Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #26

Deze week was koud! Sommige dagen werden mijn handen gewoon niet warm. Deze week begon ik met de meiden aan onze krantenwijk, ging ik ( eindelijk ) naar de kapper en bezochten we een open dag. Kijken jullie mee?

Maandag

Vandaag maakte ik niet veel foto’s. Er was ook eigenlijk niet heel veel bijzonders; boodschappen, kids naar en uit school halen. Ik ging met Fenna mee naar hockeytraining. Ze had grote lol om de maskers dit keer, die waren iets aan de kleine kant. hihi

Ook kwam vandaag het Douglas Home Spa artikel online. Ik ben zo benieuwd naar deze sprays. Ik ben gek op dit soort sprays in de zomer!

Dinsdag

In de ochtend ging ik even naar het Kruidvat voor wat dingetjes. Man, wat was het koud!

In de middag ging ik met de meiden naar Leidsehage. Amy krijgt nieuwe schoenen, en we gingen even oriënteren. ( ok, echt oriënteren was niet nodig, ze had ze al in haar hoofd. haha ).

We gingen ook nog even buurten bij de Body Shop. Ik vroeg of ze uit een ander filiaal nog wat Smoky Poppy kon regelen, hoop dat het gaat lukken! Ik kreeg nog wel gratis een tester mee van een bodylotion die eruit is. Super lief!

Vandaag kwam ook mijn Wild Argan Oil artikel online. Als je met deze kou een droge huid hebt is dit een absolute aanrader!

In de avond keek ik wat tv en ging niet al te laat naar bed. Ik heb met die kou altijd zin om lekker vroeg onder de wol te gaan. haha

Woensdag

Vandaag gingen we voor het eerst folders lopen! De meiden vonden het zo spannend! In de ochtend werden de kranten al gebracht.

We kunnen pas gaan lopen als Amy uit school is, en die is pas rond 4 uur thuis. Tot die tijd relaxen we lekker een beetje met elkaar.

Het was vreselijk koud, maar gelukkig droog. We hebben het echt super leuk gehad. Gezellig en veel gelachen om dingen als blaffende honden waar één van ons van schrok etc. Ze kijken alweer uit naar volgende week.

Mijn Catrice artikel kwam vandaag ook online. Hebben jullie het al gelezen?

Andries had een avondje bios met wat vrienden, dus ik had de tv helemaal voor mezelf. Ik nam een lekkere warme douche, maskertje en keek wat tv. Wederom ging ik lekker op tijd naar bed, heerlijk!

Donderdag

Vandaag ging ik weer even druk door het huis. Ik dacht ook heel slim met mijn vingers het rooster in de droger stofvrij te maken, resultaat: een snee in mijn vinger! Gelukkig had ik wel een coole pleister!

In de middag moest de auto nog even voor een storingsdingetje naar de garage. Dus liep ik met Thomas en vriendje, en Fenna vanuit school naar huis, lekker wandelingetje!

Andries ging met Amy mee naar hockey, kon ik koken. Spinaziepasta met vissticks!

In de avond keken Andries en ik nog een aflevering Homeland, spannend!

Vrijdag

Een beetje een chaotische dag waardoor ik vergeten ben foto’s te maken. Ik deed wat boodschappen, nam een kindje mee uit school en prompt is onze auto einde van de middag al verkocht! Meteen wat regelen met mijn vader omdat Amy en vriendinnetje die avond in Zoetermeer opgehaald moesten worden! Gelukkig is mijn vader altijd paraat. Dus we zijn even autoloos tot de nieuwe wordt bezorgd.

In de avond keek ik met Amy en Fenna gezellig naar de Voice.

Rare puntentelling overigens vanavond. Tienen geven aan valszingende meiden, ik snapte er niks van. Vind de Voice kijken alleen leuk omdat ik het gezellig met Amy en Fenna doe eigenlijk. 😉

Zaterdag

In de ochtend ging ik met Amy, Fenna en Thomas naar Amy haar school voor de open dag. Alvast Fenna laten kijken of ze deze middelbare school ook wat vindt. Andries ging ondertussen naar de dealer om een leenauto voor vandaag te regelen aangezien een middagje Mijdrecht in de planning stond met kappersbezoek!

Aardrijkskunde

Demonstratie van de sportklas. Thomas keek zijn ogen uit!

Nog meer proefjes doen

Daarna reden we naar Mijdrecht. Andries ging met Fenna en Thomas even op visite bij zijn ouders en Amy en ik liepen meteen door naar de kapper.

Nog even een foto van mijn lange saaie haar.

Super blij met mijn nieuwe kapsel! Verschillende kleuren blond erdoorheen en eindelijk weer eens een model erin geknipt.

Ook Amy is super blij met haar nieuwe kapsel! Die bleef in de spiegel kijken, haha. Zo blij allebei!

In de avond keek ik gezellig met de meisjes Wie is de Mol. Wij zijn er nog steeds niet uit wie onze mol is. Jullie ideetjes?

Zondag

Vandaag waren we autoloos, dus de kerk moesten we skippen. Daarom konden we wel even relaxen in de ochtend. Fenna ging met Andries begin van de middag bij een nieuwe fiets kijken. ( even opa ingeschakelt om als taxi te fungeren ). Fenna is helemaal in haar nopjes met haar nieuwe fiets!

Zij reden daarna door voor Fenna haar hockey wedstrijd. Die waren de hele middag onder de pannen.

Ik ging met Amy en Thomas naar Leidsehage. Amy zou nieuwe schoenen krijgen aangezien ze die nodig had. Wel moet ze wat bij betalen, want sjonge jonge wat zijn die schoenen die zij wilt duur! haha

Ik heb de hele dag moeten horen hoe blij ze wel niet is. Dat maakt mij eigenlijk ook heel blij.

Ik ging nog even langs bij mij favo winkel. De sale is nu 60% korting, dus ik scoorde nog wat lekkere items voor weinig!

Ik ben helemaal blij met mijn buit!! Voorlopig genoeg, ik mag pas weer los bij de sale in Juni 😉

We aten lekker patatjes uit de oven ( nou ja, die vind ik minder lekker dan gewoon uit de frituur, maar iets verantwoorder ). In de avond een beetje ontspannen en tv kijken.

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Irina

  Ziet er uit als een leuke week! Ow en die open dagen van middelbare scholen lijken altijd zo leuk met al die proefjes, hihi.

  januari 23, 2017 at 06:57
 • Reply Romy

  Wat staat je nieuwe kapsel je leuk! En gave dingen heb je gescoord bij The Body Shop! Ik ben wel benieuwd naar de Fuji Green Tea lijn. Verder klinkt het als een fijn weekje. Zo te horen was het folders rondbrengen geslaagd 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Elke dag weekend: 10 tips voor een weekendgevoelMy Profile

  januari 23, 2017 at 07:25
 • Reply Susan

  Wat een leuke dingen heb je geshopt bij TBS!
  Susan onlangs geplaatst…Oorbellen van Happiness Boutique + kortingscodeMy Profile

  januari 23, 2017 at 07:38
 • Reply Jolanda

  Mooi jullie haartjes!! En weer lekker geshopt

  januari 23, 2017 at 09:05
 • Reply Jessica J.

  Leuke week! Je kapsel ziet er goed uit! ik moet m’n haar dringend ook eens in model laten knippen, want het is zo saai nu… Ik heb alleen nogal schrik voor verandering, haha. (Ik heb sluik haar tot op m’n kont, zonder enige snit o.i.d.)
  Ik ben ook langs The Body Shop geweest, maar heb me gelukkig kunnen inhouden! Ik heb nog zo veel spullen staan die ik eerst effe op moet maken, maar de sales zijn zo verleidelijk!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #38 • Verjaardagen en dompers op de feestvreugdeMy Profile

  januari 23, 2017 at 10:58
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Je kapsel ziet er echt mooi uit zo! Ik keek voor het eerst eens naar The Voice en vond het ook echt vreemd met die puntentelling. En wat een heerlijke items van TBS weer♡

  januari 23, 2017 at 11:36
 • Reply bianca

  Wat heerlijk he die kortingen bij de bodyshop. Wil je weer eens een shoplog opnemen?
  Je nieuwe kapsel staat je heel goed.

  januari 23, 2017 at 16:32
  • Reply hillybillybeauty

   Zat ik inderdaad aan te denken. Moet ik even mijn Body Shop items bij elkaar zoeken die ik tijdens de sale heb gekocht hihi

   januari 23, 2017 at 21:13
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Hey lieverd wat was je weer druk en een week vol nieuwe dingen. Samen kranten rondbrengen, open dag op school en naar de kapster. Staat je mooi, je nieuwe coupe en zo te zien woon je heerlijk in de sweatvest Lotte 😉 oh ja Amy mooi hoor je nieuwe coupe en wow gave schoenen! Ik deed het rustig aan deze week, was total loss maar komt wel weer goed. Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…I’m Susan and I’m proud of myselfMy Profile

  januari 23, 2017 at 22:19
 • Reply chucky1012

  Mooi kapsel en lekker drukke en gezellige week 😉

  Xoxo

  januari 24, 2017 at 06:21
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge