Follow:
beauty

Nieuw in Nederland! Skinacademy huidverzorging

skinacademy

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor de verzorging van hun huid voor pure en zuivere producten, met zo min mogelijk overbodige ingrediënten. Nieuw op de Nederlandse markt is het van oorsprong Engelse SKINACADEMY. De PURE-lijn voor alle huidtypes is zelfs geschikt voor de gevoelige huid. Deze lijn is volledig ontwikkeld zonder kunstmatige kleur- en geurstoffen, om de huid op een milde wijze optimaal te verzorgen en om huidirritaties te voorkomen.

SKINACADEMY pure

SKINACADEMY heeft als belangrijkste doelstelling om kwalitatief hoogwaardige gezichtsverzorgingsproducten te ontwikkelen voor een heel betaalbare prijs. Het Britse team van ontwikkelaars heeft diepgaande kennis ten aanzien van de meest nieuwe trends en ontwikkelingen in de dynamische werelden van de internationale schoonheid en huidverzorging.

De producten

skinacademy

De producten zien er mooi, fris en natuurlijk uit. De witte verpakkingen met rustige opdruk geven meteen het idee dat het om een natuurlijk en puur product gaat. Voor mij zeker een reden om dit merk in een winkel uit het vak te pakken. Ik ontving van het persbureau een complete lijn om te testen. Dat vind ik altijd een voordeel want elk product versterkt elkaars werking. Op deze manier kan je het merk optimaal testen en ervaren.

Omdat veel mensen gevoelig reageren op kleur- en geurstoffen in huidverzorgingsproducten, werd de heel pure en zuivere SKINACADEMY PURE-lijn ontwikkeld. De vijf producten uit deze lijn zijn 100% vrij van parfums en kleurstoffen. Deze zijn ontwikkeld met Aloë Vera en Groene thee-extracten als voornaamste ingrediënten.

Over Aloë Vera

De Aloë Vera is een groene cactusachtige plant met dikke sponsachtige stengels. Deze staat al eeuwenlang bekend als de medicinale apotheek van ‘Moeder Natuur’ en wordt ook wel de “plant van de onsterfelijkheid” genoemd. De oude Egyptenaren gebruikten Aloë Vera reeds zo’n 6000 jaar geleden voor het behandelen van klachten zoals maagpijn, jeuk, irritaties als gevolg van onder meer zonnebrand en voor een sneller herstel van wonden en schaafplekken. Voor de mythische schoonheidskoningin Cleopatra was het volgens de verhalen een geliefd ingrediënt voor het langdurig behouden van een jeugdige, perfect gave en stralende huid.

Groene Thee, de krachtige antioxidant in de strijd tegen vroegtijdige huidveroudering

Talloze wetenschappelijke studies hebben de bijzondere inhoudsstoffen en eigenschappen van groene thee aangetoond. Als je meer dan drie koppen groene thee per dag drinkt, zorg je niet alleen voor een goede hydratatie en een ontspannend rustmomentje, maar bevorder je tevens je gezondheid op meerdere vlakken. Groene thee is onder meer goed voor je immuunsysteem, werkt zuiverend en zorgt voor een goede bloedsomloop. Voor de huid werkt groene thee in de SKINACADEMY PURE-producten als een heel krachtige antioxidant in de strijd tegen een vroegtijdige huidveroudering. Het beschermt de huid bovendien tegen schadelijke externe invloeden.

SKINACADEMY PURE Cleansing Micellair Water – €5,99

skinacademy

Een effectieve en vooral heel snelle manier van het zorgvuldig reinigen van het gezicht is die met behulp van een Micellair Water. SKINACADEMY PURE Cleansing Micellair Water is een reiniger op waterbasis die ‘micellen’ bevat. Dit zijn microscopisch kleine structuren die overtollig talg en vuildeeltjes aan zich kunnen binden. De samenstelling is vrij van kleurstoffen en parfums. Deze bevat Panthenol, Aloë Vera en Groene Thee-extract die de huid perfect reinigen en verzorgen. De formule kalmeert en verzacht de huid en is geschikt voor alle huidtypes.

Dit product is voor mij een onmisbaar iets tijdens de vakanties. Ik gebruik op vakantie niet zoveel make-up en dan neem ik ook het liefst zo min mogelijk spullen mee. Een micellair water vind ik dan een uitkomst. Het reinigt snel en goed en ik kan direct mijn verzorging aanbrengen. Het feit dat dit product geschikt is voor gevoelige huidtypes is voor mij zeker een pré.

SKINACADEMY PURE Cleansing Facial Wash – €5,99

skinacademy

Deze heerlijk schuimende face wash is echt geweldig. Onder de douche meng ik een beetje gel met water en laat het schuimen op mijn gezicht om al het vuil te verwijderen. Mijn huid voelt daarna heerlijk fris en zacht aan. Door de toegevoegde aloë vera is dit ook een perfect product tijdens de zonnige dagen als je gezicht veel zon heeft gehad. Het kalmerende effect zal dan als zeer positief ervaren worden.

SKINACADEMY PURE Cleansing Facial Scrub – €5,99

skinacademy

Door de huid 1 á 2 maal per week tot in de diepte te reinigen met SKINACADEMY PURE Cleansing Facial Scrub, worden dode huidcellen verwijderd en wordt de huid mooi glad, zacht en beter ontvankelijk voor de opname van overige PURE-producten. Aloë Vera en Groene Thee-extracten helpen bij het hydrateren en kalmeren van de huid. De toegevoegde Glycerine en Panthenol verzorgen de huid en helpen de uitdroging van de huid te voorkomen. Ook dit product is 100% kleur-en geurstofvrij.

SKINACADEMY PURE Daily Moisturiser SPF 15 – €6,99

skinacademy

Deze dagcrème heeft een SPF15 wat ik erg prettig vind. Ik wil eigenlijk elke dag wel een SFP op mijn gezicht, ook wanneer het zonnetje nog maar net om de hoek komt kijken. Naar mijn idee is het altijd beter om een SPF te dragen om de schadelijke invloeden van buitenaf tegen te houden. Een dagcrème smeer ik elke dag, dus op deze manier kan ik het nooit vergeten! De crème trekt snel in en laat mijn  huid aangenaam aanvoelen. Mijn huid wordt gevoed, gekalmeerd en gehydrateerd.

SKINACADEMY PURE Moisturising Eye Cream – €6,99

skinacademy

Voor de tere en gevoelige huid rondom de ogen is er de kleur- en geurstofvrije SKINACADEMY PURE Moistursing Eye Cream. Deze milde, niet-vette oogcrème hydrateert en verzacht de oogcontouren op basis van Aloë Vera, Groene Thee, Vitamine E, Jojoba Olie en Bisabolol. De formule kalmeert de ooghuid, vermindert vochtophopingen rondom de ogen en zorgt voor een opvallend frisse en uitgeruste blik.

Verkrijgbaarheid

skinacademy

Deze mooie en absoluut betaalbare producten zijn verkrijgbaar bij drogisterij Etos. De prijs is wat mij betreft echt niet in verhouding tot de kwaliteit van deze producten. Voor de klant natuurlijk alleen maar een flink voordeel. De producten zijn heerlijk in gebruik en mijn huid reageert er zeer goed op. Ben je dus op zoek naar mooie producten met natuurlijk ingrediënten voor een betaalbare prijs? Ik kan je deze absoluut aanraden.

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge