Follow:
beauty

Beauty Kitchen The Ultimate Invent Your Own Beauty Products Kit

Soms ontvang ik zoiets leuks dat na het openen van de doos er een big smile op mijn gezicht verschijnt. Dit had ik ook toen ik de doos opende waarin dit geweldige blik zat. Wat een super gaaf blik heeft Beauty Kitchen uitgebracht. Een blik met een waanzinnige inhoud om eens zelf aan de slag te gaan met beauty producten. Wat er allemaal in zit? Je zal versteld staan ­čśë

Allereerst is dit blik natuurlijk super gaaf om her te gebruiken. Een verpakking als dit is gewoon heel slim. Niemand zal dit gave blik weggooien! Beter voor de natuur dus!

Als je het blik opent zie je allemaal potjes en flesjes. Overduidelijk dat je zelf aan de slag mag gaan.

Kijk eens wat er allemaal in het blik zit! Heel veel potjes, flesjes en natuurlijk ingredi├źnten om overheerlijke natuurlijke beauty producten mee te maken. Ik kan mij zo voorstellen dat je na het zien van deze inhoud nog totaal geen idee hebt hoe je aan de slag moet gaan. Ook daar heeft Beauty Kitchen natuurlijk aan gedacht!

In het blik zit namelijk ook een heel handige (en prachtig geïllustreerde) handleiding. Hierin staat precies hoe je aan de slag moet gaan om deze producten te maken. Het is in het Engels, maar zeker duidelijk te volgen.

Je kan met de inhoud van het blik heel veel verschillende producten maken. En h├│e trots zal je zijn om daarna een zelfgemaakt product daadwerkelijk in gebruik te nemen?!

Alle producten/ingredi├źnten van Beauty Kitchen zijn 100% natuurlijk en niet getest op dieren. Natuurlijke producten zijn natuurlijk ook veel beter voor je huid.

Nou zijn jullie natuurlijk nieuwsgierig of ik zelf al wat heb gemaakt uit dit blik. Nou heb ik al het voorrecht gehad om op een event van Beauty Kitchen zelf aan de slag te gaan met het maken van een product. Ik heb daarom bedacht om deze kit in de zomervakantie met Amy en Fenna onder handen te nemen. De eerste paar weken van de vakantie zijn we namelijk nog thuis en gaan we een beauty meiden dagje houden. Zelf beautyproducten maken hoort daar natuurlijk bij! Een perfect moment om zelf onze Beauty Kitchen producten te gaan maken.

Dit blik is dan ook met recht een geweldige cadeautip! Leuk voor tieners, maar zeker ook voor volwassen vrouwen. Je hebt zoveel mogelijkheden met de inhoud van dit blik dat je kennis kan maken met diverse producten die Beauty Kitchen in het assortiment heeft.

Het Beauty Kitchen The Ultimate Invent Your Own Beauty Products Kit is voor 49,99 verkrijgbaar bij Holland&Barret. (Limited Edition, dus wellicht even een filiaal bij jou in de buurt binnenlopen om te kijken of de kit nog op voorraad is)

Liefs Hilde

**Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Leuk om kado te geven!

  juni 21, 2018 at 06:11
 • Reply Jessica

  Love this beauty kit, Hilde! Thanks for sharing! ­čÖé

  juni 26, 2018 at 13:55
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge