Follow:
Outfit

Outfit of the day: MAG Creative Footwear

MAG

Return of the MAG! Toen ik deze schoenen ontving kon ik het originele liedje ‘Return of the Mack’ niet uit mijn hoofd krijgen. Want zo voelt het, terug van weggeweest, noem het jeugdsentiment, MAG schoenen. Ze zijn weer terug, en hoe!

MAG

Het viel mij de laatste tijd al op in schoenenwinkels dat de brede zool helemaal hip is. Hoe meer zool hoe beter! Als je aan dit soort zolen denkt, dan kom je toch écht uit bij MAG. In de jaren ’90 werden zij enorm populair met de Megamok. Op mijn Facebook pagina kreeg ik al na het plaatsen van deze schoenen reacties van vrouwen die ze ook droegen destijds.

MAG

Vriendinnen van mij op de middelbare school droegen ze ook. Ik had ze helaas niet, nooit gekregen denk ik ;-). Maar nu, zo’n 20 jaar na dato, heb ik dan toch eindelijk mijn eigen Megamokjes! Ik ben een laatbloeier, I know.

MAG

Ik heb ontzettend lang lopen dubben welke ik zou kiezen! Hoge of lage, felle kleur of wat neutraler? Bij mijn Tante Betsy jurkjes kan ik eigenlijk alles wel gebruiken natuurlijk. Ik koos ivm de zomer voor een laag model, die keuze had ik dan eindelijk gemaakt. Maar dan? Welke kleur?

MAG

Rood is weer gaaf onder mijn jurkjes met rood erin

Megamok 4002 Light Blue

Licht blauw, blauw is altijd goed!

Megamok 4002 Pink

Of deze geweldig roze!! Uiteindelijk zat ik te twijfelen tussen deze en de donker blauwe

Het werden tóch de donker blauwe. Deze kon ik met nét iets meer jurkjes combineren.

Megamok

Ik draag maat 41 en die vallen goed op maat. Je voelt meteen dat dit schoenen zijn met een ontzettend goede zool. Schoenen waar je uren achter elkaar op kan lopen zonder pijn in je voeten te krijgen.

Megamok

Ik moest wel lachen om mijn oudste dochter, die nu zo’n beetje de leeftijd heeft die ik had toen deze Megamoks in waren. Zij probeerde ze ook meteen te passen! Gelukkig voor mij zijn haar voeten nóg groter en paste ze ze niet. Zij vindt ze ook geweldig! Zo leuk om te zien dat trends weer terugkomen na verloop van tijd. ( al hoop ik dat de waterschoenen met hakken die vroeger in waren niet meer terugkomen 😉 ).

Megamok

Megamok

Stiekem ben ik al aan het kijken welke kleur en welk model mijn volgende zullen worden. Misschien omdat ik ze vroeger nooit heb gehad, dat ik nu mijn gemiste kans om hip te zijn in ga halen hahaha.

MAG

Megamok

Normaal doe ik mijn schoenen na een fotomomentje meteen uit. Ik besefte na een paar uur dat ik mijn schoenen nog steeds aanhad. Zo ontzettend lekker zitten ze! Ze geven heel veel steun en lopen gewoon heerlijk.

Nog een paar close-ups!

Megamok

Megamok

Megamok

Megamok

Megamok

“Megamok 4002 heeft een zachte padding onder de tong en om de enkel, een leren voering en een zacht en comfortabel (uitneembaar) voetbed. Ze zijn met de hand gestikt volgens de originele mocassin maakwijze waardoor ze als een sok om je voet aansluiten. Net nieuw, maar nu al verkrijgbaar in meerdere leersoorten en vele kleuren. Eenmaal aan, nooit meer uit!”

Eigenschappen Megamok 4002
– Gemaakt van zachte en luxe suede leer
– Echte traditionele handgestikte mocassin constructie
– Uitneembaar voetbed
– Voering van leer
– Verkrijgbaar in vele kleuren
– PASVORM: normaal, in geval van twijfel maat naar boven afronden.

MAG schoenen zijn er voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Volop keuze!

En kijk de hoge modellen, ook fantastisch toch?!

https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop4447000.pictures.MAG_shoes_schoenen_4001_Megamok_Pinksuede_01.jpg

Heb jij vroeger ook Megamok schoenen gedragen? Let me know!

Je kan alle modellen, kleuren en prijzen vinden op de site van MAG

Liefs Hilde

** Samenwerking**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

36 Comments

 • Reply Irma

  Hey! Wat leuk dat deze nu weer helemaal ‘in’ zijn! Ik had ze nog niet gespot maar ik ga zeker even op de site kijken 😀

  mei 15, 2017 at 12:04
 • Reply Lonneke

  Ja ik krijg ook gelijk een flash back hahah en stiekem zijn ze inderdaad nog leuk. Je hebt ze goed gecombineerd met je outfit.

  mei 15, 2017 at 12:14
 • Reply chucky1012

  Chique en erg hip 😉

  mei 15, 2017 at 12:50
 • Reply Jessica harmsma

  Whaaaaaa jeugdsentiment ❤️ onwijs gaaf

  mei 15, 2017 at 12:55
 • Reply Chantal Janssen

  MAG schoenen; jaaa ik had ze idd in diverse kleuren en ze liepen heerlijk! Ze staan jou goed!

  mei 15, 2017 at 13:17
 • Reply Emmy

  Ik ken het merk niet, maar het staat jou hartstikke leuk onder de jurk

  mei 15, 2017 at 13:21
 • Reply Chantal | Capital Monday

  GAve schoenen hoor! Inderdaad toen ik in groep 8 zag had iedereen deze schoenen. Zo grappig om te zien dat het weet terug komt.
  Chantal | Capital Monday onlangs geplaatst…Hotspot: Café Georgette in AmsterdamMy Profile

  mei 15, 2017 at 13:26
 • Reply Claudia

  Ik heb volgens mij nog nooit deze schoenen gehad….zou ik echt even aan mijn mama moeten vragen. Ze staan jou heel erg leuk!

  mei 15, 2017 at 13:45
 • Reply Jolanda

  Ik ken ze wel van vroeger maar heb ze nooit gehad. Leuke kleur heb je ook gekregen!
  Jolanda onlangs geplaatst…New: Douglas Essential Basic Body CareMy Profile

  mei 15, 2017 at 13:54
 • Reply Anouk

  Wat een leuke kleuren! Lekker vrolijk, helemaal hip… toch kende ik ze niet… Ben benieuwd naar alle outfits die je hiermee kan maken!

  mei 15, 2017 at 14:02
 • Reply Petra van Vliet

  Oh Hilde, wat staan ze leuk onder jouw jurkje!
  Ik heb vroeger de neppers gehad, goedkoper merk, maar ongeveer vergelijkbaar, maar die zaten vast niet zo fijn als de echte.
  Ik zal eens op de site gaan kijken…

  mei 15, 2017 at 14:20
 • Reply Dhini

  De kleur is matching met je jurkje. Superleuk

  mei 15, 2017 at 14:25
 • Reply Petra Leferink

  Hoi Hilde,

  Ik had ze vroeger ook. Zowel lage als hoge. Met normale zool en sleehak. Sterker nog. Ik draag al een tijdje de hoge zwarte onder de sporty roses en de cornflower Grey. Deze schoenen zijn nog uit het jaar 2001. Hahaha wie wat bewaard die heeft wat. Ik had de roze idd gezien en het is heel erg verleidelijk. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat ik ooit zere voeten heb gehad.
  Zelf vind ik de sandalen ook fantastisch. Die had ik vroeger ook willen hebben maar mocht toen steeds maar 1 paar. Tja….keuzes maken vond ik toen al lastig.

  Groetjes Petra

  mei 15, 2017 at 14:32
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wat staan ze je leuk! Ik kan me ze vaag herinneren, maar we schelen toch bijna 10 jaar en ik denk dat ik destijds in mijn kantoorbanen tijd alleen met hoge hakken liep ;). Nu ga ik ook voor comfortabel en zo te lezen lopen ze heerlijk én staan ze leuk onder Tante Betsy jurkjes wat ik eerlijk gezegd niet verwacht had.
  De volgende keer toch echt eens uit die comfortzone stappen en een paar roze nemen. Ik weet uit ervaring dat roze bij héél veeeeeel Tante Betsy jurkjes staan. Geniet van je heerlijke schoenen! Dikke knuffels van Susan
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Happy Mother’s DayMy Profile

  mei 15, 2017 at 14:42
 • Reply Mirjam

  Wat staan ze gaaf zeg! Ik kende het merk niet.
  Mirjam onlangs geplaatst…Meer energie met Tastea Energy BoostMy Profile

  mei 15, 2017 at 15:10
 • Reply Natascha

  Jeugdsentiment hier!!! Ze matchen mooi bij je jurkje Hilde.

  mei 15, 2017 at 15:16
 • Reply Sandra

  Jaaaa, die ken ik nog! Ik zou voor de hoge roze gaan. 😉

  mei 15, 2017 at 16:03
 • Reply Maxime bouman

  Leuke kleur heb je gekozen, ze staan je goed!

  mei 15, 2017 at 16:24
 • Reply Eline

  Ik kende dit merk van schoenen niet en zou er persoonlijk ook niet naar grijpen in de winkel. Als ik ze bij jou aan jouw voeten zie, vind ik ze wel wat mooier. Je straalt er wel vrolijkheid mee uit!

  mei 15, 2017 at 17:21
 • Reply Anja

  Volgens mij heb ik iets gemist tijdens mijn schoolperiode 😉 Maar wat een leuke schoenen, die zou ik ook zo dragen (alhoewel: met een dochter die dezelfde maat heeft weet ik niet hoe lang het zou duren voordat ze in haar kast zouden verdwijnen)

  mei 15, 2017 at 18:04
 • Reply Annette

  Grappig ik had deze vroeger ook een paar witte 🙂

  mei 15, 2017 at 18:31
 • Reply mieke | mieksmind

  Leuke combi met je jurkje maar ik vind deze schoenen eerlijk gezegd helemaal niks haha. Maar dat wist je al hihi had ik al in de app gezegd 😉 ach ieder zijn ding hé!

  mei 15, 2017 at 19:06
 • Reply Emma

  Oeee gaaf zeg, staat je heel goed en leuk dat die schoenen ook net even totaal anders zijn dan alle andere schoenen die we zien.
  Emma onlangs geplaatst…Vogue Nederland shirt summer 2017My Profile

  mei 15, 2017 at 19:08
 • Reply Irina

  Ze zien er erg mooi uit Hilde! En staan ook echt perfect bij dit jurkje!

  mei 15, 2017 at 19:35
 • Reply Astrid

  Ze staan verrassend leuk bij je jurk! Ik heb ze zelf nooit gehad trouwens.
  Astrid onlangs geplaatst…Kruidvat roterende warme luchtborstel reviewMy Profile

  mei 15, 2017 at 20:39
 • Reply Fie, hola-nova

  Wat grappig dat alles terugkomt 😀 ze zien er erg comfortabel uit!

  mei 15, 2017 at 20:59
 • Reply Grace

  Flashbacks! Super grappig dat deze weer in zijn. Ik had ze vroeger ook haha.

  mei 15, 2017 at 23:12
 • Reply Maaike

  Ik heb een paar nepperds van de Scapino, maar die zaten ook heerlijk! Ben altijd bang met dit soort schoenen dat ik ze eerst goed in moet lopen voordat ze fijn zitten, maar dat is dus niet zo! Goed om te horen.
  Maaike onlangs geplaatst…What I’ve been up to #8My Profile

  mei 16, 2017 at 06:44
 • Reply Babs

  Leuke stappers! Ik zal wel onder een steen hebben gelegen maar dit merk ken ik niet. Staat erg leuk onder je Tante Betsy!

  mei 16, 2017 at 08:42
 • Reply Lieke

  Echt gave schoenen! De kleur die je hebt uitgekozen is ook erg mooi.
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week | Veel bloggen, Sushi en een drie maanden dateMy Profile

  mei 16, 2017 at 08:50
 • Reply Marietta de Groot

  Je hebt hele leuke uitgekozen Hilde..( of gaf ik je een tip..? ) ze staan geweldig! Waar ik erg blij om ben, is dat er steeds meer goede draagbare hippe schoenen op de markt komen, waar je gewoon lekker de hele dag op kunt lopen! De ontwerpers beginnen het een beetje te begrijpen dat niet iedere vrouw de hele dag op hakken wil ( kan) lopen. En deze gave schoenen zijn hip, stoer, en zitten ook nog geweldig. Ik vind ze super! En ik zie Amy er ook al op lopen!

  mei 16, 2017 at 09:00
 • Reply Ana Rita

  Ze passen goed bij jouw jurkje 🙂
  In het roze zijn ze ook leuk!

  mei 16, 2017 at 10:31
 • Reply Michelle

  Ik kende ze nog niet, maar wat zijn ze leuk! Ze staan je ook super en je hebt ze echt heel leuk gecombineerd met dat jurkje! Love it.
  Michelle onlangs geplaatst…BOOKS: Wrap-up + book haul april 2017My Profile

  mei 16, 2017 at 11:43
 • Reply Susan | susanblogt.nl

  Jeetje wat een heftige schoenen :O

  mei 17, 2017 at 08:55
 • Reply Jolanda

  Je hebt een leuk paar uitgekozen, mooie kleur! Haha, voor mij ook echt jeugdsentiment… Ik had lichtblauwe, wat wàs ik blij met die schoenen! En als ik ze zo bij jou zie, vind ik ze ook heel leuk staan bij je jurkje!

  mei 18, 2017 at 19:53
 • Reply Eva

  Oooh wat leuk! Ik had ze vroeger ook! Was er helemaal gek op!! Ging alleen wel heel vaak door mn enkels haha! Vind ze nog steeds leuk eigenlijk!!

  mei 19, 2017 at 17:46
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge