Follow:
boeken, kids, winactie

Boekenreview + Winactie! Dagboek van een muts – liefdeskriebels

dagboekvaneenmuts

Wie kent de geweldige boekenreeks van ‘Dagboek van een muts’ niet? Toen Amy en Fenna wat jaartjes jonger waren hadden wij een flink aantal delen in huis. Dit waren trouwens de enige boeken die de meiden zonder dat ik ernaar hoefde te vragen, uit zichzelf lazen. De boeken zien er qua cover ook altijd uit om te zoenen! Ook dit deel, ‘liefdeskriebels’, is weer een prachtige uitgave van deze zeer populaire reeks voor meiden! (en wellicht ook wel een enkele jongen).

Dagboek van een muts

Liefdeskriebels is alweer het 12e deel van deze immens populaire serie. De boeken die heel toegankelijk zijn om te lezen door de gave lettertypes en illustraties, zijn geschikt voor lezertjes vanaf een jaar of 9. Elk deel bevat wel een onderwerp wat voor meiden vanaf die leeftijd interessant is. Want ja, welk meisje vanaf een jaar of 9 heeft nou geen liefdeskriebels? 😉

dagboekvaneenmuts

Achterflap

“Nikki kan niet wachten tot het zomervakantie is. Maar dan komt er een nieuwe jongen in de klas, en hij is superleuk! Nikki voelt kriebels, maar dat kan toch niet? Want hoe zit het dan met haar liefde voor Brandon? Aartsvijand MacKenzie duikt er natuurlijk bovenop. Lukt het haar om Nikki en Brandon uit elkaar te drijven?”

dagboekvaneenmuts

Wereldwijd populair

Dagboek van een Muts is een serie waarvan er wereldwijd al meer dan 30 miljoen exemplaren zijn verkocht. Ook dit deel zal weer een bestseller worden denk ik zo.

Het verhaal bevat humor en veel herkenbare situaties. Meisjes zullen wegzwijmelen bij de liefdeskriebels van Nikki! Door de toegankelijke schrijfstijl, en de afwisselende lettertypes, leest het boek heerlijk weg. Ook de bijpassende cartoon tekeningetjes zorgen ervoor dat de serie ontzettend geliefd is. Het verhaal zelf is niet heel uitgebreid of spectaculair, maar de herkenbare situaties en de humor die het boek heeft zal voor veel meisjes genoeg zijn om een flink aantal uurtjes weg te dromen bij dit leuke boek! En om de jeugd goed aan het lezen te krijgen zijn dit boeken die dit absoluut stimuleren.

Winnen?

Toen ik dit boek aanvroeg bij de uitgever had ik nog het idee dat Fenna het wel leuk zou vinden om te lezen. Maar madam richt zich meer tot de YA thrillers op dit moment. Daarom heb ik dit boek klaarliggen om een échte fan mee blij te maken! Wil je kans maken op dit geweldige boek? Doe dan mee met mijn winactie!

Laat een reactie achter onder deze blogpost (met een geldig emailadres). Voor wie zou jij dit boek graag willen winnen?

Je kan meedoen t/m 13 december. De winnaar krijgt via email bericht.

Informatie

Dagboek van een Muts Liefdeskriebels – Rachel Renée Russell

Uitgeverij de Fontein

Hardcover, 272 pagina’s

ISBN: 9789026145940

Prijs: 15,50

Verkrijgbaar bij de boekhandel of online bij Bol.com (klik hier)

Liefs Hilde

** Ik heb dit boek ontvangen van de uitgever **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

27 Comments

 • Reply Miranda

  Oohhh wat een leuke winactie. Ik doe graag mee voor mijn dochter Ella van 11 die het nog wel leest. Ze heeft alle andere 11 delen op haar boekenplank staan dus deze zou zeker welkom zijn.

  december 7, 2018 at 08:36
 • Reply Proud mommy

  Wat een leuke review weer. Graag doe ik mee met deze win actie voor mijn kids. Beide hebben al een aantal delen gelezen en dit lijkt mij ook een leuk cadeau voor onder de boom. Ik ben een trotse moeder van een dochter en een zoon (Ja die vind deze boeken ook fantastisch om te lezen) dus 2 vliegen in 1 klap zou ik zeggen.

  Ik wens jou en je mooie gezinnetje alvast fijne feestdagen en een gelukkig maar vooral gezond 2019 toe!

  december 7, 2018 at 08:42
 • Reply Wendy

  Jaah! Graag voor mijn dochter Roos (10) die helemaal weg is van de dagboek van een Muts boeken Deze zal ongetwijfeld ook helemaal te gek vinden!

  december 7, 2018 at 08:52
 • Reply Ymkje

  Oohh geweldig. Ik zou dit boek graag willen winnen voor mn “gastdochter”
  Ze is helemaal gek van deze boeken! De hormonen beginnen te komen en daar heeft ze het soms erg lastig mee..

  december 7, 2018 at 11:04
 • Reply Melissa

  Leuk!! Graag zou ik dit boek winnen voor mijn schoonzusje van 10 jaar. Deze reeks is bij haar ook de enige die ze leest zonder haar aan te sporen. Herkenbaar!

  december 7, 2018 at 11:04
 • Reply Robin

  Heey, ik doe graag mee, wil het graag winnen voor mijn nichtje. Die is nu een beetje de leeftijd. Zal mij leuk lijken deze met haar te kunnen lezen.

  december 7, 2018 at 12:02
 • Reply Mariëlle

  Wat een gave winactie! Manon leest deze boeken nog steeds heel graag en ze is nu 13.. Dit deel heeft ze nog niet, dus daar gaat ze enorm blij mee zijn als ik win. Ze is helaas niet zo’n lezer, maar deze boeken worden nog steeds verslonden, gelukkig!!

  december 7, 2018 at 13:14
 • Reply Elske

  Hier zelfs 2 meiden die blij van deze boeken worden. Ben het helemaal eens met wat je allemaal schrijft, echt een leuke serie! Dus eigenlijk 3 meisjes 😉

  december 7, 2018 at 13:19
 • Reply Nathalie van t Hof

  Voor mijn lieve tienerdochter Luna. Om haar serie compleet te maken.

  december 7, 2018 at 13:21
 • Reply Bibi Fernhout-Maas

  Leuk hoor deze winactie! Mijn dochter Nikkie (!!!) is gek op deze reeks. En voor haar ook de enige boekenreeks die ze in een mum van tijd uitleest. Lekker comfy in haar bed en als ik dan iets aan haar vraag kom ik er niet tussen. Helemaal in haar boek gedoken :-). Dit zou ze fantastisch vinden!

  december 7, 2018 at 13:28
 • Reply Ans Arts

  Geweldige winactie! Ik heb 4 kleindochters maar vooral Emily van 8 is helemaal gek op de boeken van de muts. Dus voor haar zou ik heel graag meedoen.

  december 7, 2018 at 15:44
 • Reply Ans Stier

  Voor mijn nichtje

  december 7, 2018 at 18:29
 • Reply Blog & Beauty

  Mijn meisje is helemaal weg van deze reeks, maar dit nummer heeft zij al. Anders had ik voor haar heel graag meegedaan. Ze is er eigenlijk nog te jong voor (7jaar) maar ze vind ze zo geweldig en ze leest het prima.

  december 7, 2018 at 19:24
 • Reply Tania

  Klinkt al een leuk boek voor meisjes. Denk niet dat die gekend is in Belgie

  december 7, 2018 at 20:32
 • Reply Suzan

  Mijn dochter van 8 is er gek op ! Van sinterklaas deel 4 gekregen Nu is ze 2de kerstdag jarig zou een top kado zijn.

  december 7, 2018 at 22:44
 • Reply Mirjam

  Ik zou het boek heel graag winnen voor mijn dochters Lisanne (10) en Jasmijn (9) zij lezen deze boeken allebei graag.

  december 8, 2018 at 05:37
 • Reply Marian zw

  Ik loot heel graag mee voor mijn dochter, die vind dit echt een super cadeau!

  december 8, 2018 at 06:56
 • Reply AnnaB

  Jaaaaaaaaaaa leuk voor mijn dochter,en zelf ga ik hem ook lezen

  december 8, 2018 at 13:30
 • Reply Chantal

  Superleuk voor onze oudste dochter.. 1 december heeft ze het eerste boek gekregen.. en binnen 6 dagen al bijna uitgelezen.. Dus ze is toe aan een nieuwe 😉 Hopelijk heeft ze eens geluk.. En kan ze heerlijk verder lezen..

  december 8, 2018 at 14:59
 • Reply Sabine Hensens

  Nou mijn dochter Mara (8) is een echte fan! Ze heeft alle boeken, behalve dit laatste…Ze heeft hem voor Sinterklaas gevraagd maar ze kreeg andere leuke dingen 😉

  Op het moment is ze zelf ook hopeloos verliefd dus hoe toepasselijk zou dat zijn?? Wat zou het leuk zijn als ik haar met Kerst alsnog mag verrassen met het geliefde boek voor haar!!

  december 8, 2018 at 18:50
 • Reply Kristel

  Ik zou dit graag cadeau willen doen voor mijn petekind Anouk
  Ze oud een echte fan van deze reeks

  december 8, 2018 at 19:36
 • Reply muls mireille

  loot graag mee voor de tweeling kleindochters van mijn collega, zou een geweldige verrassing zijn

  december 8, 2018 at 22:13
 • Reply Monique

  Mijn nichtje is helemaal weg van deze boeken! Het zou superleuk zijn deze voor haar te mogen winnen.

  december 9, 2018 at 14:14
 • Reply Christa

  Ik zou heel graag dit deel van Dagboek van een Muts heel graag voor mijn eigen Nikki willen winnen. Het laatste jaar van de basisschool brengt grote veranderingen met zich mee, waarbij emoties en het omgaan met veranderingen elkaar afwisselen. Zo is ze super verliefd op een jongen uit haar klas, maar helaas is het niet wederzijds. Dat vindt ze erg lastig. Zeker omdat hij zo lief tegen haar doet. Ik hoop dan ook dat ze bij het lezen van dit deel beseft dat het heel normaal is en dat ze een topper is

  december 9, 2018 at 15:47
 • Reply Monique

  Ik loot graag mee voor mijn dochters die beide helemaal gek zijn van deze serie. Ze kunnen dan ook niet wachten in dit deel te lezen.

  december 9, 2018 at 17:48
 • Reply Tamara v Bodegom

  Ohhh onze dochter is fan! Ze heeft thuis alleen het eerste deel, maar heeft via de bieb en op school al meerdere delen gelezen. Ze ruilt ze zelfs met haar beste vriendin, want die heeft er een paar… dan kunnen ze samen lezen. Ik weet zeker dat ze dolblij zou worden van dit nieuwste boek! (en haar vriendin daarna natuurlijk ook weer 🙂 )

  december 11, 2018 at 14:03
 • Reply Nadine

  Ik doe graag mee voor mijn oppaskindje! Ze zal er heel blij mee zijn!

  december 12, 2018 at 22:26
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge