Follow:
fashion

Vrolijk door de regen!

De tijden dat je alleen een zwart of blauw regenpak had om jezelf door de regen heen te ploeteren zijn allang voorbij. Je kan tegenwoordig in de meest prachtige en hippe regenkleding over straat! Zelf draag ik tijdens een bui al heel lang deze geweldige AGU regenjas, waar ik al eerder een blog over schreef. Ook heb ik een zwarte regenjas in mijn kast hangen. Maar er zijn nog zoveel meer gave modellen en kleuren verkrijgbaar dat je eigenlijk bij elke outfit wel een toffe jas kan vinden. 😉

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik van kleurrijk hou. Ik hou niet van saai en draag daarom ook dagelijks een vrolijk jurkje van Tante Betsy. Die combineer ik dan ook liever met een vrolijke regenjas dan met een saai exemplaar. Dat moge duidelijk zijn.

Love for rain

Zo zag ik op de site love for rain deze geweldige stippen regenjas! Een langer model vind ik ook wel handig voor op de fiets. En deze past natuurlijk perfect bij mijn Tante Betsy jurkje met dots!

Tante Betsy Go Retro Dot

Dit jurkje draag ik heel vaak, en hoe gaaf zou het dan zijn om er een bijpassende regenjas bij te hebben?!

Maar stiekem zou ik wel een regenjas in een wat opvallendere kleur willen hebben. Lekker knallen in de regen zullen we maar zeggen. Tja, en welke kleur heeft dan mijn voorkeur? Rood!

Een geweldig brandweerrood trenchcoat model. Zo’n band in je taille accentueert ook nog eens je figuur mooi. En elke vrouw zou toch eigenlijk een mooie rode jas moeten hebben? Ik vind dit echt een prachtige regenjas! Stiekem een beetje verliefd 😉

En dan wil ik eigenlijk ook deze geweldige paraplu erbij. 😉

Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik vaak bij regen de auto pak. Ik hou er niet van om in de regen te fietsen. Daarentegen vind ik het wel heerlijk om met regen een stuk door een bos te lopen bijvoorbeeld. Maar ja, soms ontkom ik er niet aan om toch in de regen op de fiets te moeten. (de auto is nou eenmaal niet altijd beschikbaar helaas). Voor Amy en Fenna moet ik dit jaar nog wel een nieuwe regenjas aanschaffen. De “prachtige” zwarte regenpakken die ik voor ze had gekocht worden stug genegeerd. (‘die trek ik écht niet aan naar school mama!’). En stiekem herken ik mijzelf daarin als tiener. Ik liet mij nog liever natregenen dan dat ik in een stom regenpak naar school fietste. Amy heeft de laatste paar keer mijn AGU regenjas gedragen, die trekt ze dan weer wel aan. Duidelijk signaal naar mij dat ze dus gewoon een hippe regenjas willen. 😉

love for rain

Deze gele regenjas is helemaal in de mode kleur van dit moment. Super gaaf met de bijzondere knopen die er op zitten. En zelfs een mooie voering in de muts!

love for rain

En als je toch iets getailleerd wil hebben vind ik deze jas ook helemaal geweldig. Lekker knalblauw en prachtig model. Saai door de regen is dus verleden tijd!

In Nederland ontkom je er nou eenmaal niet aan om geregeld door de regen te moeten. Laten we het dan in ieder geval vrolijk en in stijl doen toch?

Liefs Hilde

*samenwerking*

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtige regenjassen!
  Leuk om een matchende te hebben bij een TB dress
  Ik ga er meteen 1 op mijn wishlist zetten
  Fijne en zeer overzichtelijke webshop.

  juni 21, 2018 at 06:10
 • Reply Jessica J.

  Ik heb zo’n fijne rode regenjas van het merk Rains. Een aanrader! Superdun ook, waardoor je hem gewoon in je tas kan proppen.
  Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #104 • Plantaardige hotspots en weekendje UtrechtMy Profile

  juni 29, 2018 at 11:50
 • Reply Jouvence

  Die gele en blauwe regenjas zijn tof!

  november 6, 2018 at 11:21
 • Reply Claudia

  Ohlala die regenjassen zijn zo mooi en hip. Die gele trekt mijn aandacht!!

  november 7, 2018 at 13:14
 • Reply Blog & Beauty

  Nou, mij heb je te pakken hoor. Ik wil de gele regenjas en de paraplu. Wat een mooie items.

  november 7, 2018 at 13:16
  • Reply Natascha

   Ik ook al haha! Laat het maar snel gaan regenen 🙂

   november 7, 2018 at 20:17
 • Reply Tania

  Tania

  november 7, 2018 at 14:32
 • Reply Yvonne

  Die brandweerrode regenjas is echt super tof! Ben er helemaal fan van!

  november 8, 2018 at 11:02
 • Reply Irina

  Wat een leuke jassen! Ik vind het zo tof dat steeds meer winkels tegenwoordig met hippere regenjassen koen!
  Irina onlangs geplaatst…Room make-over inspiratie: vloerkledenMy Profile

  november 9, 2018 at 09:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge