Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #42

School is weer begonnen, dat houdt in dat het ritme weer een beetje terugkomt. Daar hou ik wel van! Deze week kon ik eindelijk weer wassen, kwamen er weer gave pakketjes binnen en was het moederdag!

Maandag

Ik had mij ontzettend verheugd op een dag helemaal alleen thuis. Zeker na 2 weken vakantie was ik daaraan toe. Helaas was mijn man niet lekker, dus die ging niet werken. Ik ben heel eerlijk dat ik daar best van baalde, ik wilde tijd voor mijzelf. Helaas pindakaas!

Thomas kwam uit school met deze super lieve tekening. Dat vrolijkte mij echt zo op!

Vooral de varkensstaart bovenop de rug vind ik fantastisch!

Ook zag ik bij Ikea online deze geweldige stoel! Die staat nu op mijn wishlist, ik vind hem zo mooi!

Ik ging nog met de meiden mee naar hockeytraining, heerlijk in het zonnetje! Verder niet heel veel bijzonders vandaag.

Dinsdag

Amy had vandaag studiedag en Andries was nog een dag thuis. Dus eigenlijk weer een huis vol. haha.

Vandaag kwam gelukkig de reparateur voor de wasmachine! Mijn redder in nood. En wat bleek?

Onder de trommel zat deze vulling uit mijn nieuwe bikini vast! Oooppss. Ik had na het hoteluitje vorige week mijn bikini in een badlaken gewikkeld en hup zo in de wasmachine gedaan. Dom! Duur geintje helaas.

Ik ging met Amy nog even naar Leidsenhage. Zij wilde wat halen voor moederdag, wat ik moest voorschieten en beoordelen dus de verrassing is er wel af, gekke meid. En ik nam ook nog wat nieuws van Essence mee.

In de avond hadden Amy en Fenna hun 2e looptraining. Ze hadden het zwáár! Maar ze kijken ook wel uit naar het moment dat ze zonder naar adem te happen mee kunnen met de training. Ik ben trots op ze!

Woensdag

In de ochtend ging ik naar Zoetermeer op kraamvisite. Gezellig!

Prachtig weer! Thomas haalde ik om kwart over 12 uit school, Fenna ging nog met een vriendinnetje mee om te oefenen voor hun fietsexamen die donderdag. Thomas en ik vermaakte ons prima in de zon.

Als je mijn blog volgt heb je dit boek denk ik een aantal maanden geleden al voorbij zien komen, haha. Ik ben hiermee begonnen in januari denk ik? Mijn voornemen was om dit jaar zeker een boek of 10 te lezen. Vroeger was dat echt een schijntje, maar sinds ik blog kom ik amper aan lezen toe. Nu was voor mij de maat vol, dit boek gaat deze week uit en ik ga mij er vaker toe zetten de laptop of mijn mobiel weg te leggen en lekker te gaan lezen! Wordt vervolgd 😉

Ook kreeg ik nog een pakketje binnen. Een fijne zonnenbrand. Ik hoop dat we die snel kunnen gaan testen! Review volgt dan uiteraard.

Ik liep nog krantjes met de meisjes en ging met Thomas naar judo. Drukke dag, maar zalig door het lekkere weer!

Donderdag

Mijn eerste dag deze week thuis, zonder anderen, en ik niet weg hoef! Zalig! Netflix aan, beetje rommelen/schoonmaken, alles in mijn eigen tempo. Love it!

Mijn MAG schoenen kwamen binnen! Ik heb een superleuke samenwerking met MAG en deze schoenen ontving ik om te reviewen voor mijn blog. Vanmiddag komt het artikel online!!

Uit school vertelde Fenna dat ze was geslaagd voor haar fietsexamen! Yay! Dus ja, dan haal je een ijsje 😉

Andries ging met de meiden naar hockey, ik kookte een gerecht uit Sonja Bakker en in de avond las ik braaf in mijn boek. ( en ik genoot! )

Vrijdag

Mijn heerlijke tweede dag genieten van de rust. Ik verschoonde lekker de bedden, gooide nog een hoop troep weg en deed wat administratie en werkte veel aan mijn blog vandaag.

Ook spotte ik dit jurkje, wow! Leuk voor de trouwerij van mijn zusje 😉

Echt verliefd op dit jurkje!

Amy ging logeren bij een vriendinnetje, dus ik had een tv avondje met Fenna. ( Andries ging boven gamen ). Ik ging veel te laat slapen, ook omdat ik weer ging lezen. Ik heb de smaak te pakken!

Zaterdag

Vandaag geen hockey voor de verandering, dat hebben ze morgen. Dus in de ochtend was het tijd voor chillen.

Zo trots op mijn meiden. Zij hebben bijna de hele dag geholpen bij een modeshow voor verstandelijk beperkte vrouwen. Een meisje uit Fenna haar team had ze gevraagd of ze wilden helpen opmaken. ( haar moeder werkt met verstandelijk beperkte mensen ). Amy en Fenna hebben de hele dag vrouwen opgemaakt en genoten volop! Vrijwillig en daar leren ze van.

En dit zijn de 3 kanjers die hebben geholpen om deze vrouwen een overgetelijke dag te bezorgen.

In de avond keken we het Songfestival. Maar de meiden niet helemaal, t/m Og3ene en toen naar bed. Morgenochtend om 9 uur weer present op de hockeyclub….gaaaap.

Zondag

Moederdag! Ik werd in de ochtend verrast door mooie knutselwerkjes en een cadeautje. Zo lief!

We konden niet uitgebreid ontbijten want om 9 uur moesten we alweer bij hockey zijn. Amy en Fenna moesten na elkaar hockeyen, dus we waren een flinke tijd op de hockeyclub. Eenmaal thuis stond er opeens een achterbuurvrouw met een Tante Betsy pakketje voor de deur. Die was verkeerd afgeleverd blijkbaar. ( Foei Packs.nl! ).

En ik kreeg het helemaal warm van wat erin zat, super mooi!!

Laat het lekkere weer maar komen!

We aten gezellig bij mijn vader en ( bonus ) moeder voor moederdag en daarna reden we naar huis. De kids weer lekker op tijd naar bed, want morgen weer school!

Ook maakten Susan en ik de winnaressen bekend van de Tante Betsy winactie. Binnenkort hebben we weer een leuke winactie!

Gaan jullie ook lekker genieten van het mooie weer?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Anne-Marie

  Oh dat jurkje met die vogels is echt heel erg leuk!! Heerlijk he, zo’n dagje helemaal alleen voor jezelf. Kan daar ook zo van genieten.
  Anne-Marie onlangs geplaatst…Week van de fantasie in restaurant The ParkMy Profile

  mei 15, 2017 at 08:50
 • Reply Lonneke

  Leuke week weer! Ik kan ook net als jij echt genieten als iedereen weg is en ik even op mezelf ben maar zeker als moeder heb je dat ook echt wel nodig. Wat een humor van Amy van je Moederdag cadeau maar uiteindelijk is de intentie super lief! Wat ben goed verwend om Moederdag dan smelt je toch!

  mei 15, 2017 at 09:45
 • Reply Lieke

  Ik probeer ook weer het lezen op te pakken, maar ik ben zo druk en ook in mijn hoofd dat ik het lezen gewoon niet in me opneem.. Je hebt een leuke week gehad en lekker verwend met Moederdag, fijn!
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week | Veel bloggen, Sushi en een drie maanden dateMy Profile

  mei 15, 2017 at 09:54
 • Reply Mariëlle | Me-licious

  klinkt als een heerlijke week! Wat heb je veel gedaan! En wat heb je leuke perspakketjes gekregen. We zien de reviews binnenkort wel voorbij komen hé? Wat goed dat de kids helpen als vrijwilliger bij een modeshow! Vrijwilligers werk en geven zonder te nemen daar kan je niet vroeg genoeg aan beginnen! De nieuwe essence producten ben ik erg benieuwd naar. Hoop dat deze week weer zo’n mooie week word!
  Mariëlle | Me-licious onlangs geplaatst…DIY Foto FrameMy Profile

  mei 15, 2017 at 12:03
 • Reply monique

  Leuke week! Die stoel die je op je wishlist hebt gezet, staat ook op mijn wishlist maar dan de okergele variant. Haha. We gaan binnenkort even naar de Ikea om te kijken of hij echt zo fijn zit, als dat hij eruit ziet.

  mei 15, 2017 at 12:17
 • Reply chucky1012

  Zo een leuke week 😉

  mei 15, 2017 at 12:53
 • Reply Melissa krijns

  Ik snap je gevoel wel dat als je denkt huis voor jezelf te hebben maar achteraf niet zo blijkt te zijn. En wat ben je goed verwend zeg met moederdag. Erg lief van ze!
  Melissa krijns onlangs geplaatst…Diy: Knutselen met oude fietsbanden.My Profile

  mei 15, 2017 at 13:02
 • Reply Claudia

  Wat weer een heerlijke week. Ik heb een dezelfde zonnebrand crème alleen met factor 20 die ik ook nog moet gaan testen. Ik doe ook vrijwilligerswerk bij het ouderenfonds. En super leuk dat jij zo verwend bent met moederdag!

  mei 15, 2017 at 14:02
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wow trots op je twee kanjers dat ze zo’n hele dag hebben geholpen met mensen opmaken. Knap hoor dat ze dat kunnen (hebben ze van mams natuurlijk) en dat ze dat doen. Petje af Amy en Fenna!
  Ik kreeg ook zo’n heerlijk pakketje van die lieve Tante van ons, voelde toch als een moederdag kado en zo fijn dat die van jou boven water is. Maar wel een grove fout van Packs! Die moeten inmiddels wel de weg naar jouw huis kunnen dromen ;). Geniet heerlijk van al dat moois en leuks. Ik zit nu op het terras lekker te relaxen, was even uit mijn huisje door het werk, maar heb even lekker met een werkdinnetje kunnen bellen. Dat doet goed :). Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Happy Mother’s DayMy Profile

  mei 15, 2017 at 14:52
 • Reply Sherry

  Dat klinkt als een leuke week. Wat lief van die tekening. Hij heeft talent zie ik. Mooie foto’s,jurk en schoenen. MAG kende ik niet als merk voordat ik je blog las. Dat lijkt me een leuke samenwerking.

  mei 15, 2017 at 16:29
 • Reply Lotte

  Wauw weer zo een drukke week! Vraag me soms af hoe je er naast nog blogt! Ik wil ook meer gaan lezen maar met de verbouwing komt dat er voorlopig niet van denk ik.
  Lotte onlangs geplaatst…The Rebels | Mac DupeMy Profile

  mei 15, 2017 at 22:11
 • Reply Jouvence

  Het perzikkleurige jurkje van Tante Betsy met bloemetjes is echt superleuk! xx

  mei 15, 2017 at 22:41
 • Reply mieke | mieksmind

  Druk weekje! Die zonnebrand heb ik ook en heb ik toevallig gister getest met het zonnetje. Die jurkjes van TB staan je leuk, echt wat voor jou

  mei 16, 2017 at 09:23
 • Reply Judith

  Die stoel staat meteen op mijn wishlist ook!! Die is geweldig!! Net als de schoenen, ook echt te leuk

  mei 16, 2017 at 20:38
 • Reply Lara

  Het ziet eruit als een heerlijke week vol leuke dingen maar ook tijd voor jezelf. Je hebt er een leuk verslagje van gemaakt!

  mei 17, 2017 at 10:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge