Follow:
beauty

Vichy Normaderm Phytosolution huidverzorging

vichy

Een onzuivere huid kan je heel onzeker maken. Niemand vindt het leuk om een vette huid te hebben, en al helemaal geen puistjes. Te vaak wordt er gegrepen naar agressieve producten tegen een vette huid en acne. Deze producten onttrekken veel vet uit de huid waarop de huid juist reageert met het aanmaken van nog meer talg. Dit schiet dus niet echt op. Belangrijk is om de talgproductie te reguleren. Vichy heeft twee prachtige producten die speciaal zijn ontworpen voor de vettere huid. Amy en Fenna hebben het getest!

Vichy Normaderm Phytosolution crème

 

vichy

De Vichy Normaderm Phytosolution dagcrème is heerlijk fris en luchtig van structuur. De geur is “aards” en misschien is dat even wennen, maar dat went snel. De crème, eigenlijk meer een fluide, komt in een glazen pompflacon wat weer super hygiënisch werkt. De fluide trekt zeer snel in en hydrateert de huid optimaal. Zeker een vettere huid krijgt vaak door agressieve huidverzorging voor de vette huid té weinig vocht. Vichy zorgt ervoor dat het vochttekort in de vettere huid wordt aangevuld zodat deze ook fijn blijft aanvoelen.

1) GERICHTE ACTIE OP IMPERFECTIES: zuivert en vermindert puistjes, mee-eters en imperfecties.
2) VERBETER DE HUID: hydrateert voor 24 uur, reguleert talg en vermindert de zichtbaarheid van de poriën. Regenereert de huid en versterkt de barrièrefunctie tegen externe agressors.

vichy

De fluide is op waterbasis en zorgt ervoor dat er minder verstoppingen ontstaan in de huid. De fluide laat geen vettig laagje achter op de huid en helpt onzuiverheden verminderen. Belangrijk is om deze fluide zowel in de ochtend als in de avond aan te brengen op een goed gereinigde huid.

vichy

Al na een week merkte vooral Fenna dat ze minder last had van mee-eters. Fenna heeft de pech dat haar huid wat onzuiverder is dan die van Amy, maar daarom merkte zij al sneller verschil in haar huidconditie. Ik leer Amy en Fenna dat het erg belangrijk is om hun huid goed te reinigen en verzorgen. Met de Vichy Normaderm Phytosolution zijn ze zeer tevreden!

De prijs varieert online, maar is er al vanaf €15,00

Vichy Normaderm Phytosolution reinigingsgel

vichy

Eigenlijk is het reinigen van de huid misschien nog wel belangrijker dan het verzorgen. Als je een crème aanbrengt op een niet gereinigde huid heeft het hele smeren geen enkel effect. De huid, zeker de onzuivere huid, moet goed gereinigd worden om het vuil wat op de huid ligt te verwijderen. Doe je dit niet, dan hebben bacteriën alle vrijheid om onzuiverheden te laten ontstaan.

De reiniging van Vichy is heerlijk fris en gebruik je in combinatie met water. Breng het aan op een vochtige huid en met roterende bewegingen vormt het een licht schuim. Even inmasseren en daarna afspoelen en je huid is stralend fris. De perfecte basis om je huidverzorging aan te brengen.

vichy

Nieuwe reiniger voor de vette en huid met neiging tot acne verrijkt met mineralen en probiotica, die vuil, stof en vervuilingsdeeltjes bij de eerste wasbeurt verwijdert. De huid is onmiddellijk gematifieerd en is minder vet gedurende de dag. * Zichtbaarheid van de poriën en mee-eters worden aanzienlijk verminderd

vichy

Deze heerlijke reinigingsgel is verkrijgbaar in 2 maten en de prijs gaat vanaf €10,00

Amy en Fenna zijn zeer te spreken over deze nieuwe Vichy producten. Hun huid trekt niet en vertoont minder onzuiverheden. Belangrijk is het om deze producten consequent te gebruiken voor het beste resultaat.

De nieuwe Vichy producten zijn verkrijgbaar bij de apotheek en online.

Liefs Hilde

** ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge