Follow:
Outfit

Vandaag is rood! Met Sanita en Tante Betsy!

sanita

Ik hou van rood! Naast het feit dat ik in rood ( of roze ) meer straal, mij vrouwelijker voel en ik blij word van rood, was het ook de lievelingskleur van mijn opa. Daarom word ik altijd extra blij van rode kledingstukken! Vandaag heb ik een outfit met een nieuw rode Tante Betsy jurk én mijn nieuwe rode Sanita laarzen, en ik voel mij er fantastisch in!

zippie blossom red

Sommigen van jullie zullen denken dat mijn Sendra laarzen aan mijn voeten vastgemaakt waren, maar niets is minder waar. Ik draag mijn Sendra laarzen redelijk vaak, maar sinds ik deze geweldige rode Sanita laarzen heb, is de keuze in de ochtend wel moeilijker geworden.

Dit was mijn eerste kennismaking met het merk Sanita. Ik heb er op de Tante Betsy Facebookgroepen al vaker mooie laarzen van voorbij zien komen, en mijn interesse was al zeker gewekt. Sanita is een merk die prachtige lederen laarsjes ontwerpt in klompjesvorm ( is dat een woord? haha ).

sanita

Door de mooie hak ( die voor mij echt perfect qua hoogte is om er nog een beetje normaal op te kunnen lopen ) zijn deze laarzen extra vrouwelijk. Een gaaf detail vind ik ook de nietjes langs de rand van de zool!

sanita

Bij 38dresses hebben ze diverse modellen in diverse kleuren van de Sanita laarzen. Ook minder opvallende kleuren zijn verkrijgbaar. Ook laarzen van een hoger model. En ze zijn stuk voor stuk geweldig! Ik heb trouwens een hele maat kleiner bij Sanita, daar staat Sanita om bekend. Dus daar moet je even rekening mee houden.

tante betsy zippie blossom red

Zippies zijn één van mijn favoriete modellen van Tante Betsy. Ze zitten prettig, geen poespas en hebben ook iets stoers. Nu het wat kouder buiten wordt zijn de zippies met lange mouwen ideaal. Ze zitten echt zó fijn! De Zippie blossom red, die ik draag, is er ook nog in groen en zwart. Simpel en elegant.

Om verliefd op te worden toch?!

Bij 38dresses zijn de zippies ook nog verkrijgbaar, evenals nóg meer prachtige Tante Betsy items. ( en de service bij Betty is super! )

Het leuke aan mijn nieuwe Sanita laarzen is, is dat ik ontzettend veel Tante Betsy jurkjes heb die óf rood zijn, óf rode details hebben. Ik kan deze laarzen dus bij ontzettend veel jurkjes combineren. Ik ben er zó ontzettend blij mee!

tante betsy

de perfecte pose om je buik te camoufleren heb ik ontdekt! lol

Voor de hele koude winter kan je trouwens een lammy zool in de Sanita laarzen dragen ( zag deze tip op de site van 38dresses ), dan zijn je voeten helemaal lekker warm!

Sanita

Wisten jullie trouwens dat ik bijna 2 jaar geleden, toen ik verslaafd raakte aan Tante Betsy, ik rood dragen best “eng” vond? Ik was echt een saai grijs muisje die altijd veilige kleuren koos. Door Tante Betsy ben ik steeds meer mijzelf gaan ‘vinden’ qua stijl. Ik voel mij nu nooit meer saai en kleurloos. De wereld is al saai, donker en grijs genoeg! Mijn opa had gewoon een geweldige smaak qua kleur. Hij vond mijn oma altijd nóg mooier als ze een mooi rood kledingsetje of jurkje aan had. Hij zei dat ook altijd tegen haar. En zeg nou zelf, mijn opa had gelijk, rood is ook gewoon prachtig!

De Sanita laarzen kosten 139,95 en de Tante Betsy Zippie Blossom Red 89,95. Beide artikelen zijn verkrijgbaar bij 38dresses.nl.

Zou jij deze mooie rode laarzen durven dragen?

Liefs Hilde

** Deze outfit heb ik gekregen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Jobke

  Staat je heel mooi! Ik zie dat je trouwens de foto van de blauwe bij je artikel hebt staan maar die zijn terug geroepen door Tante Betsy. 😉

  november 3, 2017 at 10:41
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Hey lieverd wat zijn ze mooii en wat staat rood je prachtig! Vaker aan gaan doen en ook aan ons showen hè die outfits in je weekverslag anders, want mis je Tante Betsy posts. Dikke knuffels van Susan die gisterenochtend ook een zippie post schreef ;).
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy zippie loveMy Profile

  november 6, 2017 at 08:47
 • Reply chucky1012

  Prachtige laarzen en mooie dress!
  Leuke webshop.

  november 6, 2017 at 09:10
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge