Follow:
fashion, samenwerking

Feestje op komst! Wat trek ik aan?

Ons feest is al bijna en de gesprekken in huis over kleding, make-up en haar zijn van dagelijkse kost. Wat doen we aan? Hoe gaan we ons haar doen? Het houdt mij best bezig omdat het feest dit keer echt om ons draait. Je wil er natuurlijk wel goed uitzien als je al je familie en vrienden speciaal voor jou naar het feest komen.

Kapsel

Mijn haar is nog prima van kleur van mijn laatste kappersbezoek. Maar ik moet nét voor het feest nog wel even mijn pony in model laten knippen. Ik wil zelf mijn haar een beetje krullen en dan half opsteken. Ik ben zelf niet zo handig met het in model brengen van mijn kapsel, maar gelukkig heb ik Amy in huis. Die heeft hier wel feeling voor, dus ik zal haar heel lief vragen of zij mijn haar een beetje in model wil brengen.

Misschien spuit ik er ook nog wat glitter in. Ik vind een beetje glitterlak altijd wel erg mooi staan. En extra feestelijk!

Jurk of niet?

Wat trek ik aan?! Hier ben ik al weken druk mee. Ik vind dat zó lastig. Het is natuurlijk een verjaardagsfeest, dus echt super chique is niet de bedoeling. Ik zit nog te twijfelen of ik wat nieuws aan zal schaffen en ben al een beetje aan het rondkijken bij cocktailjurken. Daar heb je toch wel heel veel mooie tussen zitten. Keuze uit verschillende modellen, A-lijn is voor mij het beste, keuze uit verschillende kleuren en stoffen. Het aanbod is reuze en daarmee ook mijn lijst met favorieten. Amy en Fenna weten in ieder geval al wat zij willen als zij een schoolbal hebben binnenkort.

Een mooie A-lijn jurk is natuurlijk wel heel mooi. Maar of ik mij daar prettig in zal voelen bij een ongedwongen feestje? Als ik weer een trouwerij heb vind ik dit toch wel een prachtig jurkje. Op zich kan het natuurlijk wel voor een feestje….jullie merken het al, ik ben er nog niet helemaal uit!

Tijdens het neuzen op de site keek ik ook even stiekem bij de bruidsjurken…wat een verschil van stijlen vergeleken met de periode waarin ik ben getrouwd. Ik kan niet wachten totdat Amy en Fenna de leeftijd bereiken dat zij op zoek moeten gaan naar een bruidsjurk. Prachtig!

Make-up

Uiteraard ga ik full make-up op het feest! Ik draag elke dag make-up, maar vaak ook een beetje op de natuurlijke manier. Ik draag niet elke dag oogschaduw bijvoorbeeld. Op het feest ga ik in de weer met oogschaduw, eyeliner, felle lipstick….ik kan niet wachten om hier lekker mee aan de slag te gaan!

Vorig jaar op de boot naar Engeland heb ik een prachtige Dior make-up doos gekocht. Daarin zitten prachtige paars/bruin tinten. Ik denk dat ik die ga gebruiken en hopelijk lukt mijn eyeliner ook goed. Volle wimpers en highlighter en ik ben er helemaal klaar voor!

Parfum

Voor het feest ga ik voor een geur die lekker lang blijft hangen. Die keuze was snel gemaakt! Ik ga voor de Chanel Coco Mademoiselle Intense. Zalige geur die heerlijk zoet en zwoel ruikt. Als ik het dan wat warmer krijg door het dansen ga je de geur helemaal goed ruiken. Ik ben verliefd op deze geur!

Ik heb nog een week om mij helemaal voor te bereiden voor het feest. De playlist is bijna klaar en de probs om leuke foto’s mee te maken zijn ook in huis. Deze week ga ik de knoop doorhakken wat ik ga aantrekken voor het feest. Het zal hoe dan ook een geweldige avond worden!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge