Follow:
beauty, samenwerking

Mijn favoriet op dit moment: Clay and Clow Vitamin C Serum!

Wanneer je mijn blog volgt weet je dat ik ontzettend blij word van een fijn serum. Ik hou van allerlei soorten serums. Deze hoeven niet immens duur te zijn, in luxe verpakkingen te zitten of fantastisch te ruiken. Ik word blij van een serum waarbij ik zie en voel dat het werkt. En ik heb een nieuwe favoriet. Clay and Glow Vitamine C Serum! Ik ben al ontzettend fan van het roze klei masker van dit mooie merk, dus stiekem kon ik ook wel voorspellen dat het serum ook een hit zou zijn.

Clay and Glow

Dit mooie merk timmert al flink aan de weg. Naast het masker hebben zij al meerdere producten in het assortimen; een reinigingsproduct,  een toner, scrub en moisturizer. Alles om je huid optimaal te verzorgen en te beschermen. En laat dit nou ontzettend belangrijk zijn als je huid je lief is 😉

Toen ik de vraag kreeg of ik het nieuwe Vitamine C serum wilde testen sprong ik nog net geen gat in de lucht. Natuurlijk wilde ik dat! Het masker heb ik inmiddels zelf al een keer opnieuw gekocht en wordt ook stiekem gebruikt door mijn beide dochters (ik heb jullie wel door hoor dames!). Dit serum is niet alleen al een pareltje om te zien, het is ook nog eens verrijkt met Vitamine C. Een geweldig ingrediënt in huidverzorging.

Clay and Glow Vitamine C serum

De meest belangrijke ingrediënten in het serum staan al duidelijk op het flesje. Deze ingrediënten zorgen voor een stralende en frisse huid en beschermen de huid ook optimaal. Je kan het serum elke ochtend en elke avond aanbrengen op een gereinigde huid. Dit geeft het beste resultaat.

Maar wat doen de ingrediënten allemaal?

Vitamine C is een echte booster voor je huid. Het fijne is dat Vitamine C voor bijna elk huidtype geschikt is. Zeker een huid die dof en vermoeid is zal direct een flinke oppepper krijgen van dit serum. Ook heeft Vitamine C meerdere bewezen eigenschappen: vermindert ontstekingen, beperkt UV schade, versterkt en verstevigt de huidbarrière, vermindert pigmentvlekken en werkt ook tegen huidveroudering.

Niacinamide (oftewel B3) werkt tegen ontstekingen en heeft een kalmerend effect op de huid. Heb je last van een wat vettere huid is dit een zeer fijn ingrediënt. Overtollige talgproductie wordt tegengegaan en ook grovere poriën worden verkleind.

Vitamine B5 zorgt weer voor vochtregulatie. Je huid wordt gehydrateerd en de vochtbalans wordt tevens hersteld. Fijne lijntjes in het gezicht die vaak ook worden veroorzaakt door vochttekort zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Hyaluronzuur is een ingrediënt wat vaak voorbij komt in de media. Ook dit, huideigen, ingrediënt zorgt voor voldoende hydratatie en maakt de huid heerlijk zacht.

Het serum zit in een prachtig doosje wat al meteen als een cadeautje aanvoelt. Het flesje zelf is van glas en heeft een handig pipetje om makkelijk te doseren. Hierdoor gebruik je niet teveel product en kan je het serum dus heel zuinig gebruiken. Het serum ruikt licht bloemig, niet overheersend. Erg fijn!

Dit serum is voor mij echt een favoriet op het moment. Zeker nu we richting de herfst en de winter gaan, en het weer guurder wordt, kan mijn huid zeker wat extra Vitamine C gebruiken. De huid kan wat extra hydratatie gebruiken wanneer het kouder wordt (en de verwarming weer aangaat). Wederom een top product van Clay and Glow!

Het Vitamine C serum komt in een flacon van 30ml en is €36,95. Clay and Glow heeft vaak acties waarbij je korting krijgt en er is ook de mogelijkheid om korting te krijgen wanneer je meerdere flacons koopt (wellicht met een moeder, zus of vriendin?!)

Ik ben benieuwd wat voor fijne producten Clay and Glow nog meer in petto heeft 😉

Liefs Hilde

** ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge