Follow:
beauty

Super leuke Balea Limited Edition producten!

Balea

Toen ik bij mijn tripje naar Duitsland bij de DM belandde sprong al het roze mij in mijn ogen. Als een soort ekster struinde ik door de DM om alle mooie en vrolijke zomerse verpakkingen in mijn winkelwagentje te gooien. ( inderdaad met een winkelwagentje door een drogist! Dat zie je mensen bij ons in het Kruidvat niet zo snel doen 😉 ). Ik laat jullie in deze blogpost alle leuke Limited Editions zien die ik heb gekocht.

Balea Dusch Peeling Sommerliebe

Balea

Iets met meloentjes, roze en hartjes, dan ben ik om! Terwijl ik eigenlijk niet zo heel erg fan ben van een douchepeeling. Ik hou meer van grovere scrubs. Maar ik vond dit toch zo’n gave tube dat ik er toch eentje heb meegenomen. Al is het alleen al voor de geur. Die brengt je meteen in een zomerse stemming! Deze peeling kost 1,45.

Bahamas Dream

Toen ik de kokosplaatjes op de verpakking zag wist ik dat deze lijn voor mij de topper zou zijn! Ik rook even snel aan de showergel en was verkocht. Een heerlijk zachte bloemige kokosgeur….ik ben meteen in vakantiestemming! Niet zo gek dus ook dat ik flink van deze lijn heb ingeslagen. ( de showergels dan, van de overige producten heb ik er netjes 1 gekocht ).

Bodylotion 1,25/ Bodyspray 1,95/ Showergel 0,55

Jamaica Vibes

Van deze lijn vond ik alleen nog een showergel in de schappen ( misschien maar goed ook ). Een heerlijke fruitige geur die mij een beetje aan een vruchtensapje doet denken. En flamingo’s, ja dat doet Balea goed! Hippe flamingo’s op de verpakking, dat gooien vrouwen zoals ik vaak al zonder te ruiken in hun karretje!

Showergel 0,55

Scheerschuim

Waarom genoegen nemen met een neutraal uitziende en neutraal ruikende scheerschuim/gel als je ook deze vrolijke producten van Balea kan krijgen? Ik heb al eens een scheergel van Balea gehad, en toen was ik verkocht. Daarom besloot ik deze keer flink in te slaan. De scheergel kost 1,15 en de scheerschuim met kokos/meloen 75ct. En dan krijg je goed werkende en heerlijk ruikende scheerproducten! En dit staat toch ook veel leuker in je badkamer?

Lippenbalsem Tripical

Lippenbalsem sticks heb ik door het hele huis liggen. In tassen, jassen, lades etc. Ik pak dit namelijk vaak om even mijn lippen te verzorgen en verzachten. Op zich heb ik best genoeg van dit soort producten, maar ik vond deze er zo leuk ( en vooral aantrekkelijk ) uitzien! En ja, 65 cent is toch een vrij lage drempel om er eentje in mijn kar te leggen. 😉

Dit was een greep uit de limited editions die ik kocht bij de DM. Sommige producten laat ik nog even liggen tot het zomer is, maar sommige heb ik al volop in gebruik! Het is maar goed dat ik niet zo dicht bij de Duitse grens woon 😉

Welk product lijkt jou het lekkerst?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

22 Comments

 • Reply Romy

  Oeh, nu wil ik ook naar DM! Wat een superleuke tropische lijnen! De producten lijken me stuk voor stuk heerlijk.
  Romy onlangs geplaatst…Mijn fair fashion dilemma | doe ik het of doe ik het niet?My Profile

  mei 16, 2017 at 07:41
 • Reply Lieke

  Oh Hilde wat veel! Maar ze klinken heel lekker en de verpakkingen zien er ook super uit. Mij lijkt die bahama’s dream het lekkerste!
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week | Veel bloggen, Sushi en een drie maanden dateMy Profile

  mei 16, 2017 at 08:35
 • Reply Astrid

  Wat een lekkere en fruitige producten heb je ingeslagen! En die prijsjes zijn bijna ongeloofwaardig he? Dat ze het ervoor kunnen maken!
  Astrid onlangs geplaatst…essence Glitter in the Air metallic eyeshadow reviewMy Profile

  mei 16, 2017 at 09:10
 • Reply mieke | mieksmind

  Oeh jij hebt weer lekker Balea ingeslagen! ik heb alleen de douchegel gehaald en die vind ik echt lekker. Goede prijzen hebben ze zeg! daar kun je nog eens wat voor proberen. Zo ziet je badkamer er ineens zomers uit door alleen al producten neer te zetten

  mei 16, 2017 at 09:22
 • Reply Beau Bewust

  Wat een super vrolijke producten. Ik begin hier inmiddels erg nieuwsgierig naar te worden. Vooral de body mist lijkt mij heel fijn!

  mei 16, 2017 at 09:33
 • Reply Jolanda

  Leuk leuk, wat ziet het er allemaal vrolijk uit!!
  Jolanda onlangs geplaatst…Babytip: Naïf Cooling AftersunMy Profile

  mei 16, 2017 at 10:03
 • Reply Lonneke

  Wat een heerlijke lijn lijkt mij dit zeg, ik wil hem ook! Die prijzen vallen daar echt reuze mee zeg. Ik vind het jammer dat ik nooit die kant op ga.

  mei 16, 2017 at 10:09
 • Reply marleen

  Ik wil alles! OMG! Wat ziet dat er goed uit, haha!

  mei 16, 2017 at 10:24
 • Reply Forever38.com (Vera)

  Wat een vrolijke lijn, ik krijg er echt een zomers/tropisch gevoel van. Zo jammer dat ik geen DM om de hoek heb, anders was ik er zeker direct naartoe gereden !

  mei 16, 2017 at 10:29
 • Reply Kirsten

  Wauw, wat ziet dat er heerlijk uit! En wat een fijne prijsjes ook!

  mei 16, 2017 at 10:57
 • Reply Dhini

  Wat veel producten van dit merk heb je geshopt. Ik heb veel goede dingen van dit merk gehoord.

  mei 16, 2017 at 10:57
 • Reply Girls-Things

  Wat een ontzettende vrolijke producten!
  Met een half uurtje ben ik ook in Duitsland, maar eens langs een DM gaan.
  Lekker in de zomerstemming komen 🙂

  mei 16, 2017 at 11:31
 • Reply Johanne

  Wauw, stuk voor stuk leuke verpakkingen! Heerlijk. Ik ben slechts één keer naar Duitsland gegaan speciaal om inkopen te doen, maar dat was slechts ‘boodschappen’. Dat vond ik al superleuk! Die bodyspray lijkt me vooral heerlijk! Niet vergeten langs een DM te gaan de volgende keer als ik in Duitsland ben. Oh, wacht, dat is zaterdag al besef ik ineens. 😀
  Johanne onlangs geplaatst…Zes tips voor een positieve en succesvolle zoektocht naar een baanMy Profile

  mei 16, 2017 at 11:45
 • Reply Mariska

  Ahhhh! Maak me lekker zeg, haha! Ik heb het geluk dat ik aanstaande vrijdag op tijd naar Duitsland ga in verband met een concert daar later op de avond, in Dortmund 🙂 Hopelijk kunnen we wat shoppen, zou fijn zijn 🙂 en ik ga zeker veel meenemen ook!
  Mariska onlangs geplaatst…En ineens hoorde ik mijn buurvrouw schreeuwenMy Profile

  mei 16, 2017 at 14:05
 • Reply Maxime bouman

  Zat er maar een DM in Nederland!

  mei 16, 2017 at 15:24
 • Reply Engelina

  De bahama dream ruikt zo lekker, ik heb er denk ik wel 8 in mijn mandje gegooid + 2 bodylotions en bodymists. heerlijk !

  mei 16, 2017 at 17:39
 • Reply Deb

  Wat een heerlijke buit! Die verpakkingen zien er heerlijk zomers uit. Dat doen ze goed bij Balea. Ook de geuren lijken me heerlijk. Wordt een tropisch feestje in je badkamer met deze producten!

  mei 16, 2017 at 21:48
 • Reply Jolanda

  Met een winkelwagentje door het Kruidvat… bij de meeste Kruidvats staat het zo vol met zooi dat je al blij bent er met een boodschappentas langs te kunnen…. 🙂 Dat vind ik het fijne aan de DM, het is er goedkoop (zeker in vergelijking met de Nederlandse prijzen), maar “mijn” winkel is ruim, schoon en qua uitstraling oogt het niet cheap. Mijn DM heeft ook een groot reformschap. Toch gauw maar weer eens gaan..

  mei 17, 2017 at 11:52
 • Reply Natascha

  Wat heb je leuke dingen gekocht! Ik wou dat er een DM in mijn buurt was maar helaas 🙂

  mei 17, 2017 at 13:05
 • Reply Tania

  Oh die verpakkingen alleen al. Ik moet dringend eens naar de DM gaan

  mei 17, 2017 at 13:19
 • Reply Sarah

  Eerlijk? Voor dat geld en die mooie verpakkingen zou ik ze ook allemaal meenemen! 😀 Die met kokos lijkt me wel wat. De andere producten eigenlijk ook… who am I kidding :p

  mei 17, 2017 at 13:41
 • Reply Jouvence

  Wat een fijne producten! Jamaica vibes douchegel heb ik ook en vindt het echt een heerlijke geur. xx

  mei 17, 2017 at 15:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge