Real Techniques Dual-Ended Expert Sponge

Real Techniques

Een make-up sponsje gebruik ik dagelijks in mijn make-up routine. Ik vind dit het meest prettige werken om mijn foundation aan te brengen. Op dit moment gebruik ik voor mijn foundation de Real Techniques Miracle Complexion Sponge. Deze maak je nat om je foundation aan te brengen. Ik ontving de Real Techniques Dual Ended Expert Sponge en ik kon niet wachten hem te gaan gebruiken!

Real Techniques

Real Techniques

In Engeland is Real Techniques het best verkochte make-upkwastenmerk en ook in Nederland kan je er bijna niet meer om heen. Real Techniques is opgericht in 2011 door make-up artists Sam & Nic. Het succes komt vooral ook door de prijs en kwaliteitsverhouding. Voor een redelijke prijs krijg je namelijk zeer kwalitatieve kwasten en sponsjes. Real Techniques zal ook in Nederland steeds groter worden gok ik zo!

Real Techniques

De Real Techniques Dual Ended Expert Sponge gebruik je droog ipv nat, hierdoor zal je foundation meer dekkend aan te brengen zijn.

Real Techniques

De oranje kant gebruik je om je foundation aan te brengen. Je kan hiermee makkelijk deppen en je foundation echt prima gelijkmatig verdelen over je gezicht.

Real Techniques

Door de afplattende kant ( is dat eigenlijk een normaal woord? 😉 ) kan je je foundation prima in zelfs de minder makkelijke hoekjes aanbrengen. Ik ben fan!

Real Techniques

Maar zoals je al kan zien heeft deze spons 2 kanten! Vandaar natuurlijk ook de naam ‘Dual-Ended’. De roze kant kan je namelijk gebruiken om te contouren en je highlighter en blush mee aan te brengen. Mijn blush en contourpoeder breng ik toch liever met een kwast aan, maar voor mijn highlighter vind ik dit echt een uitvinding! Door het puntje kan ik bij mijn ogen mijn highlighter echt super makkelijk aanbrengen. Soms vind ik het leuk om in mijn ooghoek wat highlighter aan te brengen, dat is echt heel makkelijk met deze spons.

Real Techniques

Zoals je op deze foto kan zien is de kwaliteit echt goed van de Real Techniques sponsjes. Ze zijn stevig en daaraan merk je dat je kwaliteit hebt en geen flut sponsje. Met Real Techniques zit je zeker goed en het is nog prima betaalbaar ook!

Real Techniques

De Real Techniques Dual-Ended Expert Sponge kost 7,95 en is oa verkrijgbaar bij Boozyshop en Etos.

Heb jij Real Techniques items in je stash?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review. Dit artikel bevat affiliate links **

13 gedachten over “Real Techniques Dual-Ended Expert Sponge”

  1. RT is ook mijn favoriete merk en heb al kwasten van dit merk en één make-up spons. Deze lijkt me ook wat en ga gelijk morgen even langs Etos. Ideaal dat je met een zo’n spons zoveel kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge