Follow:
fashion

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Sue Little Dot Green

Tante Betsy Dress Sue

Ongeveer 3 jaar geleden was het nooit in mij opgekomen om een groene stipjes jurk te dragen. Ik weet ook niet of ik dat destijds had gedurfd. Nu draag ik dagelijks vrolijke Tante Betsy jurkjes en word ik alleen maar super blij als ik mijn kastdeuren open doe! Vandaag show ik de Dress Sue Little Dot Green

Tante Betsy Dress Sue little Dot Green

Ik draag hier een maat L, maar denk dat ik een M rond mijn taille ook wel had kunnen hebben. ( maar dan had ik wellicht wat last bij mijn bovenarmen gehad ). Hij valt dus zeer goed op maat vind ik. Bij dit model heb je een brede strook ( in dezelfde print als de jurk, dus het valt niet direct op ) rond de heupen lopen. Dit geeft weer een leuk accent aan de jurk! Onder de brede band zitten weer 2 hele handige zakjes! Deze heb ik optimaal gebruikt voor zakdoeken vorige week. 😉

Tante Betsy Dress Sue little Dot Green

Fenna vond dat ik maar eens aan de andere kant van de poort moest gaan staan. Deze kant is de muur van ons huis overigens. ( en ja, ook met onkruid, maar ik blijf bezig met verwijderen! lol ). Fenna wilde graag dat ik net deed of ik de deur, die op de muur is geschilderd, zou openen. Ach, alles voor je kinderen toch? 😉

Het is jullie waarschijnlijk al opgevallen dat ik niet mijn “standaard” Sendra laarzen erbij aan heb! Ik heb hier mijn nieuwe MAG schoenen aan. Binnenkort komt hier een uitgebreide blogpost over. Maar ik kan je vertellen dat ze super lopen!

Tante Betsy Dress Sue little Dot Green

De beste ‘zit-pose’ om je buik te verhullen…hahaha

De ronde hals van de Sue Little Dot Green is vrij ruim. Ik denk dat dames met meer boezem hier geen “last” van hebben overigens. Ik stoor mij er niet aan, maar ik kan mij voorstellen dat er vrouwen zullen zijn die dit wellicht hinderlijk vinden.

De mouwen hebben ook een leuk splitje. Je kan ze daarom ook leuk omhoog slaan voor een leuk effect. Die Tante Betsy weet elke keer weer leuke details aan de jurkjes te geven hè?

De Dress Sue Little Dot is ook verkrijgbaar in de volgende andere kleuren:

Ooit hoop ik dat er ook een leuke roze polkadot komt. Ik had er ooit eentje ( een oudje ) maar die is allang verkocht omdat hij te klein was geworden. ( en ik te groot dus 😉 ). Ik ben gek op roze en rode jurkjes! Maar ook deze groene vind ik wederom een plaatje!

De Dress Sue Little Dot Green is verkrijgbaar voor 79,95 in de Tante Betsy Shop

Wat is jouw favoriete kleur voor kleding?

Liefs Hilde

** Ik heb dit jurkje ontvangen **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply chucky1012

  Wat staat deze prachtige dress jouw zo mooi en zeer hippe shoes 😉

  Xoxo

  september 9, 2017 at 12:35
 • Reply Jobke

  Leuk!!! Dit jurkje vind ik bij anderen heel leuk maar voor mezelf weet ik het niet. Misschien toch iets te gedurfd die dotjes. Fijn om weer wat Tante Betsy blogs van je te lezen!

  september 9, 2017 at 19:02
 • Reply Ellen

  Enig jurkje en de laarsjes zijn ook mooi! Wie heeft die muurschildering gemaakt? Grappig!!!

  september 9, 2017 at 20:39
 • Reply Ingrid

  Staat je heel mooi en een prachtige kleur.

  september 9, 2017 at 21:34
 • Reply Nicole Orriëns

  Ik kom speciaal kijken voor het jurkje! Wat staat het je leuk. Ik vind het erg mooi!

  september 12, 2017 at 11:28
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge