Follow:
beauty

Kou! Tijd voor Wild Argan Oil van The Body Shop!

In mijn ogen het beste product van The Body Shop als je een droge huid hebt. Hands Down voor de Wild Argan Oil. Naast een heerlijke verzorgende werking ruikt deze lijn, naar mijn mening, ook goddelijk! Deze lijn verdient een aparte blogpost. 😉

Wild Argan Oil Sublime Nourishing Body Butter

Breng de hamam naar je eigen badkamer en verwen je huid met een dosis ultrarijke hydratatie, met deze verzorgende Body Butter met arganolie. Werkt 48 uur lang vochtregulerend waardoor je huid langer zacht blijft.

 • Vochtregulerend product voor het lichaam
 • Sublieme verzorging
 • Geschikt voor zeer droge huid
 • Subtiele, verfijnde, verwarmende geur
 • 48 uur lang vochtregulerend
 • Community Trade-arganolie uit Marokko

Ik denk dat deze tektst van de site van The Body Shop al genoeg zegt toch? Argan olie is op dit moment een ingrediënt die je vaak tegenkomt online ( tenminste, ik wel! ). Ook zie ik daarbij verschillende prijzen voorbij komen. De prijzen van The Body Shop vind ik altijd zeer aantrekkelijk. Zeker omdat er eigenlijk altijd wel acties lopen waarbij je de producten toch een stuk goedkoper kan aanschaffen! Ook nu weer. Op de Wild Argan Oil producten krijg je nu 25% korting. Hierdoor is de Body Butter geen 16 euro, maar 12 euro. Toppie! Zie hier

In de Body Butter zit 200ml. Ik gebruik mijn Body Butters dagelijks, dus ze vliegen er bij mij doorheen. Het voordeel van de Wild Argan Oil is dat hij zo rijk en vol is dat je maar weinig product nodig hebt om je volledig in te smeren.

Het feit dat er zo’n prachtig “toefje” op de Body Butter zit geeft al aan dat het een heerlijk vol product is. Stevig, zou je het bijna kunnen noemen!

Romiger kan bijna niet! Heb je in de winter de schilfers op je benen? Gun jezelf echt even een product als dit. Elke dag smeren en je ziet je huid  opknappen. Ik vind het altijd een feestje als ik mijzelf weer ga insmeren met deze heerlijke producten.

Wild Argan Oil Shower Gel

Ik ben fan van de shower gels van The Body Shop. Ze zijn zeepvrij en drogen de huid daardoor niet uit. Ook zijn ze heel vol en rijk, hierdoor heb ik altijd een comfortabel gevoel na het douchen. Normaal koop je de shower gel in een 250ml flacon, deze grote met pomp kocht ik tijdens de sale. Ideaal! In combinatie met een puff spons ( een musthave! ) gaat het heerlijk schuimen en zalig ruiken.

Hier kan je de shower gels vinden.

Ook hier geldt weer 25% op de showergels. Wellicht kan je bij je lokale Body Shop kijken of ze de grote flessen in de sale hebben dit keer, scheelt toch weer!

Hier zie je hoe dik de shower gel is. Hij loopt niet heel snel en waterig van mijn hand. Ook hier zie je weer dat dit echt een perfect product is voor een droge huid. Al heb ik een normale huid, niet extreem droog, ook ik vind deze lijn zalig in de winter!

Ik ben heel benieuwd, gebruiken jullie in de winter ook vollere producten voor je huid?

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat affiliatelinks**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply Tania

  De bodybutter van deze lijn is mijn favoriete body butter allertijden.

  januari 17, 2017 at 14:34
 • Reply Jolanda

  Dit ziet er heerlijk uit!!

  januari 17, 2017 at 15:31
 • Reply Mariëlle

  Mmm ik houd wel van argan, het ziet er ook weer zo leuk uit!!

  januari 17, 2017 at 15:59
 • Reply YuSt

  Ja lekker! Ik hou wel van een vettige crème. Doet mij denken aan de tijd dat mijn huid zo erg er aan toe was (kindertijd) dat ik van de dokter zo’n vette kreeg. Ik krijg er een geluksgevoel bij, wat was dat toen fijn.

  januari 17, 2017 at 18:32
 • Reply Jouvence

  Ben erg benieuwd naar de geur van deze lijn, het lijken me heerlijke producten! xx

  januari 17, 2017 at 18:50
 • Reply Danielle

  Ik gebruik in de winter graag de Dove Wintercare lijn. Heerlijk dik en warme geuren !

  januari 17, 2017 at 19:23
 • Reply Natascha

  Wat ziet dit er heerlijk uit Hilde, en je hebt ook zulke mooie foto’s gemaakt! Ik gebruik in de winter ook altijd vollere producten, dat heeft mijn huid echt nodig.

  januari 17, 2017 at 20:03
 • Reply mieke | mieksmind

  ik ben sowieso dol op body butter en met argan olie lijkt het me zeker super fijn!

  januari 17, 2017 at 21:33
 • Reply Deb

  Deze lijn lijkt me heerlijk! Ik gebruik tijdens de winter meer body oils en butters dan normaal. Mijn huid kan die extra verzorging nu echt wel gebruiken. Het trekt nu ook sneller in. Ik krijg door dit artikel helemaal zin om te smeren. Ik duik zo lekker onder de douche (net een zware bootcamp training in de vrieskou achter de rug) en neem mijn The Body Shop spulletjes mee (ik heb nog een heerlijke kokos douche gel) en daarna gebruik ik de body butter uit de kokos lijn. ps. die sale ziet er wel heel interessant uit! Ik denk dat ik vrijdag even langs TBS ga, hopelijk is de sale er dan nog steeds..

  januari 17, 2017 at 22:18
 • Reply Melike

  Ik snap dat je deze even in een aparte blog wilde delen. Vooral voor deze koude dagen lijken mij deze producten echt perfect. Ik merk het echt aan mijn huid!

  januari 17, 2017 at 22:31
 • Reply Linda

  In de winter gebruik ik ook wat meer ‘vollere’ producten. Deze zou zeker in dat rijtje geplaatst kunnen worden. Bij mijn volgende bezoekje aan TBS zal ik deze eens gaan ruiken. Ik laat deze altijd een beetje staan, ga eerder voor de wat zoetere geuren. Oh, wat hou ik van The Body Shop 😉

  januari 18, 2017 at 08:39
 • Reply irma

  Mmm dat ziet er lekker uit!

  januari 18, 2017 at 10:13
 • Reply Come-Moda

  Ik ben gek op bodybutter!

  januari 18, 2017 at 10:22
 • Reply Jessica J.

  ♥ Arganolie! Wat een hemelse geur heeft dat spul. Ik gebruik eerlijk gezegd amper body butters of oils, maar ben wel fan van haarverzorgingsproducten met arganolie! Ik heb momenteel een haarserum van Dr. Organic en een Hair Repair Treatment van Inecto Naturals in gebruik, beide doen wonderen. 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #37 • Elkaar tegensprekende neuzenMy Profile

  januari 18, 2017 at 10:25
 • Reply Mariska

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze geur eigenlijk helemaal niet zo lekker vind. Liever heb ik dan iets uit de shea lijn 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Hoe jongens zich gedragen op FacebookMy Profile

  januari 19, 2017 at 20:08
 • Reply Vanessa

  Ik ben eigenlijk nog niet zo bekend met de geur, maar ik ben nu wel ontzettend benieuwd. Vooral de body butter klinkt heerlijk!

  januari 20, 2017 at 14:21
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge