Follow:
beauty

Nacomi Natural Sugar Body Scrub

Nacomi

Het laatste product uit het rijtje van Nacomi wat ik mocht reviewen laat ik in deze blogpost zien. Ik heb mijn favoriet tot het laatste bewaard. Alle andere producten waren al een regelrechte topper voor mij, maar dit is voor mij het pareltje van allemaal!

Nacomi

Een scrub is in mijn douche onmisbaar. Ik scrub zeker 2 a 3 keer per week mijn lichaam. Ik vind het gevoel na het scrubben erg prettig, mijn huid voelt zacht aan en ziet er weer stralend uit. Ook hoop ik zo van de zomer een mooi egaal kleurtje te krijgen. En tevens merk ik dat mijn bodyproducten die ik na het douchen smeer beter worden opgenomen.

Nacomi

In de sugar scrub zitten heerlijke ingrediënten verwerkt; shea boter, macadamia olie en sinaasappel olie. Door regelmatig de bovenbenen te scrubben werk je ook cellulite tegen. Hier ben ik altijd een beetje sceptisch over, maar bewezen is dat wanneer je je huid vaak masseert/scrubt het in ieder geval zeer positief werkt tegen cellulite.

nacomi

Een suikerscrub is grover dan een zoutscrub. Ik ben zelf meer fan van suikerscrubs omdat ik van die grovere korrel hou. Ook versmelt een suikerscrub heel fijn op je huid waardoor je huid extra zacht aanvoelt.

Nacomi

In de pot zie je dat de scrub erg massief is. Het is echt een “klomp” scrub. Maar zodra het met water in aanraking komt kan je het heel fijn verdelen over de huid en lekker ‘aan-de-scrub’!

Nacomi

Op de foto zie je de scrub op een droge huid aangebracht, de verzorgende oliën zie je er al uit lopen. Je zou de scrub dus ook prima op een droge huid kunnen gebruiken en dan later afspoelen. Ikzelf scrub altijd onder de douche, dan is mijn huid al nat en dat werkt ook prima.

Na het gebruik spoel je de scrub af en merk je dat je huid een heerlijk zacht verzorgend laagje heeft.

nacomi

Zie hier op de foto! Het water blijft gewoon op je huid liggen. Er ligt dus een heerlijk olie laagje op de huid na gebruik van de scrub. Een verzorgend bodyproduct hoef je in principe dus niet meer te gebruiken. Win win situatie!

De zalige Nacomi Sugar Body Scrub is verkrijgbaar bij de Nacomi webshop en kost 8,49. Hiervoor krijg je een pot met 200ml.

Geef jij de voorkeur aan een zoutscrub of een suikerscrub?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Dhini

  Love scrubben! vooral als er ligt olie laagje op de huid na gescrub. Heerlijk!
  Ik ben benieuwd naar dit scrub

  april 26, 2017 at 14:16
 • Reply Danielle

  Dat klinkt goed. Suiker scrub vind ik altijd heerlijk!

  april 26, 2017 at 20:38
 • Reply Jessica J.

  Oeh, dat laagje olie vind ik erg fijn – en dan vooral doordat ik geen lichaamsolie of iets dergelijks gebruik. Top dat dat effect dan ook in een scrub zit!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Vakantie naar het land van de gitaarriffs!My Profile

  april 27, 2017 at 14:21
 • Reply Tania

  Mijn voorkeur gaat ook uit naar een suikerscrub. Deze klinkt echt wel goed. Van dit merk heb ik zelf nog niets getest

  april 27, 2017 at 15:34
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge