Follow:
beauty, lifestyle, samenwerking

Voordelig je voorraadkast aanvullen

Houden jullie ook van een voorraadje in huis? Ik wel! Ik heb in ons nieuwe huis een mooie voorraadkast en veel meer opbergruimte om voorraden aan te leggen. Zo grijp ik nooit mis! Vaak probeer ik wel mijn voorraden slim aan te leggen. Ik buig niet voor elke aanbieding en ik kijk ook welke producten ik op voorraad wil hebben. Soms heb je te maken met houdbaarheidsdata bijvoorbeeld. Ook vind ik het belangrijk om aanbiedingen te vergelijken en te kijken of de winkel/webshop waar je dingen bestelt wel betrouwbaar is. Hier wat tips!

Dure shampoo

Zelf ben ik niet zo kieskeurig wat haarverzorging betreft, maar mijn dochters wel! Die proberen ook van alles uit en zijn niet zo snel meer tevreden. Nou hebben zij beide ook prachtig haar, dus ik snap dat ze daar zuinig op zijn. Vooral Amy heeft een beetje een dure smaak wat shampoo betreft, dus daar hou ik de aanbiedingen goed van in de gaten. Zij werkt zelf bij een drogisterij, maar die verkopen niet het soort shampoo wat zij graag gebruikt. Nu zag ik bij een webshop een aanbieding van haar favoriete shampoo van dit moment. Maar ik kende de webshop niet. Vaak ga ik dan wel even Googlen naar reviews of de webwinkel betrouwbaar is (ervaringen zorgen ervoor dat ik wel altijd een beetje voorzichtig ben). Zeker als je goed gebruik wil maken van aan aanbieding gaat het niet om een paar euro! Bij Forallbeauty.nl reviews las ik dat de website betrouwbaar is, dus kon ik mooi gebruik maken van de aanbieding 😉

The Body Shop

Jullie weten waarschijnlijk dat ik mega fan bent van The Body Shop. Ik heb al jaren hun klantenkaart in mijn bezit waarmee je heel snel €5 korting bij elkaar spaart. Dit gaat vaak ongemerkt en zo heb je altijd al heel snel een leuke korting opgespaard. Ook hou ik altijd de sale van The Body Shop in de gaten. De sale én hun goede aanbiedingen zijn altijd heel erg fijn. Hoge kortingen op de producten die ik het liefst gebruik. Bij de afgelopen sale heb ik dan ook heel goed mijn slag geslagen. Veel douchegels waren met 50% korting en ook de body producten gingen voor de helft van de prijs weg. Bovenop die 50% blijf je sparen voor de €5 korting, dus dubbelop voordeel!

Wasmiddelen

Een product waar elk huishouden waarschijnlijk wel op leeg loopt is wasmiddel. Met drie kinderen, 4 personen die diverse keren per week sporten, zijn mijn wasmanden standaard overvol. Mijn wasmachine en droger draaien dus altijd wel 2x per dag. Ik heb eigenlijk altijd een flinke voorraad wasmiddel en wasverzachter in huis. Bij wasmiddelen ben ik niet héél erg merkvast. Daar sla ik ook vaak 1 keer per jaar voor in bij de DM in Duitsland (sowieso sla ik daar altijd heel veel producten in ;-)).

Wasverzachter ben ik eigenlijk altijd fan van Robijn geweest. Ik gebruik het niet bij elke was, maar bij de handdoeken en het beddengoed gaat er altijd een scheut Robijn bij. Wanneer ik daar een goede aanbieding spot sla ik in. Bij postdrogist reviews zag ik dat deze webshop prima reviews had en een leuke aanbieding. Dus inslaan maar!

Hamsteren!!!!

Ook de hamsterweken bij de AH hou ik altijd goed in de gaten. Daar maak ik altijd een flinke boodschappenlijst voor. Ook kijk ik goed naar houdbare producten die met flinke korting in de bonus zijn. Daar sla ik ook altijd heel veel van in. Wat ik ook doe bij de AH is automatisch zegels sparen. Ongemerkt spaar je dan een leuk bedrag door het kopen van zegels bij je boodschappen. Je hebt 6% rendement bij het sparen van koopzegels en dat is meer rente dan je bij de bank krijgt ;-). Dus wil je ook nog een beetje “sparen” tijdens het besparen op je boodschappen? Dan adviseer ik om ook koopzegels te sparen bij je supermarkt.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge