Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #49

De vakantie schiet nu al echt op! Amy heeft al vakantie en de laatste sportverplichtingen zijn ook in zicht. Deze week weer een hoop afspraken en leuke dingen!

Maandag

Vandaag was het week eigenlijk best warm! Daar had ik eigenlijk helemaal geen rekening mee gehouden, dus extra fijn. Thomas had uit school een vriendje te spelen en we gingen lekker naar de speeltuin. Genieten!

Fenna besloot een potje met ze te gaan voetballen. Dat vonden ze natuurlijk helemaal geweldig!

Dinsdag

Yes, eindelijk Thomas’ zijn tweede tandje eruit! Dat was ook wel nodig want de nieuwe groeide daarachter al aardig door.

Ook kwamen er vandaar nog 2 leuke pakketjes binnen, altijd super blij mee!

Amy moest vandaag nog even flink leren voor haar laatste 2 proefwerken morgen. Daarna is ze heerlijk vrij! Dat geeft een hoop rust. Andries nam ze mee naar de looptraining, die ze weer fantastisch deden. Trots op die meiden van mij.

Woensdag

Amy was vrij snel vrij na haar 2 proefwerken dus we konden op tijd krantjes lopen. We deden 2 straten omdat er 2 vriendinnen van de kerk van Amy gezellig langskwamen. Mét het doel om gaatjes te laten schieten!

Amy wilde graag een derde gaatje. Tja, ik heb er zelf 5 in elk oor, dus ik snap haar volkomen, hahaha.

Thomas wilde nog even op de foto met de Minion etalage van de C&A.

In de middag haalde ik wat oude verzamelalbums van de Super Dieren tevoorschijn. Thomas is er sindsdien elke dag druk mee!

Thomas laatste judo les is een leuke les met geen judo maar speeltoestellen!

Thomas viel die avond als een blok in slaap hahahaha

Donderdag

Vandaag Amy haar eerste vakantiedag! Dat betekent dus languit op de bank met een mobieltje 😉

Vandaag echt een heerlijk vooruitzicht. Zoals jullie in mijn update konden lezen heb ik onze doelstelling voor het etentje gehaald! Wij gingen dus vandaag met het gezin heerlijk uit eten. Wát was het genieten!

Heel charmant die neus van mij zo in beeld, maar ja, hij zit er nou eenmaal. 😉

Thomas lekker aan de kip nuggets 🙂

nomnomnomnom

Thomas eindigde al heel snel bij de toetjes bar 😉

Met mega volle buiken kwamen we thuis. Het was zo ontzettend genieten met elkaar. Heerlijk om voor zoiets te hebben kunnen sparen door te bezuinigen op boodschappen.

Ons volgende doel is een gezinsuitje naar de Efteling!

Vrijdag

Vandaag ging ik met Amy, mijn broer Jaap en vriendin Jess naar mijn oma. Even gezellig op bezoek. Mijn moeder en 2 tantes kwamen ook die kant op. Super gezellig!

4 generaties

Buiten maakte Jaap nog deze prachtige foto van Amy.

In de middag deed ik even mijn “challenge-administratie”. Morgen begint officieel de challenge, maar ik ben natuurlijk al eerder begonnen. Zo gaaf om die gespaarde euro’s te zien!

Ik zie die badkamer steeds dichterbij komen, dat kan ik jullie wel vertellen. En stiekem ben ik best een beetje trots op mijzelf 😉

Door het bezuinigen en mijn nieuwe boodschappenbudget let ik natuurlijk veel op aanbiedingen. Ik zag bij de AH dat ze 2 maiskolven voor 1 euro hadden. Het leek mij leuk omdat maar eens te proberen ipv altijd maar die blikjes mais.

Ik voel mij al een heuse kokkin in spé. 😉

Zaterdag

We deden heerlijk rustig aan deze zaterdag. Geen hockey, dus we konden heerlijk rustig aan doen. In de ochtend werd er nog wat opgehaald van Marktplaats. Fenna had een feestje in de middag, die bracht ik samen met Amy weg. Wij reden door naar Leidsenhage omdat Amy even wat wilde gaan winkelen voor haar kleedgeld.

Wát een meid wordt het al. Je zou niet zeggen dat ze pas 12 is, haha.

De C&A mag alleen wel wat beter schoonmaken in de kleedhokjes 😉

Amy geslaagd bij de C&A, snel wat boodschapjes gehaald en naar huis. Andries was al lekker pannenkoeken aan het bakken. Fenna haalde ik om half 10 op van het feestje. Die had in het bos gelasergamed ( geen idee hoe je dat schrijft ) en was door het dolle heen.

Andries en ik keken nog wat televisie en gingen toen ook naar bed. Kijk eens wat een mooie maan!

Ok, geen New York view, maar ook dit vind ik mooi 😉

Zondag

De planning was dat Andries met de kids naar de kerk zou gaan zodat ik even een ochtendje mijn handen vrij zou hebben. Helaas besloot Thomas al om kwart voor 6 gezellig wakker te worden. Dus Andries bleef ook thuis na een kort nachtje. Amy wilde wel dolgraag gaan ( iets met jongens 😉 ), dus ik bracht haar naar de kerk en reed terug.

In de middag had ze alweer een uitje van hockey, surfen!

Andries besloot met Fenna en Thomas naar Mijdrecht te gaan om de hamster alvast af te geven daar. Zij passen op Dobby tijdens onze vakantie. Thomas kon niet wakker blijven tijdens de rit, hahaha.

Ik ging in de middag heerlijk even languit op de bank de foldertjes doorspitten en mijn No Spend lijst bijwerken.

Ik keek ook in mijn eentje naar de finale van dames hockey. Yay, gewonnen!

Amy werd door mijn vader naar een jeugdavond in de kerk gebracht en die kon later in de avond opgehaald worden. Het was voor mij een heerlijk rustige zondag even. Nog één weekje en dan heerlijk vakantie! De voorpret kan al een beetje beginnen 😉

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Je had heel goed gespaard 😉
  Leuke week hadden jullie.
  Heerlijk dat het bijna holiday is….

  Xoxo

  juli 4, 2017 at 05:41
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge