Follow:
Outfit

Mijn nieuwe MY iMenso ketting + supergave winactie!

My iMenso

Verliefd op de MY iMenso sieraden was ik al een lange tijd. Op mijn Facebook zie ik al heel vaak berichten van MY iMenso voorbij komen van de mooiste kettingen en ik mocht nu, tot mijn grote vreugde, een mooie ketting uitzoeken! En omdat er nu een hele gave moederdagactie loopt, krijg je er nog een extra ketting en insignia bij. En jullie krijgen ook de kans zo’n set te winnen!

MY iMenso

Ik vond het best lastig kiezen welke Insignia ( het “rondje” wat in het medaillon gaat ) ik moest kiezen. Uiteindelijk besloot ik sowieso voor de kleur rood te gaan. Mijn opa, die begin april overleed, was gek op rood, en zo kon ik er toch een speciale betekenis aan geven. Dit vond ik een mooi gebaar.

Omdat ik ook gek ben op Tante Betsy jurkjes, die vaak bloemen bevatten, kwam ik op deze prachtige Flora Insignia uit. Het werd de Flora Passion Isignia 24mm. Deze zit mooi in het 24mm medaillon en ik heb er een mooie ketting bij.

MY iMenso

Het leuke aan dit concept is, is dat je met 1 ketting en medaillon, door de verschillende Insignia’s telkens een mooi ander sieraad krijgt.

MY iMenso

MY iMenso

Het medaillon hangt hier aan een 45cm ketting. Dit valt bij mij mooi boven de halslijn van mijn jurk. Dit is een prachtige lengte bij veel van mijn kledingstukken, het zorgt ervoor dat je niet zo’n blote hals hebt.

Met de actie die nu loopt ontvang je bij aankoop van een medaillon een ketting ( 92cm ) en de Cat’s Eye Insignia gratis! Dit is echt een prachtige kleur Insignia!

MY iMenso

Ik besloot mijn Flora Insignia ook eens met de langere ketting te dragen.

MY IMenso

Super gaaf dat ik nu meteen 2 maten kettingen heb. Kan ik mooi afwisselen!

Het verwisselen van de Insignia’s gaat heel makkelijk. Je klikt het medaillon gemakkelijk open. En zo kan je heel makkelijk je andere Insignia erin leggen.

MY iMenso

En tadaaa! Zo heb je weer een hele andere ketting. Super gaaf!

Winnen!

Je kan nu bij mij een mooie MY iMenso set naar keuze winnen twv 150 euro! Je mag dus zelf kiezen wat je wilt! Hoe gaaf is dat?!

Wat moet je doen?

Meedoen kan t/m 17 mei. De winnares krijgt persoonlijk bericht via email ( laat dus een geldig emailadres achter! ).

Heel veel succes!

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

193 Comments

 • Reply Lesley

  Wat ben je hier enthousiast over, leuk! Ik vind het ook erg mooie sieraden. Die met die bloemen vind ik prachtig, zeker gezien jouw herinnering. Ik doe graag mee met je winactie, volgde jou al en de pagina geliked!

  mei 10, 2017 at 07:05
 • Reply meintje

  Ik vind de ketting prachtig , maar toch gun ik de ketting aan mijn vriendinnetje Ingrid Methorst omdat zij altijd in weer en wind klaar staat voor de kinderen op school!

  mei 10, 2017 at 07:30
 • Reply Sigrid

  Wauw!
  Zo mooi!
  Inderdaad een prachtige manier om een blote hals op te vullen
  Ik doe ook graag mee ❤️

  mei 10, 2017 at 07:35
 • Reply Jolanda

  Mooi zeg!! De lichtblauwe insignia vind ik erg mooi! Ik heb al een MY iMenso ketting dus sla je winactie over. Hun horloges zijn ook echt aan te raden!
  Jolanda onlangs geplaatst…L’Occitane Divine Eye BalmMy Profile

  mei 10, 2017 at 07:38
 • Reply Roelien

  Wat een leuke actie. Ik zou graag zo’n mooie My Imenso ketting winnen. Past ook heel goed bij mij, want ik draag elke dag een ketting en wat variatie is natuurlijk wel heel leuk!
  Groetjes Roelien

  mei 10, 2017 at 07:41
 • Reply Corry de Vos

  Wauwie wat een leuke actie
  Dat verdient een leuke reactie
  Voor mijn lief moedertje
  ondanks haar hoge leeftijd houdt ze van mooie sieraden
  Dus Gooi mij maar in de hoge hoed
  Dan begint haar moederdag wel heel erg goed….

  mei 10, 2017 at 07:42
 • Reply Janna

  Kende deze sieraden nog niet maar daar is nu verandering ingekomen. Ze zijn echt mooi.
  Lieve groet, Janna

  mei 10, 2017 at 07:43
 • Reply Jolanda Reezigt

  Wat een mooie ketting zeg, super zou dat zijn om deze mooie set te winnen. Ook erg leuk dat je het overal mee kan combineren.

  Groetjes, Jolanda

  mei 10, 2017 at 07:48
 • Reply ilsiee prins

  Wooow wat issie mooi zeg! Beiden! 😉 En wat een enorm leuke winactie, ik maak enorm graag een kansje!
  Groetje Van ilsiee

  mei 10, 2017 at 07:48
 • Reply Judith

  Wat een mooie sieraden en leuk dat je zo kan afwisselen.

  mei 10, 2017 at 07:50
 • Reply Corine Boon

  Jeetje, Hilde, wat een prachtige ketting, en een speciale ook nog. Deze kan je helemaal aan je kleding of stemming aanpassen, schitterend. Je begrijpt wrl dat ik mee doe, aan deze actie!!

  mei 10, 2017 at 07:52
 • Reply chucky1012

  Wauw….. schitterend sieraad 😉
  Ik doe heel graag mee met deze winactie.

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

  mei 10, 2017 at 07:54
 • Reply Jasmijn

  Ik lees jouw blog met plezier, je schrijft op een fijne manier over de mooiste producten en kledingstukken! Deze ketting zou ik heel graag willen….

  mei 10, 2017 at 07:56
 • Reply Maria Louisa

  Hoi hilde
  Ik hou al heel lang van My Imenso, ik zie daar altijd zoveel moois van voorbijkkmen, en in tegenstelling tot andere merken 100% zilver, ik hou ervan. Ik zou het dan ook super vinden om te winnen.
  Groetjes
  Maria Louisa

  mei 10, 2017 at 08:18
 • Reply Marieke

  Wauw wat mooi… ik ben verliefd!

  mei 10, 2017 at 08:24
 • Reply Femke van Oudheusden

  Wat zijn jullie toch goed bezig voor ons met weer zo’n leuke winactie. Ik kom graag in aanmerking voor een mooie ketting als finishing touch van de mooie tb setjes.

  mei 10, 2017 at 08:31
 • Reply De Vlaminck Elke

  Ik kende deze sieraden nog niet. Maar ik ben even op de webwinkel gaan kijken en ze hebben inderdaad prachtige juwelen in hun collectie! Ik doe dan ook heel graag mee met deze winactie! Groetjes van Elke

  mei 10, 2017 at 08:39
 • Reply Alma V

  Mooi en veelzijdig! Daar wil ik wel een kansje voor wagen 🙂

  mei 10, 2017 at 08:49
 • Reply Chantal

  Wow wat een pracht ketting…
  Dacht meteen (met een glimlach) aan mijn lieve vader, die hield van rode bloemen…
  Fijn he als het dan ook nog een extra betekenis krijgt…
  Dus (net als alle andere dames) doe ik graag mee met de actie…

  mei 10, 2017 at 08:57
 • Reply Esther van liessum

  Wat een beauty zeg. Super mooi die ketting. Ik doe graag mee met deze gave actie

  mei 10, 2017 at 09:05
 • Reply melissa

  WAUW wat een ontzettend gave ketting zeg. Uiteraard waag ik een kansje zodat ik er hopelijk ook eentje zelf kan dragen. Ik volg beide fb paginas. liefs melissa

  mei 10, 2017 at 09:06
 • Reply Marjolein

  Graag maak ik een kans, ik draag graag een ketting maar kom vaak op dezelfde terecht. Bij deze zorgt dezelfde ketting toch voor afwisseling …. helemaal geweldig!

  mei 10, 2017 at 09:07
 • Reply Jenny

  Wow, wat een leuk concept! Ik kende dit merk nog niet. Mooi afwerkt met het zilver.

  Ik ben dol op leuke sieraden, dus ik doe graag mee aan je winactie.

  mei 10, 2017 at 09:18
 • Reply Lonneke

  Het medaillon is echt prachtig zeg, en dit past ook helemaal bij jouw stijl! Leuk dat je ook nog kan winnen, toch sla ik even over.

  mei 10, 2017 at 09:20
 • Reply Christel

  Ik vind deze ketting al een tijdje leuk, maar vond de insignia’s niet echt super. Maar deze is echt super mooi!!! En past inderdaad erg mooi op de blote halslijn die ik nu boven bij tante Betsy’s heb.
  Ik doe dus graag mee met je actie!

  mei 10, 2017 at 09:29
 • Reply Ellen Verschoor-Duivestein

  Wauw,wat een geweldig mooie ketting zeg!Daar wil ik zeker wel mee gaan stralen,super op de Tante Betsy jurkjes…..Even op de FB site gekeken wat een gave combinatie”s zijn er te maken zeg!Oeps,ik ben bang dat ik een nieuwe verslaving aan voel komen:)Ik ga duimen,heel hard duimen…..dat doe ik toch al deze week omdat 2 van mijn tieners eindexamen doen deze week dus de spanning is om te snijden in huis:)..Super leuke aktie en ik geniet altijd enorm van je leuke blogs!
  Lieve groet,Ellen Verschoor-Duivestein

  mei 10, 2017 at 09:32
 • Reply Merel

  Prachtige ketting. Vind de gedachte erachter ook heel mooi. Zo heb je echt een speciaal aandenken aan je opa.
  Merel onlangs geplaatst…Slechte huisvrouw alert! 7 keer hopeloze chaos en vruchteloze pogingenMy Profile

  mei 10, 2017 at 09:35
 • Reply Astrid

  Die rode staat echt geweldig bij je navy jurkje! Ik wil graag meedoen aan je actie, wil al heel lang zo’n ketting, maar vind ’t toch steeds te prijzig er eentje voor mezelf te kopen 🙂 Dus bij deze, I’m in!
  Astrid onlangs geplaatst…Shoplog: Fitbit bandjes van Ali ExpressMy Profile

  mei 10, 2017 at 09:40
 • Reply Sabrina

  Mijn mama heeft hem ook en is er ook zo blij mee! Ik doe dus mee voor mezelf 🙂

  mei 10, 2017 at 09:49
 • Reply Bianca

  Opdracht volbracht. Jou volgde ik natuurlijk al

  Wat een prachtige set en top gerecenseerd. Al die lekkere en leuke dingen die je mag testen en weggeven. Lijkt me heerlijk. Veel plezier ermee nog.

  Nu duimen dat ik de geweldig mooie kettingset Win

  mei 10, 2017 at 09:57
 • Reply Lieke

  Prachtig Hilde, je kan het sieraad mooi combineren bij een van je Tante Betsy jurken!
  Lieke onlangs geplaatst…Persoonlijk | Verras je moeder met sieraden op MoederdagMy Profile

  mei 10, 2017 at 10:05
 • Reply Hennie Rijnders

  Wat een mooie ketting. Ik wil best kans maken.
  Grt. Hennie Rijnders

  mei 10, 2017 at 10:10
 • Reply Eveline

  Is ontzettend mooi, alleen de ketting is die niet wat lang?

  mei 10, 2017 at 10:11
 • Reply Anne

  Wauw! Wat een prachtig exemplaar! Ik heb jarenlang een ketting van MiMoneda gedragen maar die is helaas geknapt en het zilver verkleurde helemaal, dit geeft zoveel herinneringen! Mooi!

  mei 10, 2017 at 10:35
 • Reply Petra Leferink

  Super leuke sieraden. Ik had altijd een ring met verschillende kleuren cat-eye balletjes. Ik ben helaas de ring kwijt. Vind de ketting echt een plaatje! Dus ik doe graag mee!!!

  mei 10, 2017 at 10:42
 • Reply Irina

  Echt een heel erg mooie ketting! Vooral het blauwe steentje vind ik mooi ^^

  mei 10, 2017 at 10:57
 • Reply Mascha Jongman

  Supergave actie!! Ik heb nu een quoins ketting, maar die munten zijn lang zo mooi niet als deze. Die bloemen… ik ben furlieft!!

  mei 10, 2017 at 10:57
 • Reply Ma Rianne Scholten

  Mooi en erg leuk!
  Super dat je kan wisselen. Zo heb je altijd de juiste kleur bij je kleding en humeur!

  mei 10, 2017 at 11:01
 • Reply Grietje Bloemsma

  Wat een prachtig sieraad en wat een mooie gedachte heb je eraan verbonden. Ik zou ook graag zo’n mooi sieraad winnen.

  mei 10, 2017 at 11:34
 • Reply Mia

  Dit merk kon ik nog niet…wat mooi!!! Zou super leuk moederdag kadootje zijn ….❤

  mei 10, 2017 at 11:42
 • Reply Anita

  Geweldig! Weer zo’n leuke actie Hilde!
  Ik doe graag mee.

  mei 10, 2017 at 11:58
 • Reply Kristof

  Heel mooi. De rode vind ik net iets minder maar die blauwe zou perfect zijn voor men vrouw! Ik ga haar vanavond direct naar je site sturen!

  mei 10, 2017 at 12:07
 • Reply Kim Remie

  Wauw wat een gave actie… i love my Imenso… dus doe natuurlijk dolgraag mee. Heb beide pagina’s geliked! Maar my Imenso had ik natuurlijk allang geliked en ga heel hard duimen.. zou een geweldig cadeau zijn voor mijn verjaardag 20 mei ❤️

  mei 10, 2017 at 12:24
 • Reply Lilian

  Wat een leuke actie voor een super leuk product! Ik doe dan ook graag mee met deze winactie!

  mei 10, 2017 at 12:26
 • Reply Xaviera Jamie Jansen

  Mijn moeder is de ALLERliefste ‍❤️‍ en “dol-fijn”ste moeder van het hele universum en ze staat altijd voor dag en dauw voor ons klaar. Ik doe heel erg graag ❤️ mee om dit prachtsieraad, waar ze het altijd over heeft voor haar te winnen en haar te verrassen via Hillybillybeauty.nl en My iMenso.

  mei 10, 2017 at 12:41
 • Reply Marieke Meijer

  Dat lijkt mij geweldig! Hoewel ik al de trotse bezitter van een My Imenso ketting ben, is een uitbreiding natuurlijk ook heel erg leuk! Zo heb ik nu een lange ketting en zou ik het gaaf vinden om een ketting van 42cm te hebben. (Nu trekken mijn dochtertjes van 3 er weleens aan, en dat is zonde). Of een mooie nieuwe kleur steen. Er valt genoeg te variëren.

  mei 10, 2017 at 12:41
 • Reply Miranda fransens

  Prachtig zijn ze…..ik heb er zelf ook een! Maar mij dochter van 11 wil net als mama zo’n mooie ketting met medaillon van my imenso….ik ga duimen en misschien kan ik haar verrassen met een mooie set….

  mei 10, 2017 at 12:43
 • Reply Diana vd Schrier

  Wat een mooie actie
  Ik ben al een tijdje fan van deze sieraden. En wat zou het toch mooi zijn als ik deze set kan winnen.
  En ik zou een insigne kiezen met een speciale gedachte: mijn overleden moeder

  mei 10, 2017 at 12:49
 • Reply Brigitta Dekker

  Tottaly in love❤

  mei 10, 2017 at 12:50
 • Reply Stephanie

  Leuk dat je zo enthousiast bent en betekenissen/herinneringen koppelt aan jouw insignia! Ik heb drie jaar geleden een complete set gekocht ben er weg van! Krijg er veel reacties op, wat altijd leuk is. Echter heb ik geen munten waarmee ik kan wisselen, zodat ik het meer kan afstemmen op kleding en stemming.
  Zou super zijn!

  mei 10, 2017 at 12:53
 • Reply Jolanda oosting vd heide

  Wauwie wat een super gave actie ik like en deel graag mee voor dit prachtige juweeltje

  mei 10, 2017 at 12:53
 • Reply Ilse van der Meijden

  Prachtig Doe graag mee met de winactie!!

  mei 10, 2017 at 13:05
 • Reply Diana

  Echt super mooi zo’n ketting, ben er al een tijdje verliefd op. Vooral ook omdat je kan kiezen voor verschillende lengtes en verschillende kleuren medaillons. Zo heb je echt elke dag een nieuwe ketting. Zou zo’n ketting echt heeeeeel graag winnen. Liefs Diana

  mei 10, 2017 at 13:05
 • Reply Brenda

  Wauw wat een mooie ketting! Ik waag graag een kansje.

  mei 10, 2017 at 13:09
 • Reply Gabriela Craciunescu

  Waw wat en super actie en super mooie sieraden.ik ben gek op en de mooie cat eye superrr mijn fav .kleur.
  Ik zou graag willen winnen deze mooie set , een mooie cadeau voor mij voor moederdag.
  Duimen voor

  mei 10, 2017 at 13:17
 • Reply Anneke Appels

  Wat een bijzonder gebaar om een kerting van my imenso weg te geven. Al jaren fan helaas geen sieraad kunnen kopen. Het feit dat je dit sieraad werkelijk op alle kleding kan aanpassen is zo tof!! Ik hoop dat ik ooit eigenaar zal mogen zijn van deze beauty!!

  mei 10, 2017 at 13:19
 • Reply Regina

  Werkelijk een prachtig sieraad!
  Staat je heel erg mooi deze rode Insignia.
  Wat een geweldig cadeau zou dit zijn voor mijn 50e verjaardag op 18 mei.
  Ik zou dan een Insignia uitkiezen als mooie herinnering aan de dag dat ik 50 werd.
  Ik doe dan ook héél graag mee.

  mei 10, 2017 at 13:26
 • Reply Linda Post

  Wauwie tof!!! Het zou leuk zijn om weer wat nieuwe dingen te mogen uitzoeken voor mijn ketting! Ik ben in oktober voor het eerst moeder geworden en nu zag ik dat je bij My iMenso ook een foto kan laten graveren! Dat vind ik wel heel gaaf, maar erg prijzig! Dit zou echt geweldig goed uitkomen!

  mei 10, 2017 at 13:26
 • Reply Nancy potters

  Wat een super actie. Echt een heel mooie ketting zou er heel erg blij mee zijn. Zou mooi uitkomen bij de oorbellen die ik pas geleden gekocht heb,

  mei 10, 2017 at 13:28
 • Reply Anouk Röling

  Supergaaf, lijkt me ontzettend cool deze te winnen..
  Deze insignia’s kunnen we dan delen met 3 mensen..
  M’n moeder en zusje hebben allebei een my imenso ketting..
  Superleuke actie!

  mei 10, 2017 at 13:29
 • Reply Angela

  Deze ketting is echt prachtig. Wat een leuke actie. Ik wil deze winnen voor mijn moeder, ze werk 6 dagen per week in de thuis zorg en dit zou een super cadeau zijn voor haar. Ze is gek op kettingen. Ik hoop dat ik een kansje maak.

  mei 10, 2017 at 13:29
 • Reply Marjon van der Velden

  Heel mooi sieraad! Vooral de eindeloze combinaties die je kan maken, maken hem zeer waardevol. Voor elke gelegenheid iets anders. Van casualkleding tot iets feestelijks. My Imenso past daar altijd bij!

  mei 10, 2017 at 13:30
 • Reply Alischa

  Super leuke winactie
  Ik ben helemaal verkocht aan dit merk en denk dat hij prachtig staat bij mijn zwangere buikje

  mei 10, 2017 at 13:30
 • Reply Iris Amarens Veenhoven

  Al jaren fan van MY iMenso en mijn moeder pikt regelmatig stiekem mijn medaillon in haha. Op deze manier kan zij zelf los gaan met dit mooie cadeau en kan ze nog meer stralen de komende tijd! Onwijs leuke actie, succes allemaal lieve meiden. En vergeet niet zondag je mams/oma/tante extra te verwennen. ❤

  mei 10, 2017 at 13:32
 • Reply Jacqueline van Roode.

  Iedere keer als ik bij de juwelier kom bewonder ik de prachtige kettingen. Een heel bijzonder sieraad maar het is iets wat je niet zo maar zelf koopt. Ik probeer het maar want eigenlijk win ik nooit iets. Maar dit sieraad is zo bijzonder dat ik het probeer. Misschien mag het mijn hals versieren.

  mei 10, 2017 at 13:33
 • Reply Bianca Mark

  My Imenso is mijn favoriet.

  mei 10, 2017 at 13:36
 • Reply Angela Lijffijt

  Wat een mooie ketting. Leuke win actie. Ik zou deze voor mijn moeder willen winnen omdat zij 6 dagen per week werkt in de thuis zorg. Ze is gek op ketting en verdient dit ook. Ik hoop dat ik een kansje heb

  mei 10, 2017 at 13:40
 • Reply Manon

  Wauw super leuk die bloemetjes gevangen in een medaillon! Ik doe mee en weet nu al wat ik zou kiezen! Leuk leuk leuk!

  mei 10, 2017 at 13:44
 • Reply Erna

  Mooiiiii kado voor Moederdag! Zelf heb ik er al één. Leuke actie!

  mei 10, 2017 at 13:45
 • Reply Mirjam

  Oooh heel graag! Ze hebben zulke mooie munten en stenen, daar word je gewoon hebberig van! 🙂
  Kortom; ik maak dolgraag kans!

  mei 10, 2017 at 13:48
 • Reply Liane

  Zelf heb ik al een ketting en medaillon van my imenso ben er ook helemaal fan heb al meerdere insignia’s maar deze kleur turquoise is ook erg mooi. Maak graag kans om te winnen ❤

  mei 10, 2017 at 13:50
 • Reply naomi

  Ik ben al jaren helemaal gek op die kettingen! Ik kan er geen genieg van krijgen. Deze zal prachtig staan bij mijn andere ketting!

  mei 10, 2017 at 13:56
 • Reply Tamara Smit

  Heel mooi! Mijn opa is ook in April overleden dus dat zou voor mij ook een mooie aandenken aan hem zijn.
  MY iMenso wil ik ook eindelijk eens gaan uitbreiden zodat ik er nog meer van kan gaan genieten.

  mei 10, 2017 at 13:59
 • Reply Blog & Beauty

  Mi Imenso heeft prachtige sieraden, en ook zoveel keus. Zo staat deze ketting echt bij jouw persoonlijke stijl. Echt een heel mooi concept. Ik doe heel erg graag mee aan je winactie.
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…Trendy nude look van Bourjois!My Profile

  mei 10, 2017 at 14:04
 • Reply Saskia dJ

  MY iMenso heeft super mooie sieraden.
  Omdat mijn vader is overleden wil ik graag een herdenksieraad van MY iMenso samenstellen.

  mei 10, 2017 at 14:05
 • Reply Nina Haven

  Wat een mooie blikvanger, zo’n medaillon! Ik waag graag een kansje…

  mei 10, 2017 at 14:13
 • Reply Engelina

  Wat een luxe ketting en een mooi systeem.
  Ik doe graag mee met deze actie .

  mei 10, 2017 at 14:13
 • Reply Kirsten

  Deze kettingen zijn erg gaaf, vooral omdat je eindeloos kunt combineren. Mijn moeder heeft ook een ketting, stiekem wel beetje jaloers. Iedere keer koop ik nieuwe steentjes voor haar, voor verjaardag en moederdag. Binnenkort ben ik zelf jarig en zou ik het liefst ook zo’n ketting willen.

  mei 10, 2017 at 14:14
 • Reply Miranda Menzen

  Wat een super leuk verhaal werd er helemaal enthousiast van Vind de kettingen zelf ook erg mooi en doe dan ook graag mee met je win actie.
  Pagina’s heb ik geliked

  mei 10, 2017 at 14:20
 • Reply Evelien

  Prachtige ketting met die bloemetjes! Heel leuk dat je zo kan afwisselen naargelang je outfit. Zelf ben ik ook een superfan van de “gedroogde bloemetjes” dus mocht ik winnen dan ging ik zeker voor de insignia met vergeetmenietjes. Prachtig symbool ook om mijn dierbaren te herdenken.

  Ik volgde Imenso en jou al op FB en zag daar de actie voorbijkomen.

  PS: Ik woon wel in België, dus mocht dat een bezwaar zijn om mee te doen dan zeg ik het liever meteen 🙂

  mei 10, 2017 at 14:30
 • Reply Anja

  Wat een prachtige ketting en mooie betekenis voor jouw keuze. Zo heb je het idee dat je opa altijd dicht bij je is… Ik doe graag mee, wie weet kan ik ook iets moois met speciale betekenis uitzoeken.
  Anja onlangs geplaatst…Weekendtips 12 – 14 mei 2017 evenementen uitjes festivalsMy Profile

  mei 10, 2017 at 14:36
 • Reply marina

  Hier wil ik ook wel kans op maken. Ik ben nl jarig vandaag. Dat zou een nogal geweldig een mooi cadeau zijn ! Ik doe mee!

  mei 10, 2017 at 14:38
 • Reply Wendy de Jong

  Wat een gave actie. En hij duurt tot 17 mei. Wat een toeval. Die dag ben ik jarig en wordt 45 jaar. Dat zou een mooi verjaardagskadootje zijn. Duimen maar dat ik de gelukkige mag zijn.

  mei 10, 2017 at 14:38
 • Reply Josh van velzen

  Ik doe graag mee, Voor mijn moeder van goud, JIJ waar ik zoveel van hou.
  Wat ben je sterk en dapper bovendien!
  Elke strijd ga je aan, elke hobbel berg kan je aan.
  Zelfs wat je nu weer door moet maken een borstoperatie vorige week , Maar je blijft positief en ook al heb je nog wat voor de boeg.
  Jou positieve instelling daar heb ik bewondering voor en zeg het te weinig
  Ik ben trots op jou lieve moeder .ik gun het jou. ❤ even verwend te worden op moederdag
  Omdat ik zoveel van je hou Liefs Josh je zoon

  mei 10, 2017 at 14:59
 • Reply Ellen

  Wauw, wat een prachtige ketting is dat! I love it!!

  mei 10, 2017 at 15:21
 • Reply Christie

  Wil deze zooooo graaaaaag winnen … vind iMenso kettingen zo mooi dan draag ik hem voor mijn moeder die er helaas niet meer is

  mei 10, 2017 at 15:36
 • Reply Bianca

  Wat een leuke actie! Ik heb al een My Imenso set, maar doordat je de munten/insignes makkelijk kunt wisselen, is het ook een blijvend sieraad. Deze blauwe heb ik nog niets, maar deze is erg mooi voor de zomer. Ik doe dan ook graag mee aan deze actie!

  mei 10, 2017 at 15:42
 • Reply Suzanne Windt

  Wauw, ik ben gek op cadeautjes!!
  Heel graag om mezelf te verwennen met moederdag. Niet dat manlief of de kids dat niet doen hoor.

  mei 10, 2017 at 15:44
 • Reply Carola

  Wat n te gekke​ actie weer! Ik maak graag kans

  mei 10, 2017 at 16:07
 • Reply Linda Raaijmakers

  Ik zou heel graag kans maken op deze prachtige ketting

  mei 10, 2017 at 16:09
 • Reply Liesbeth

  Super! Wat een prachtige, veelzijdige sieraden zijn dit toch 🙂 Zo afwisselend, voor iedereen iets moois, voor iedere stemming iets bijpassends. Heel graag waag ook ik een kansje voor zo’n geweldige iMenso 🙂

  mei 10, 2017 at 16:21
 • Reply Irene Niec

  Heel graag doe ik mee voor dit prachtige sieraad, I love it

  mei 10, 2017 at 16:24
 • Reply renate

  Leuk. Ik doe mee.

  mei 10, 2017 at 17:04
 • Reply Margot Beets

  Het zou echt helemaal geweldig zijn om deze tegoedbon te mogen winnen!!!

  mei 10, 2017 at 17:11
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Die rode bloemen staan prachtig bij je! Ik doe graag mee 🙂

  mei 10, 2017 at 17:11
 • Reply Sue van de Wiel

  Wat een leuke actie! De ketting op de wat “kortere” lengte vind ik ook super. Precies dat je niet zo’n bloot halsje hebt! Ik ga duimen, zo’n geweldig kado zou ik heel graag willen winnen!

  mei 10, 2017 at 17:25
 • Reply YuStSoMe

  Mooie ketting. Wat mooi dat je koos voor de kleur waar je opa zo van hield. Zo is hij spiritueel heel dicht bij je.
  Ik heb recent mijn schoondochter een cadeau van dit merk gedaan, ze was jarig en heeft graag juwelen.
  Zelf ben ik ook best wel te porren voor een mooi sierraad. Ik doe mee! En win ik niet, dan kijk ik de man eens lief aan, ben binnenkort jarig
  YuStSoMe onlangs geplaatst…This is Unicorn | Ms. SparkleMy Profile

  mei 10, 2017 at 19:05
 • Reply Michael noo

  Wat een gaaf cadeau om mijn vriendin mee te verrassen!!! Doe heel graag mee

  mei 10, 2017 at 19:51
 • Reply Marian B

  Erg mooi! Fijn dat je kan afwisselen en dat er zoveel keuze is. Dat zou ik ook wel willen 😉 Ik doe een poging en loot graag mee!

  mei 10, 2017 at 20:07
 • Reply Anja

  Ik zag deze ketting laatst al voorbij komen en dacht wat een prachtige ketting is dit. De betekenis van de ketting maakt het voor mij extra bijzonder. En nu heb jij hier een prijsvraag voor, die kans kan ik natuurlijk niet lagen liggen. Graag doe ik mee voor een kans.

  mei 10, 2017 at 20:24
 • Reply Moniek

  Wow wat een mooie winactie! Ik wil daarom heel graag meedoen❤❤❤

  mei 10, 2017 at 20:46
 • Reply Eline

  Gaaf zeg!
  Wat leuk om zo’n nieuw merk te zien. ( ik kende het nog niet iig)
  Ik doe mee!

  Groetjes eline

  mei 10, 2017 at 20:52
 • Reply Claudia

  Wauw Hilde wat een mooie winactie! De ketting heeft een prachtige kleur!

  mei 10, 2017 at 20:55
 • Reply Wendy

  Wat een super leuk concept! Ik zou heeeeel graag rondlopen met zo’n mooie ketting!

  mei 10, 2017 at 20:56
 • Reply Jobke

  Mooi! 🙂 Ik doe graag mee.

  mei 10, 2017 at 21:21
 • Reply Wendy Verdooren

  Wat een leuke actie en wat een mooie ketting. Leuk dat je die zelf kan veranderen. Het staat je erg mooi met de rode bloemetjes en is meteen een aandenken. Succes met je blog!

  mei 10, 2017 at 21:22
 • Reply Elly Molenaar

  Erg mooi allemaal de “My imenso” kettingen!
  Ik heb ook zo’n doosje met vakjes en spaar graag voor
  leuke insignia’s erbij!
  Ik ben helemaal fan!

  mei 10, 2017 at 21:33
 • Reply Brigitte

  Mooie ketting Hilde. Leuk dat je je lieve opa herdenkt op deze manier! Groetjes

  mei 10, 2017 at 21:42
 • Reply Sonja

  Wauw supergaaf!
  Ik doe heel graag mee!

  mei 10, 2017 at 21:46
 • Reply Jolanda

  Wauw, wat een gave winactie!! Ik kende de ketting nog helemaal niet, maar vind hem echt geweldig! Volgens mij goed te combineren met allerlei kleding! Ik doe dus graag mee

  mei 10, 2017 at 22:13
 • Reply Miranda

  Echt supertof, ik heb al zo’n mooie ketting maar een mooie nieuwe medaillon erin zou gaaf zijn. 12 mei is mn verjaardag en zondag mijn allereerste moederdag! Dan zou dit wel een heel mooi kadotje zijn!

  mei 10, 2017 at 22:41
 • Reply Corina

  Ik ben helemaal My Imenso verslaafd. Koop bijna elke maand wat nieuws. Lijk me tof om dit te winnen. Mijn verzameling kan niet groot genoeg zijn

  mei 10, 2017 at 23:49
 • Reply Michelle Kamsteeg

  Wat een mooi concept! My imenso sieraden vind ik prachtig! 5 jaar geleden heb ik mijn eerste ketting met medaillon gehad als examen cadeautje van mijn ouders. Vanaf toen helemaal verliefd op de diversiteit aan stenen, kleuren en sieraden dat My Imenso te bieden heeft.. Met deze winactie kan ik mijn moeder ook een mooie ketting aanbieden zodat we voortaan samen kunnen gaan shoppen voor nieuwe stenen! <3

  mei 11, 2017 at 00:11
 • Reply Ibi

  Ik ken dit principe van een ander merk en ben door jouw mooie bloemenpronkstuk in dit merk geïnteresseerd geraakt.
  Ik ga eens lekker snuffelen op het internet of ik wat leuks voor mijzelf kan vinden.

  mei 11, 2017 at 00:52
 • Reply Anita H.

  Prachtig. Ik ding graag mee.

  mei 11, 2017 at 01:57
 • Reply Irina Iking Engelbert

  Leuk. Ik doe graag mee.

  mei 11, 2017 at 07:34
 • Reply Duane van Thillo

  ♡Moederdag ♡
  Mijn.vrouw is beste , liefste, hartverwarmende, atoom duizendpoot in huis . Met 3 kinderen is ze bezige bij. Verdient x verwent te worden!.
  Zou dit dolgraag willen schenken aan zonder wonderbaarlijke lieve mama en vrouw. Ze doet het maar! Gaat maar Door ! Ben apentrots op haar!

  mei 11, 2017 at 09:58
 • Reply Eveline Jansen - de Jong

  Wow dus zo geten die prachtige kettingen

  wie niet waagt wie niet wint en doe graag mee met deze actie

  Groetjes Eveline

  mei 11, 2017 at 11:13
 • Reply Laura

  Wauw, wat een prachtige ketting! Extra mooi ook met de speciale betekenis die je er aan hebt gegeven …
  Leuk dat je zowel een kortere als een langere ketting hebt, ik vind dat beide wel hun charmes hebben.
  Met je winactie doe ik graag mee, om zo eventueel een prachtig moederdagcadeau te hebben voor de liefste mama ooit.

  mei 11, 2017 at 15:03
 • Reply tamara roos

  waauw, te gekke actie zeg. Doe graag mee. Deze staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Elke x als ik langs een juwelier loop of in de stad ben moet ik altijd even kijken naar die mooie sieraden van My imenso. Heb zo al mijn favorieten 🙂 !.

  mei 11, 2017 at 15:59
 • Reply Marjon Hoekstra

  Ik zou heel graag zo’n supermooie ketting willen winnen. Dus ik doe graag mee.

  mei 11, 2017 at 17:33
 • Reply cp schot

  ik doe graag mee want het zijn unieke sieraden

  mei 11, 2017 at 18:32
 • Reply Lincey Wulms

  Wat een te gekke actie!
  Ik gun het mijn lieve moeder, speciaal voor Moederdag omdat zij dit waard is.
  Na een zeer moeilijke periode wil ik haar graag dit jaar in het zonnetje zetten met dit geweldige sieraad.
  Omdat zij dit verdiend 🙂

  mei 11, 2017 at 21:55
 • Reply Linda vergouwen

  Wat ontzettend leuk!! Daar blijf je denk ik meerdere combinaties mee maken!
  Doe graag mee ben dol op dit soort sieraden

  mei 12, 2017 at 07:06
 • Reply Marjon de B

  Alweer zo’n leuke winactie! Ik doe weer mee. Ik ga de website eens uitgebreid bekijken en dromen van het moois dat ik kan winnen!

  mei 12, 2017 at 07:26
 • Reply Evy

  Wat een gave ketting!!! Ik kende het merk nog helemaal niet. Ik doe heek graag mee met de winactie. Lekker wisselen van Insignia’s zodat ik bij iedere tante Betsy een eigen ketting heb.

  mei 12, 2017 at 08:35
 • Reply Eva Annema

  Wat een ontzettend mooie ketting! Ben er zelf al een tijdje naar aan het kijken (en heb manlief ook verschillende hints gegeven), maar het duurt nog even voor ik jarig ben, dus het zou leuk zijn om te winnen!

  mei 12, 2017 at 09:03
 • Reply Corry Rutten

  Hoi hilde,mooi geschreven stukje
  Graag doe ik ook mee met deze prachtige win actie

  mei 12, 2017 at 09:04
 • Reply cobi

  Wauw wat leuk natuurlijk doen we hier heel erg graag aan mee!

  mei 12, 2017 at 09:24
 • Reply Karin

  Leuk zeg en een mooi cadeau voor m’n moeder op moederdag dus ik doe graag mee

  mei 12, 2017 at 11:17
 • Reply Tamara V

  Wauw,wat een waanzinnig gave ketting.Ik zou er heel graag mijn moeder mee willen verrassen als blijk hoe veel ik van haar hou.Afgelopen jaar was het niet zeker of ze bij ons kon blijven en nu krabbelt ze beetje bij beetje weer op uit een heel diep dal.Dan besef je pas waar het leven over gaat.Ik gun het haar zo.

  mei 12, 2017 at 11:19
 • Reply Debbie Maas

  Wat een leuke actie, en nog voor Moederdag, het cadeautje kan altijd achteraf volgen. Extra verrassing. Een mooie ketting om helemaal naar eigen smaak te ontwerpen , waar vind je dat nu, behalve by My iMenso. Superactie, ik waag graag een kansje.

  mei 12, 2017 at 16:55
 • Reply Mariette

  Gaaf, ik doe graag mee !!!

  mei 12, 2017 at 18:22
 • Reply Nathalie

  Wat een leuk artikel over een mooi product. Ik zou deze graag willen winnen. Niet voor mezelf maar voor mijn lieve moeder.

  mei 12, 2017 at 19:46
 • Reply Ingrid Mellegers

  Ik draag mijn huidige My Imenso iedere dag!! Deze heeft een hele speciale betekenis voor me. Toen ons zoontje met 28 weken zwangerschap overleed heb ik een insigne laten graveren met zijn handafdruk. Een aanvulling op mijn bestaande set zou zeer welkom zijn!! Ik draag nu dezelfde steen in de medaillon.

  Groet, Ingrid

  mei 12, 2017 at 20:13
 • Reply Danielle Gouverneur

  Hoi Hilde,
  Wat een leuk artikel, hier word ik zelf ook super enthousiast van!
  Ik heb je blog net ontdekt en ik vind ‘m leuk! Lekker enthousiast en positief. Daar hou ik wel van.
  En inderdaad, Tante Betsy jurkjes hangen ook volop in mijn kast. Past goed bij vrolijke mensen 🙂
  Kiezen is moeilijk want ik zie heel veel moois en dat is fijn want je kunt er zelf natuurlijk ook Insignias (schrijf je dat zo? 🙂 voor aanschaffen. Leuke kado’s om voor mijn verjaardag te vragen (15 mei). De Flora mix colour Insignia vind ik het mooiste, heel vrolijk, kleurrijk en past overal bij dus ik ga hard duimen dat ik geluk heb. Fijne Moederdag alvast zondag!
  Groetjes, Danielle

  mei 12, 2017 at 20:20
 • Reply Co

  Wat mooi om deze leuke ervaring te delen met zoveel mensen en er een actie van te maken. Ik heb ook een My Imenso ketting en wil graag een insigna om mijn ouders mee te herdenken, even iets anders!
  Deze kans is nu dus meer dan welkom, ik doe graag mee hillybillybeauty

  mei 12, 2017 at 20:23
 • Reply Jabine

  Natuurlijk doe ik hier aan mee wie wil dat nou niet! Ik kijk er naar uit helemaal geweldig!

  mei 12, 2017 at 20:40
 • Reply Kima

  Wauw mooi zeg. Ik waag ook eens een kansje. Je weet maar nooit

  mei 12, 2017 at 21:14
 • Reply Tamara

  Ben niet van de lange kettingen, maar deze zijn prachtig. Vooral die met de bloemen!

  mei 12, 2017 at 23:18
 • Reply Carmen

  Super mooie ketting! Deze past ook perfect bij de gestreepte jurk. Ik ben alvast fan !

  mei 12, 2017 at 23:27
 • Reply Nina Mol

  Wat mooi! Ik doe erg graag mee!!

  mei 13, 2017 at 06:06
 • Reply jacqueline

  Wat een prachtige sieraden verkopen jullie.
  Ik doe heel graag mee met deze leuke actie wil graag deze mooie ketting dragen.

  mei 13, 2017 at 07:27
 • Reply wilmsen anita

  ik doe graag mee

  mei 13, 2017 at 08:06
 • Reply Jan

  Prachtig sieraad !

  mei 13, 2017 at 08:24
 • Reply Brit Weijers

  Wat mooi, helaas is er met mijn buget geen ruimte voor dit geweldige item.

  mei 13, 2017 at 09:00
 • Reply elisabeth maria martina

  ik ga compleet uit mijn plaat als mijn naam hier straks als winnaar staat

  mei 13, 2017 at 09:13
 • Reply Helena

  Ik zou graag mee doen en zou er 1 willen winnen voor mijn schoonmoeder waarom…..omdat ze altijd voor ons en de kleinkinderen klaar staat.
  Het is nu eens een leuk momentje voor haar 🙂 omdat ze zich zelf veel te vaak weg cijferd

  mei 13, 2017 at 09:40
 • Reply Vera Limpens

  Oh mijn god wat mooi, zou dolgraag winnen <3 !!!

  mei 13, 2017 at 10:06
 • Reply Sohniet

  Kan bij elke outfit uit mijn kast die ik mooi vind. Ik doe dus graag mee!

  mei 13, 2017 at 10:30
 • Reply Sandy feenstra

  Leuke winactie en wat een leuke ketting heb je gevonden. Ik zou voor mezelf dan graag ook een bloemenketting willen om mijn lief omaatje dicht bij me te hebben. Ze is al lang niet meer bij ons maar ze was altijd vrolijk en is een inspiratiebron voor mij.

  mei 13, 2017 at 10:32
 • Reply Iris

  Oh wat een leukerd! Dit is echt de ideale ketting voor mij. Super leuk en bijzonder met leuke kleine aanpassingen een totaal andere ketting. Ideaal voor de afwisseling 🙂

  mei 13, 2017 at 12:17
 • Reply Clau-dya

  Ik wil deze prachtige ketting graag cadeau doen aan mijn beste vriendinnetje die net een nieuw leven heeft moeten opbouwen met haar twee kids en wel een mooi cadeau verdiend omdat ze alles voor een ander over heeft en nu zelf wat extra aandacht en waardering verdiend

  mei 13, 2017 at 13:10
 • Reply Silvia Kuiper

  Wat een apart idee! Ik vind rood geweldig, maar als ik kiezen moet vind in de turqase toch wat verfrissender 😉 Een echte must have. Ik doe graag mee

  mei 13, 2017 at 16:24
 • Reply Elvira van der Heijden - Jordi

  Wat super gaaf zeg! Ziet er heel mooi uit en je kan ieder dag weer een ander motief dragen! super handig! Dus ik doe ook heel graag mee! <3

  mei 13, 2017 at 16:31
 • Reply Anneliese de Waal

  Heel erg gaaf !!, wat mooi, echt prachtig !!.
  Ik waag graag een kansje 🙂

  Groetjes Anneliese de Waal

  mei 13, 2017 at 17:04
 • Reply mariska

  ik doe graag mee voor deze prachtige prijs
  zodat ik deze zomer kan schitteren met een prachtige ketting om mijn hals

  mei 13, 2017 at 18:27
 • Reply Myrthe

  Mooie ketting. Ik houd er wel van als je met één sieraad kunt variëren en personaliseren.
  Lijkt me ideaal om dan elke keer een isignia bij mijn outfit te kiezen :).
  Ik maak ook graag kans op de MY iMenso set. Ik heb helaas geen Facebook, maar ik volg je wel op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit bericht ook geloved en gesaved.

  mei 13, 2017 at 21:02
 • Reply Lotte

  Wauw prachtige ketting! Ik heb alleen al zoveel sieraden die ik niet draag dat ik hem aan iemand anders gun, dus wens ik iedereen die meedoet veel succes <3
  Lotte onlangs geplaatst…Stunning Sofia | Mr. Jones | Thee reviewMy Profile

  mei 13, 2017 at 21:32
 • Reply Wendy v V

  Wauw, wat een mooie hangers en kettingen. Ik doe graag mee. Ben helemaal verliefd!

  mei 13, 2017 at 23:53
 • Reply Wanda Berg

  Goedemorgen Hilde, Wauw wauw Wauwie wat een prachtige ketting zou hem heel erg graag willen winnen voor mijzelf als verlaat moederdag cadeau 🙂 want mijn lieve dochtertje is nog te klein om iets voor mijn te kopen wat niet erg is want de liefde is belangrijker maar zou mijn eigen heel graag willen verwennen met deze schitterende ketting welke vrouw nu niet 😉 daarom waag ik graag mijn kans en heb alle stappen doorlopen nu maar heel hard hopen dat er veel geluk onze kant op mag komen #DuimpjesDraaien fijne moederdag nog Liefs Wanda

  mei 14, 2017 at 09:47
 • Reply Nelly

  Leuke actie, ik loot graag mee.

  mei 14, 2017 at 09:58
 • Reply Judith

  Oh wat prachtig, ik doe super graag mee!

  mei 14, 2017 at 10:11
 • Reply Lindsey Verhoeven

  Een eigen creatie maken is toch net even mooier dan fabriekswerk. Ik zou echt graag zo’n ketting winnen. Ik kom anders zeker nog eens op jullie site op zoiets moois te bestellen.

  mei 14, 2017 at 12:23
 • Reply Maaike

  Wauw, wat een mooie ketting… Super gaaf dat je alles kan aanpassen aan de ketting, zo heb je heel veel kettingen in 1 🙂 Ik doe graag mee aan de winactie.

  mei 14, 2017 at 13:39
 • Reply Josien Hillebrands

  Voor mama: voor mij is ze de allerliefste mama en voor mijn prins en prinses de allerliefste oma! ♥

  mei 14, 2017 at 14:31
 • Reply Sieneke van Biessum

  Voor mijn lieve zwangere dochter,een zwangere vrouw kun je nooit genoeg verwennen nietwaar?! ♥

  mei 14, 2017 at 14:33
 • Reply Marjan

  Wat een prachtig sieraad. Ik zou het graag zelf dragen maar mij bonusdochter die dit jaar moeder is geworden zou ik het graag kado doen. Ze zal er superblij mee zijn.

  mei 14, 2017 at 15:25
 • Reply kempenaers

  wat een leuke actie, doe graag mee voor mijn dochter die dan zelf kan kiezen

  mei 14, 2017 at 16:24
 • Reply brants

  daar zou ik mijn vrouwtje wel blij mee maken met zo’n mooi sieraad

  mei 14, 2017 at 16:28
 • Reply Anita te Gussinklo

  Prachtig, echt ideaal zo.
  Ik doe graag mee en volg beide Facebook sites.

  mei 14, 2017 at 17:22
 • Reply Oma Will

  Jammer ik heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.
  Als het zo kan, zou ik graag meedoen met het winnen van deze schitterende ketting met medaillon. Ik zou er geweldig blij mee zijn.

  mei 14, 2017 at 17:23
 • Reply SophiaG

  Heel erg mooi! Ik wil heel graag zo’n MY iMenso ketting winnen. Ik volg beide pagina’s

  mei 14, 2017 at 18:23
 • Reply Bea

  Wat een mooie winactie. Ik doe mee!

  mei 14, 2017 at 18:28
 • Reply Jeanne

  Wat ontzettend leuk dat je steeds een ander sieraad kunt creëren. Ik loot heel graag mee.

  mei 14, 2017 at 18:29
 • Reply Renée

  Wat een leuke kettingen en insignas. Ik doe mee!

  mei 14, 2017 at 18:31
 • Reply Margo

  Heel erg leuk! Ik waag graag een kansje.

  mei 14, 2017 at 18:32
 • Reply Patricia Janssen

  Wauw! Ze zijn echt geweldig zeg..
  Ik doe graag mee!

  mei 14, 2017 at 19:07
 • Reply van erum maria louisa

  zulke pracht ketting ik doe zeker graag mee

  mei 14, 2017 at 19:30
 • Reply Nancy van Heck

  Wat een mooie ketting vooral die blauwe kleur is erg mooi ik doe graag mee met deze actie in de hoop dat ik ook zo een mooie blauwe ketting kan winnen.

  mei 14, 2017 at 23:20
 • Reply jessi

  wauw ziet er kei leuk uit en het is zo speciaal!
  leuke actie ik doe mee

  mei 15, 2017 at 12:44
 • Reply marieka waalwijk

  wauw wat een super actie ik doe heel graag mee

  mei 15, 2017 at 13:53
 • Reply Nicole Claessen

  Zo verliefd op de ketting dat ik bijna een dansje doe. Wat is die moooooi. Ik heb eigenlijk nauwelijks sierraden, maar met pracht exemplaar hoop ik echt de blits te maken. Iedere keer een ander sierraad en zelf nog verder kunnen aanvullen. Echt super bij speciale gelegenheden.

  mei 15, 2017 at 14:16
 • Reply lottie

  WAUW! Wat een prachtige en bijzondere ketting!

  mei 15, 2017 at 17:06
 • Reply kelly

  Wat een super toffe actie!
  Ik zou graag mee willen doen en kans willen maken om dit prachtige sieraad te winnen.

  mei 15, 2017 at 17:32
 • Reply Sazou

  Whoehoe wát Waanzinnig lief Hilde! Ik maak dolgraag een kansje op een Prachtige My iMenso set! Mooi dat je symbolisch deze Insignia met rode bloemetjes hebt gekozen ter herinnering aan je opa: Gecondoleerd. :'(
  My iMenso is zo Uniek en Gaaf om af te kunnen wisselen met de Insignia’s afhankelijk van je Mood en Kleding! Wat leuk dat je ook zo’n fan bent van Tante Betsy jurkjes: die zijn zó lekker Vrolijk én Fairtrade: Yay! Onwijs bedankt voor deze Lieve Kans & Good Luck met je gezinnetje & Sprankelende Blog! 😀

  mei 15, 2017 at 18:06
 • Reply m chen

  Hele mooie ketting, ik doe mee!

  mei 15, 2017 at 18:25
 • Reply Patricia de crom

  Supergaaf voor
  Mijn moeders verjaardag

  mei 16, 2017 at 11:38
 • Reply Sharon de Ridder

  Prachtige ketting; ik doe graag mee! Jouw Facebookpagina likete ik al, die van My iMenso ben ik zojuist gaan volgen 🙂

  mei 16, 2017 at 13:41
 • Reply anja

  mooi , mooi , en nog eens mooi

  mei 16, 2017 at 14:03
 • Reply Claudia de Kok

  Mooi item om elke outfit bijzonder mee te maken door bijpassende medaillon erbij te dragen, prachtig merk dat ik met trots zou dragen en doe graag mee met deze gave actie

  mei 17, 2017 at 10:55
 • Reply Esther Hofstra

  Wauw, wat een prachtige ketting! Ik vind dit zo’n leuk merk dus ik doe heeeel graag mee! 🙂

  mei 17, 2017 at 11:44
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge