd. Ze vullen goed en ik vind ze erg lekker
 • Flensjes: de pannenkoekjes zijn ideaal! Als ontbijt met wat lekkere blauwe bessen erop, een waar koningsmaal! Ook de hartige varianten vind ik lekker als avondeten.

Wat ik het minst lekker vond was de havermout. Maar nou ben ik zelf al niet zo weg van havermout, dus dat kon ik verwachten. Maar nu in Fase 2 kan ik het combineren met fruit, wellicht dat ik het dan wat lekkerder vind.

Resultaat!!

Ik begon Tweede Paasdag met een gewicht van 84.1 kg. ( huil huil ). Mijn doel is om ongeveer 10 kilo kwijt te raken. Met mijn lengte van 1,67 ben ik dan nog wel iets te zwaar, maar ik hoef niet super slank te zijn. ( plus, dan pas ik al mijn nieuwe jurkjes niet meer haha ).

Vanmorgen heb ik gewogen ( woensdag, dus 1 dag eerder ) 79,9!!! Ik ben dus ruim 4 kilo afgevallen in iets meer dan een week. En dan heb ik dus een aantal dagen Fase 2 gedaan én een keer een normale kaaspannenkoek gegeten. ( en niet gesport ). Ik ben reuze tevreden met het resultaat!!

Hoe nu verder?

Ik ga verder met Fase 2, maar wel met wat dagen dat ik gewoon ga eten. Zo eten wij met koningsdag bij mijn moeder en maken we er een leuke dag van. Dan wil ik niet aan zakjes etc. Dan ga ik daarna gewoon weer streng verder. Tot aan mijn streefgewicht blijf ik het zo doen, daarna bouw ik rustig af met Fase 3 en 4. Ik vind het absoluut een dieet dat prima te doen is zolang je je eigen weg erin vindt.

Op dit moment heeft Novashops een korting van 12,5% met kortingscode ‘koning’. T/m eind mei kan je code ‘Hillybilly17’ gebruiken voor een korting van 10%.

Vind je het leuk als ik jullie op de hoogte hou van mijn afvalrace?

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Ida

  Wauw wat een mooi resultaat! Bedankt voor de update. Ik was erg nieuwsgierig naar je ervaringen en vind het leuk het vervolg te lezen. Groetjes Ida

  april 27, 2017 at 08:08
 • Reply Bea

  Nou, dat is niet gek; goed gedaan hoor!
  Ik wil ook wel horen hoeveel je nog afvalt!

  april 27, 2017 at 08:35
 • Reply Jana

  Wauw wat een mooi resultaat! Knap van je!

  april 27, 2017 at 08:39
 • Reply Lesley

  Dat is een super goed resultaat. Ik vraag me altijd met dit soort dingen af hoelang het er ook daadwerkelijk afblijft. Ik ken genoeg mensen om mij heen die dit geprobeerd hebben en allemaal zijn ze weer terug op hun oude gewicht. Ik ben heel benieuwd naar je vervolg updates 🙂 !

  april 27, 2017 at 09:16
 • Reply Wendy

  Super resultaat! Maar begrijp ik het goed dat je dus ook geen vis of vlees eet? Want dat zou ik dus nooit volhouden.

  april 27, 2017 at 10:33
 • Reply Sonja

  Oei… ik val liever 1 kilo af dan 4. Dit is crashen en zal geen lange termijn resultaat geven. Mijn excuus dat ik hier een beetje boos om kan worden. Niet is zo ongezond als dit.
  Snap dat je superblij bent… echter mijn PT zal de stekels omhoog zetten als ik dit vertel.
  Sonja onlangs geplaatst…Swatched it | zomerse nagels | Dr. Pierre RicaudMy Profile

  april 27, 2017 at 16:03
 • Reply Babs

  4 kilo minder, wauw, geweldig! Koolhydraten maken mij ook dik. Goed bezig Hilde!

  april 27, 2017 at 16:32
 • Reply A Fashion Taste

  Al een heel mooi resultaat! Doe zo verder. Die pannenkoeken zien er super lekker uit!

  april 27, 2017 at 18:43
 • Reply Neverdullmoments

  Wow wat super goed al en wat stoer dat je het met ons deelt 🙂 De gerechtjes die je mag eten zijn lang zo verkeerd nog niet! Succes met het verdere proces, ik zou graag verdere updates willen lezen!

  april 27, 2017 at 18:58
 • Reply Martiena de Graaf

  Wauw! Ik wist helemaal niet dat dit bestond en dat je zo snel en makkelijk kon afvallen. Zelf let ik ook op de koolhydraten en suikers. Ik doe dit nu een paar maanden en dat werkt iets minder snel, maar ook! Ik ga is verder opzoeken wat dit inhoudt wat jij aan het doen bent. Dankjewel voor de tip en nog even succes he 😉

  april 27, 2017 at 19:24
 • Reply Bianca

  Deze methode ken ik niet, alleen ben ik wel benieuwd of het wel goed is om zoveel in zo’n korte tijd af te vallen (al is een – op de weegschaal te zien altijd leuk haha) x

  april 27, 2017 at 19:42
 • Reply Wilma

  Wat goed Hilde, 4 kilo in 1 week!!
  Ben zelf voor de vakantie begonnen met het boek van Fajah, is ook goed te doen en staan leuke recepten in.
  Hou vol, succes!

  april 27, 2017 at 21:07
  • Reply hillybillybeauty

   Gaat je vast goed lukken! Het zal bij mij nu wel wat langzamer gaan, maar dat geeft niet. Succes!

   april 27, 2017 at 22:23
 • Reply Dhini

  Wat goed gedaan! Knap dat je dit kan volhouden. Hou vol en succes!

  april 27, 2017 at 21:54
 • Reply Jolanda

  Wat ontzettend goed zeg, 4 kilo!! Die flensjes en puddinkjes lijken me ook wel heerlijk.
  Jolanda onlangs geplaatst…Kruidvat Super Lash WimperserumMy Profile

  april 28, 2017 at 04:16
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge