Follow:
beauty

Mineral Care Bio Active Care Day Cream & Vitamin Capsules

Bio Active by Mineral Care Day Cream + Weekly Treatment
De dagcrème met SPF 15 en 7-daagse vitaminecapsule ‘boostkuur’ voor een stralend begin van de nieuwe lente!

Onlangs ontving ik deze prachtige verpakking van Mineral Care met een heerlijke dagcrème. Ik had mij nog niet helemaal verdiept in het persbericht, en toen ik het doosje opende zag ik er nóg een extra doosje in verstopt naast de pot crème!

Kijk, dat maakt een crème meteen extra interessant toch? Wat de crème allemaal doet, en wat het mysterieuze extra pakje is ga ik jullie vertellen.

De Bio Active Care Day Cream heeft een SPF15, dat vind ik voor een dagcrème altijd een dikke plus. Zeker nu het mooie weer er ( hopelijk snel ) aankomt, en ik vaker buiten ben, vind ik het belangrijk als mijn huid dagelijks een SPF als bescherming heeft. Ik heb een huid die snel reageert op zonnestralen in de vorm van sproetjes ( die ik prima vind ) en pigmentvlekken ( die ik absoluut niet prima vind ). Een SPF in een verzorging kan er zeker bij helpen deze pigmentatie te verminderen. Ook tekenen van veroudering die worden veroorzaakt door UV stralen worden zo tegengegaan.

De crème komt in een mooie strakke pot die netjes afgesloten is met een dekseltje. Zorg er altijd voor dat je met schone vingers óf een spateltje in de pot gaat om de crème zo lang mogelijk goed te houden. Dit zorgt ervoor dat de werking optimaal blijft.

De Bio Active Care Multi-Treatment Day Cream is een intensief voedende en tevens vochtregulerende dagcrème. De huid wordt verstevigd en het verouderingsproces wordt langdurig vertraagd. Ingrediënten die oa in de crème zijn verwerkt zijn: soja-enzymen, vitamine A en E, ginseng-extract, centella asiatica, borago zaadolie en hyaluronzuur. De huid voelt na gebruik zacht, glad en comfortabel aan.

Bij het zien van de crème heb ik meteen zin om deze te gaan smeren. De crème ruikt heerlijk fris en voelt zeker prettig aan op mijn huid. Ook reageert mijn huid prima op de crème en kan ik mijn make-up daarna goed aanbrengen. Gedurende de hele dag heb ik geen trekkerig gevoel gehad.

Bio Active Care Experience Pack 7 Nourishing Vitamin Capsules

En dan het super interessante extra doosje wat bij de crème zit. In dit doosje zitten 7 capsules. Deze capsules zijn bedoeld om een soort boost aan je huid te geven gedurende een week. Je huid even optimaliseren en extra aandacht te geven. Een pure vitamineboost die je huid in optimale conditie brengt. Een mix van vitamines A en E in combinatie met Omega-3 vetzuren en ginseng-extract. Deze combinatie herstelt de elasticiteit, hydrateert, voedt en beschermt de huid.

Je gebruikt deze capsules als een soort serum. Je reinigt je huid in de ochtend, breekt de capsule open ( gaat heel makkelijk ) en brengt de olie aan op je gezicht en hals. Ik liet dit even intrekken en bracht vervolgens de dagcrème aan. Gedurende deze week voelde mijn huid ontzettend prettig aan. Ook had ik het gevoel dat mijn huid extra gezond oogde en straalde. Ik vind het oprecht jammer dat de capsules op zijn nu. Gelukkig kan ik van de crème nog een poosje genieten.

De Bio Active by Mineral Care Day Cream + Weekly Treatment is verkrijgbaar voor 62,50 bij Mineral Skin Cosmetics

Geef jij je huid weleens een extra vitamineboost?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply jeapiebel

    Als ik het product fijn vindt, dan baal ik ook van als het op is. Gelukkig heb je nog de pot crème.

    maart 11, 2017 at 09:58
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge