Follow:
beauty

Intensief het voorjaar in met de huidverzorging van Dermasence

dermasence

Inmiddels heb ik al meerdere producten van Dermasence getest. Ondanks dat ik niet zo snel voor de uitstraling van dit merk zou vallen, het ziet er namelijk iets te klinisch uit voor mij, heeft elk product mij aangenaam verrast. Het ruikt lekker, doet goed zijn werk en voelt prettig aan. Om mijn huid helemaal in topconditie te krijgen voor het mooie voorjaar ben ik begonnen met het gebruiken van deze drie producten. Met hydratatie en het verfijnen van mijn huid als hoofddoel!

Dermasence Face Peeling

dermasence

Het fijne aan deze Face Peeling vind ik dat er geen microplastic deeltjes in verwerkt zitten. Bij veel peeling producten is dit wel het geval en dit is natuurlijk zeer schadelijk voor het milieu. Om van de winterhuid af te komen is het altijd prettig om regelmatig een peeling te gebruiken. Dit laat je huid weer stralen en vervaagt fijne lijntjes.

Waaruit bestaan de peeling deeltjes dan wel? Dit zijn verharde plantaardige oliedeeltjes uit de zaden van de ricinusplant, of te wel de tropische wonderboom. Deze verwijderen voorzichtig dode en overtollige hoorncellen. Comedonen worden ook voorzichtig verwijderd, wat resulteert in een gelijkmatige huidtextuur. Door de exfoliërende werking wordt de celvernieuwing gestimuleerd. Panthenol kalmeert de huid en reguleert de vochtbalans van de huid. Al met al een zalige peeling!

dermasence

Toepassing:

Met ronde bewegingen in masseren op een vochtige huid. Was de fijne bolletjes af met lauw water. Afhankelijk van het huidtype, kan de exfoliatie één of twee keer per week worden gebruikt. In het geval van een acute ontsteking moet men echter zonder de exfoliatie doen.

Dermasence Cream Soft – Light Gel Cream

dermasence

Bevrijdt van de winterhuid? Dan is het tijd voor een passende nazorg. De DERMASENCE Cream Soft is een huid verhelderende gelcrème speciaal voor de gemengde en vette huid. Het salicylzuur bevat desinfecterende en hoornvliesverzachtende eigenschappen en verfijnt zo het uiterlijk van de huid. Bisabolol, pantheon, avocado-olie en vitamine E kalmeren en voeden de huid. Dankzij de aangenaam lichte galenische eigenschappen, absorbeert de gelcrème snel, laat het een gematteerde teint achter en is daarom zeer geschikt als basis voor dagcrème en make-up.

dermasence

Deze crème is heerlijk voor overdag. Hij trekt snel in en mijn huid voelt zeer prettig aan na gebruik. De geur van de soft variant vind ik iets minder dan de rich variant, maar nog steeds erg fris. Het pompje zorgt voor een hygiënische manier van gebruik waardoor de werking van de crème optimaal blijft.

Dermasence Cream Rich – Moisture Cream

dermasence

Mijn topper voor in de avond! Deze crème hydrateert optimaal en laat mijn huid heerlijk aanvoelen. Het hyaluronzuur bindt het vocht in de bovenste lagen van de huid, verhoogt de elasticiteit van de huid en geeft het een frisse uitstraling. Waardevolle oliën zoals avocado-olie en sheaboter bieden de gevoelige huid een zeer goede bescherming, terwijl pantheon irritatie tegengaat. Vitamine E als radicale vanger verlicht de spanning veroorzaakt door omgevingsinvloeden. Een echte allrounder!

dermasence

Mijn huid is niet echt droog, maar in de avond vind ik een vollere crème altijd erg prettig. Mijn huid heeft de hele nacht de tijd om de crème op te nemen en soms heeft een huid dat ook echt even nodig. Zeker in de maanden waar er weer meer zonuren zijn kan je huid het extra vocht goed gebruiken. De geur van deze crème vind ik echt zalig.

Mijn huid is weer helemaal in topconditie dankzij deze heerlijke producten van Dermasence.

Prijzen

DERMASENCE Face Peeling Inhoud: 50 ml, €16,90

DERMASENCE Cream Soft Inhoud: 50 ml, €16,60

DERMASENCE Cream Rich Inhoud: 50 ml, €19,30

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge