Follow:
fashion, samenwerking

Geef een sokkenabonnement cadeau! Eerste maand helemaal gratis :-)

Er zijn familieleden en vrienden die met verjaardagen nooit weten wat ze willen hebben. Ik ben soms dagenlang aan het bedenken wat ik die persoon cadeau zou kunnen geven en verder dan een douchegel of cadeaubon kom ik vaak ook niet. Maar een origineel cadeau geven is natuurlijk wel veel leuker! Toen ik hoorde van een sokken abonnement moest ik eerst glimlachen, sokken zijn meestal ook wel een standaard cadeau wat ik mijn vader weleens gaf. Maar in de vorm van een leuk abonnement én ook nog eens de meest leuke vrolijke sokken werd dit idee opeens veel leuker. En ik mag ook nog eens de eerste maand gratis cadeau geven aan mijn lezers!

Hoe werkt een sokken-abonnement?

Heel simpel! Sokken heeft iedereen nodig en als je elke maand een leuk paar in de brievenbus krijg is dat toch elke keer een leuke verrassing. Bij DeSokkenBaas.nl gaat het heel makkelijk in zijn werk. Je kan een keuze maken uit een Happy Socks abonnement of een Unabux abonnement. Zo weet je in ieder geval dat het paar sokken wat je ontvangt van goede kwaliteit is.

Via DeSokkenbaas.nl vraag je eenvoudig en snel een sokkenabonnement aan. Laten we als voorbeeld het Happy Socks abonnement nemen. Ga naar de productpagina en selecteer de maat (36-40 of 40-46) en hoe vaak je de sokken wilt ontvangen: maandelijks, elke 2 maanden of elke 3 maanden. Het eerste paar ontvang je per direct; daarna is de verzending elke maand op de 23e of 24e.

Stel je wilt een sokkenabonnement van Happy Socks cadeau geven. Dan kan je bijvoorbeeld voor €28,95 een abonnement van 3 maanden cadeau doen. Zo heeft de jarige nog leuke post na zijn of haar verjaardag. Super origineel!

Eerste maand gratis!

Namens DeSokkenBaas mag ik jullie een leuke aanbieding doen! Met de unieke kortingscode; hilde krijg je de eerste maand een paar sokken gratis! Je betaalt alleen de verzendkosten van €3,95. Een paar merksokken waren nog nooit zo voordelig toch? Dus wanneer je een sokkenabonnement neemt ontvang je de eerste maand het paar sokken gratis.

Je kan dus op de site bij kortingscode ‘hilde’ invullen en dan hoef je voor een paar gave sokken alleen de verzendkosten te betalen. Altijd handig!

Hou jij ook van vrolijke sokken?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge