Follow:
beauty

The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask

thebodyshop

Onlangs ontving ik een pakketje wat bij openmaken een heerlijke geur van koffie verspreidde, mijn interesse was gewekt! In een zakje met heerlijke koffiebonen zat een pot welke ik meteen herkende: The Body Shop! Ik heb een zwak voor The Body Shop en mensen die mijn blog of YouTube volgen hebben in het verleden al diverse The Body Shop items voorbij zien komen. Een nieuw masker om te testen: Lucky me!

Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask

thebodyshop

Een hele mond vol qua tekst, een masker welke gemaakt is van koffie uit Nicaragua. Spannend!

Geef je huid een energieboost met onze rijke Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask. Dit masker is verrijkt met koffiebonen uit Nicaragua en de beste Community Trade-ingrediënten uit de hele wereld. Het werkt verwarmend, mild scrubbend en reinigend. Het resultaat? Een frissere teint, minder zichtbare poriën en een uitgerustere uitstraling.

Een masker welke een zichtbare oppepper geeft kon ik wel gebruiken. Na mijn twee reisjes in Maart merk ik dat ik best wat ingekakt ben. Voor iemand die het niet gewend is om zo af en toe op reis te gaan was het voor mij een intensieve periode. Tel daar Thomas zijn verjaardag bij op en het resultaat; een vale en doffe huid. Alsof The Body Shop wist dat ik dit nodig had. 😉

Vegan

thebodyshop

The Body Shop verkoopt producten die niet op dieren zijn getest. Tevens is dit masker geschikt voor veganisten. Ideaal dat er zoveel assortiment beschikbaar is voor mensen die deze levensstijl hebben.

Eigenschappen

 • Verkwikkend gezichtsmasker
 • Voor vermoeide huid (doffe, ongelijkmatige, vale teint)
 • Gaat tekenen van vermoeidheid tegen en zorgt voor een frissere teint, minder zichtbare poriën en een uitgerustere uitstraling
 • Rijke textuur met een scrubbende werking
 • Pittige koffiegeur
 • Verrijkt met koffie en Community Trade-sesamolie uit Nicaragua, cacaoboter en sheaboter uit Ghana en biologische rietsuiker uit Paraguay, alle drie ingekocht via Community Trade

De test!

Ik vond de geur van het masker heerlijk, maar ik kan mij voorstellen dat hij voor sommige mensen wellicht iets te overheersend kan zijn. Ieder zijn smaak natuurlijk. Het masker is extra fijn omdat je meteen een lichte scrub geeft aan je huid, en daar hou ik van!

thebodyshop

Uiteraard nog een charmante foto erbij 😉

Het masker in een gelijkmatige laag aanbrengen op je gereinigde gezicht en daarbij de huid rond je ogen en lippen vrij laten. Eventueel ook aanbrengen op je hals en décolleté. 5-10 minuten laten intrekken en dan afspoelen met warm water en een Muslin Cloth. Maak daarbij ronddraaiende bewegingen om je huid zachtjes te scrubben. 2-3 keer per week gebruiken.

Na gebruik is mijn huid heerlijk zacht en fris. Door de ingrediënten heeft mijn huid een ware oppepper gekregen en door het scrubben heb ik weer een frissere huid. Ik vind het masker absoluut top!

Het masker is €20 en verkrijgbaar bij de stenen The Body Shop filialen en online. The Body Shop heeft geregeld acties, dus hou die zeker in de gaten.

Liefs Hilde

** Ik heb dit product opgestuurd gekregen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Jessica J.

  Ahh, ik kan het al bijna ruiken! Dit masker lijkt me ook erg fijn op een bekaterde zater- of zondagochtend, haha.
  Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #24 • Londen, Antwerpen, Brussel en pentagrammenMy Profile

  april 4, 2019 at 09:54
 • Reply Marjolein

  Lijkt mij (als koffie-liefhebber!) echt heerlijk! Ben benieuwd voor hoeveel maskers deze verpakking (ongeveer) voldoende zal zijn, heb je daar een idee van? Want 20 euro is best een aardig bedrag natuurlijk.

  april 4, 2019 at 13:31
  • Reply hillybillybeauty

   Ik gok zeker 10-15 maskers. Ik doe best lang met de potjes van the body shop.

   april 4, 2019 at 13:56

  Leave a Reply

  CommentLuv badge