Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #213

hillybillybeauty.nl

Ik had stiekem wel gehoopt op mooie stralende, warme Paasdagen. Helaas was dat wat minder aanwezig. Toch hebben we, ondanks de maatregelen, genoten van de dagen. Er leek nog wel even roet in het eten te werden gegooid toen Amy flink ziek werd….het zal toch niet! Hoe de rest van de week was? Je kan het weer zien in deze nieuwe Diary. Iets verlaat door de Pasen, maar dan toch eindelijk online 😉

Maandag

Wat een heerlijk zonnetje vandaag! Daar heb ik even van genoten toen Thomas op school was….heerlijk.

Ik zag ook dat er in onze tuin allemaal lieveheersbeestjes zaten. Zo schattig om te zien.

In de middag samen met Thomas aan de Harry Potter lego begonnen. Hij heeft voor zijn verjaardag ook nog flink wat geld gekregen, dus binnenkort gaan we samen naar de Lego winkel in het winkelcentrum bij mijn werk. Nu al zin in!

Dinsdag

Het mooie weer liet wel zien dat mijn ramen een schoonmaakbeurt nodig hadden, haha. Dus vandaag maar even aan de slag gegaan.

Thomas zou overblijven vandaag, dat scheelt mij een hoop heen en weer gefiets, maar ik werd gebeld dat er een klein ongelukje was gebeurd. Een schoen tegen zijn oogkas. Au! Dus toch maar even bijkomen thuis tijdens de lunch…

Om even lekker te ontspannen maak ik de laatste tijd weer wat vaker puzzels. Ik vind deze van Cavallini echt geweldig. Samen met Amy maak ik deze puzzels. Heerlijk….

In de middag nog een gesprek met Amy haar school over de vervolgstappen. Ze is natuurlijk leerplichtig, en zomaar stoppen met je opleiding kan dus niet. Het heeft wel wat voeten in de aarde, dus ze moet echt even gaan bedenken wat ze precies wil. Best lastig hoor! Zeker als je paniekaanvallen krijgt wanneer je met het OV naar onbekend terrein moet….

Woensdag

Van mij mag dit heerlijke weer wel doorzetten….zalig!

Thomas heeft ook lekker genoten van het mooie weer tijdens de hockey 😉

Donderdag

Yeah, de kamerplant kwam vandaag binnen! Zo blij mee!!

Ik heb meteen nog een box met kneusjes besteld. Zodra ik die binnen heb zal ik daar nog een aparte blog van maken. Heerlijk al dat groen in huis.

Vrijdag

Vandaag moest ik even boodschappen gaan doen met het paasweekend in het vooruitzicht. Aangezien ik zelf zaterdag moet werken. Fenna wilde heel graag even het winkelcentrum bekijken, dus we besloten samen even naar de Mall te gaan en meteen boodschappen te doen. Oeps….er vloog weer een plantje in mijn karretje…haha

Het is de bedoeling dat deze natuurlijk helemaal naar beneden gaat hangen als hij groeit…

Zaterdag

Een werkdag vandaag! Altijd gezellig om weer lekker aan het werk te zijn.

Meteen even het nieuwe Boek van de Maand gepresenteerd. Absoluut een aanrader!! Prachtig boek.

Do I need to say more? 😉

En er lagen nog wat leesexemplaren klaar voor mij, whoop whoop!

In onze wijk bleek Optimel wat uit te delen aan huis. Nou, deze smaken gaan zeker gekocht worden als ze in de winkel liggen. Ze waren heerlijk!

En mijn zusje maakte mijn moeder en mij weer helemaal gek met nieuwe Cath Kidston items. Dit wil je toch hebben?!

Amy werd vrijdagavond al niet zo lekker. We dachten dat het te maken had met het vele werken van de afgelopen week (elke dag had ze gewerkt). Maar in de nacht op zaterdag kwam daar koorts bij, hoofdpijn, keelpijn etc. Foute boel dachten we dus. Dus Andries heeft vandaag gebeld voor een afspraak. Eerste Paasdag kan ze terecht!

Zondag

In de ochtend met Amy op pad voor de test. Gelukkig is dat bij ons in de straat, dus je bent met 5 minuten weer thuis..haha. Nu maar hopen!

Amy bleef de hele dag in bed, en wij genoten beneden van een heerlijk lunch met allemaal lekkernijen die mijn vader en (bonus)moeder heel lief vrijdag hadden afgegeven. Heerlijk!

In de middag zouden mijn zwager en schoonzusje met de kids komen. Nou werken die in de zorg, en hadden een sneltest in huis. Dus eerst die afgegeven zodat Amy die kon doen, die was gelukkig negatief! En met een betrouwbaarheid van 85%, en het feit dat mijn zwager en schoonzusje beiden zijn gevaccineerd, durfden ze het wel aan om binnen te komen. Amy bleef boven….

Zo kon Fenna even oefenen voor later wanneer ze juffrouw wil worden…haha.

Het was een gezellige dag uiteindelijk. Eigenlijk stond dit spel in de planning voor in de avond, maar dat wilden we natuurlijk wel doen als Amy mee kon doen. Nog even geduld dus.

Maandag kregen we gelukkig de uitslag van Amy haar officiële test, ook negatief! Ik moest werken, dus de dag vloog voorbij. Hopelijk komt het mooie weer snel weer om de hoek kijken, daar verlang ik naar!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge