Follow:
beauty, winactie

Kerst winactie! Maak kans op 12 prachtige prijzen!

De maand December is een feestmaand! En ook ik, als blogger, vind het leuk om deze maand iets feestelijker te maken. En hoe kan je dat beter doen dan mooie prijzen weggeven? En in dit geval maak je niet alleen op mijn blog kans op een mooie prijs, maar ik heb samen met 11 andere bloggers de krachten gebundeld en daardoor maak je kans op 12 hele mooie prijzen! En op Kerstavond worden alle winnaars bekend gemaakt, zo wordt de Kerst nog eens extra feestelijk wellicht. 

Kerst Bloghop

Een paar jaar geleden heb ik met bijna dezelfde groep bloggers al een leuke bloghop georganiseerd. Dit was destijds een groot succes! Daarom leek het ons leuk om dit jaar een feestelijke bloghop te organiseren, namelijk: De Kerst Bloghop.

Wat houdt een bloghop in?

Het kan zijn dat je op mijn blog bent gekomen via de blog van Irina: irinatouw.nl  Welkom! Bij Irina maak je ook kans op een prachtige prijs. Via haar blog ben je dan ‘gehopt’ naar mijn blog. Via mijn blog ‘hop’ je straks weer naar de volgende. Bij elke blogger staat duidelijke welke prijs je kan winnen, wat je daarvoor moet doen, en naar welke blogger je dan weer moet ‘doorhoppen’. Super simpel! Uiteindelijk ontstaat er een cirkel en ben je, als je iedereen hebt bezocht, helemaal rond en maak je kans op 12 prijzen!

Wat kan je bij mij winnen?

Op mijn blog maak je kans op een prachtige MY iMenso ketting twv 141 euro! Een prachtig sieraad waarvan het medaillon open kan en je zelf eventueel nog mooie insignia’s bij kan sparen.

Wat moet je doen?

Geef een reactie onder deze blogpost (en vul een geldig emailadres in!). Beantwoord de volgende vraag:

 • Welke film vind jij absoluut horen bij Kerst?

Als je bij mijn blog een reactie hebt achtergelaten, stuur ik je door naar de volgende blog. De blog van Claudia, beautytag.nl. Heel veel succes en plezier met deze bloghop en wie weet ontvang jij op Kerstavond wel een leuk mailtje. 😉

Je kan meedoen t/m 23 december. De winnaar ontvangt 24 december een mailtje.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

54 Comments

 • Reply Anne-Marie

  Dat is ongetwijfeld Love actually! Wat een leuk idee deze bloghop.
  Anne-Marie onlangs geplaatst…Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proevenMy Profile

  december 8, 2018 at 07:33
  • Reply Oumaima

   Heyy ik doe zkerrr mee aan de winactiee echtt zoo een mooie ketting dan kan ik er een mooie foto van men knapps oma der in doenn hihi❤enn de perfecte film om te kijken tijdens kerst is zoiezooo HOME ALLONE hoevaak je het kijktt hoe leuker het wordt ofz haha ❤❤

   december 23, 2018 at 18:19
 • Reply Marina Korink

  Ohh. Wat leuk . Deze films kijken wij ieder jaar en dat zijn de films van Home Alone.. Geweldig zijn ze!! Dat vinden wij nou leuke films om naar te kijken!!!

  december 8, 2018 at 07:40
 • Reply Irene Niec

  Home Alone en dan het eerste deel, die kijk ik ieder jaar met Kerst weer en ik blijf hem leuk vinden
  Graag kom ik een kansje wagen voor de mooie halsketting

  december 8, 2018 at 07:56
 • Reply Jen

  Heel leuk zo’n bloggersrondje. Mijn favoriete kerstfilm is geen film maar een serie die we ieder jaar met ons gezin kijken in de periode voor kerst. En dat is “Kerst met Linus”. Het blijft leuk. Ook de serie “Vrolijke Kerst” hebben we een paar jaar terug er aan toegevoegd.
  Wat een mooie ketting kan je bij je winnen!
  Alvast fijne dagen toegewenst.

  december 8, 2018 at 08:11
 • Reply Angelique de Vries

  Wow, wat een mooie prijs! Ik doe graag mee. Hier kijken wij ieder jaar veel dezelfde kerstfilms, maar ik hou toch echt van de Polar Express ❤

  december 8, 2018 at 08:11
 • Reply Wil

  Tja er zijn er veel. Hier zijn ze van home alone maar ik ga toch echt voor de polar express

  december 8, 2018 at 08:48
 • Reply Gerrike

  Mijn lievelingsfilm met Kerst is love actually en met mijn dochter kijk ik graag naar Kerst met Linus, heerlijk!
  Wat een leuke actie dit, ik hop door naar het volgende blog!

  december 8, 2018 at 09:11
 • Reply Ellen

  Wat enig een bloghop! Goed idee zeg! Mijn favoriet blijft het eerste deel van Sissi! Zo mooi en romantisch….
  Graag waag ik een kans voor de mooie ketting en dan ga ik nu door naar de volgende blog!

  december 8, 2018 at 09:37
 • Reply Margot Beets

  A Christmas Inheritance.

  december 8, 2018 at 09:43
 • Reply elisabeth maria martina

  the christmas chronicles

  december 8, 2018 at 10:06
 • Reply Kim

  Alles is liefde! En dit jaar op Netflix de nieuwe Christmas Calendar 🙂

  december 8, 2018 at 10:17
 • Reply Jolanda

  Home Alone… Blijft leuk. Niet te zoet, wel grappig. Voor zoet zet ik jaarlijks de tv aan voor All you need is love kersteditie.

  december 8, 2018 at 10:43
 • Reply chucky1012

  Wauw….
  Prachtig sieraad
  Ik doe heel graag mee met deze winactie
  De leuke en gezellige film ‘home alone’ hoort bij kerstmis….
  Omdat je er met familie en vrienden naar kijkt….

  Een fijn weekend

  december 8, 2018 at 11:44
 • Reply Anneke

  Mijn dochter en ik (22) hebben de traditie om de Sissi films te kijken. Vroeger waren ze op tv nu hebben we ze zelf! Blijft heerlijk met een kop thee onder de deken!

  december 8, 2018 at 11:46
 • Reply Marjan van geel

  Ow wauw! Ik doe graag mee. Mijn favo film met kerst is the grinch 🙂

  december 8, 2018 at 12:41
 • Reply sabrina

  Scrooge! Wat een mooie ketting, ik doe graag mee!

  december 8, 2018 at 14:11
 • Reply Anita te Gussinklo

  Mijn favoriete kerstfilm is denk ik wel de ‘The Polar Express’

  december 8, 2018 at 14:12
 • Reply Linda Raaijmakers

  Dat vind ik echt The Polar Express, geweldig vind ik die film 😀

  december 8, 2018 at 14:19
 • Reply Jolanda Reezigt

  Home Alone, deel 1 en 2. Dat is elk jaar weer genieten, hoe flauw ze ook zijn. Supermooie ketting om te winnen zeg, dus ik waag graag een kansje. Ook leuk bedacht om dit met 12 andere bloggers te orgsniseren. Fijne dagen toegewenst.

  december 8, 2018 at 15:58
 • Reply Lindsay

  Daar kan ik heel kort over zijn: ELF! Ik ken hem nog maar een paar jaar, en heb hem dus voor het eerst gezien toen ik al 18 was. Maar ik vind dat elf echt het op en top kerstgevoel weet te geven.

  december 8, 2018 at 15:59
 • Reply Vivian

  superleuke ketting! voor mij mag Home Alone niet ontbreken in de kersttijd

  december 8, 2018 at 16:10
 • Reply Annemiek

  Home Alone. Blijft leuk. 😉 Of van die heel zoetsappige romantische kerstfilms. Zo leuk! Wat een mooie prijs, ik ben dol op sieraden. En leuk om zo kennis te maken met andere bloggers. Topactie!

  december 8, 2018 at 17:01
 • Reply Esther Meerman

  Love Actually is altijd leuk, maar ik kan ook heel goed naar de Lord of the Rings trilogie of alle Harry Potter films kijken.

  Fijne Kerst allemaal,

  Esther

  december 8, 2018 at 17:04
 • Reply Claudia Noordermeer

  Wat een leuke samenwerking met prachtige cadeaus en benieuwd welke blogs ik hiermee ga leren kennen. Mij. Favoriete kestfilm is The Polar Express, prachtige animatie film met mooie boodschap om met het hele gezin ieder jaar weer van te genieten, aanrader!

  december 8, 2018 at 18:37
 • Reply Carla Heskes

  Oh zo moeilijk, er zijn teveel leuke kerstfilms! Maar dan ga ik toch voor Home Alone, iedereen jaar kijk ik deze wel!

  december 8, 2018 at 18:48
 • Reply Anita H.

  Love Actually!

  december 8, 2018 at 20:01
 • Reply Blog & Beauty

  Een film die wij elk jaar weer kijken rond kerst is Bridget Jones, dat vind ik zo’n leuke film. Maar Serendipity is ook erg leuk.
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…Swiss Clinic Detoxifying Grey Clay Sheet MaskMy Profile

  december 8, 2018 at 20:20
 • Reply Jessica

  Ooh wat een leuke actie
  Mijn favoriete kerstfilm is absoluut met stip op nummer 1 : Home Alone (1 &2) .
  Nog steeds kijk ik elk jaar !
  Ik heb er onwijs leuke herinneringen aan

  december 8, 2018 at 20:54
 • Reply Mina

  Wat een leuke actie! Wij kijken altijd all you need is love en andere vrolijk feelgood films.

  december 8, 2018 at 20:56
 • Reply sylvia

  wauw, wat een geweldig mooi sieraad mag jij weg geven zeg!!

  er zijn zoveel leuke kerstfilms, maar the grinch is hier toch wel favoriet!

  december 8, 2018 at 21:47
 • Reply cbdkl

  polar express is een leuke film.

  december 8, 2018 at 21:54
 • Reply Jannemiek Hanszens

  Voor mij is dat absoluut “love actually” #shameonme

  december 8, 2018 at 22:45
 • Reply Shana

  Love actually! Een film die me nog meer in de kerstsfeer brengt. Wat een fantastische prijs!

  december 8, 2018 at 23:02
 • Reply Linda

  The Grinch omdat, dit een grappige film is. En geen cliché kerstfilm is.
  Wat een mooie ketting.
  Linda onlangs geplaatst…Dermasence huidverzorging met Aloë VeraMy Profile

  december 9, 2018 at 14:06
 • Reply Corinne De Graaf

  Zeker home alone

  december 9, 2018 at 20:13
 • Reply Wendy

  The Holiday, heerlijke kerstfilm om bij weg te zwijmelen.

  december 9, 2018 at 21:33
 • Reply Jolanda

  De kerstfilm voor ons gezin is Home Alone!!! Bedankt voor de leuke actie en bloghop!

  december 9, 2018 at 22:09
 • Reply Denise

  Voor mij is de klassieker, White Christmas met Bing Grosby, de ultieme kerstfilm. Alvast een fijne kerst.

  december 9, 2018 at 23:06
 • Reply Andy E

  Als ik aan kerst denk, denk ik aan Love Actually!

  december 9, 2018 at 23:36
 • Reply Pati

  Omg wat een mooie ketting die kleur is ook echt wauww en bij mij kijken wij altijd home alone op kerst sinds dat ik klein was is een soort van traditie maar kerst zonder Kevin is geen Kerstmis ❤️

  december 10, 2018 at 13:10
 • Reply anita kempenaers

  wat een mooie actie, doe graag mee voor deze mooie hanger, mijn favoriete kerstfilm is nog altijd white christmas , de films van vroeger vind ik nog altijd het beste

  december 11, 2018 at 11:50
 • Reply Yvonne

  Als gezin kijken wij sinds dat ik me kan herinneren ieder jaar opnieuw Shrek the Halls. Mijn zus en ik zijn intussen 24 en 22 jaar, maar zelfs onze vriendjes kijken altijd uit naar het moment waarop we samen met paps en mams deze film kijken! Duimen dat ik dit mooie sierraad binnenkort mag dragen! 🙂

  december 11, 2018 at 13:22
 • Reply Bo De Smet

  A nightmare before Christmas ❤️

  december 11, 2018 at 21:54
 • Reply Wendy van Zetten

  Wauw wauw Wauwie van deze mega verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag deze prachtige ketting met hanger in mijn lievelingskleur willen winnen wie wil dat nou niet #Pureverwennerij Van deze prachtige ketting voor de feestdagen wordt iedere vrouw mega blij Mijn favoriet is natuurlijk Home Alone deze hoort bij de feestdagen en wordt ook ieder jaar herhaald. Nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze fijne prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het verwennen van mezelf deze feestdagen beginnen

  december 12, 2018 at 02:31
 • Reply Sandy

  Wat leuk dit zeg. Voor mij is het scrooge het verhaal raakt me elke keer weer

  december 12, 2018 at 09:29
 • Reply Sevim

  Home Alone natuurlijk Zoals elke jaar ..

  december 12, 2018 at 19:05
 • Reply Nadine

  Ik wil eigenlijk Home Alone zeggen. Die is zo standaard voor kerst. Daarom noem ik een andere film: A princess for Christmas!! Fijne romantische wegkijker.

  Ik doe graag mee!!

  december 12, 2018 at 22:34
 • Reply Jelma

  Het is bijna saai, maar toch echt Home Alone … jelma

  december 13, 2018 at 07:30
 • Reply Gea

  Super mooi cadeau
  A Christmas prince♥️

  december 15, 2018 at 19:36
 • Reply Myrthe

  Mijn nieuwe favoriet is The Princess Switch. Feelgood zonder te zoet te zijn 🙂

  december 18, 2018 at 00:27
 • Reply Oumaima

  Heyy echtt een hele mooi kettingg❤doe zkerr mee en de leukstt filmm die ik kijk tijdens kersttt is echtt home alone met famlilie zoo leukk!! Het blijftt leuk en grappigggen nogg 1 dingg MERRYY CHRISTMASS AND A HAPPY BEAUTIFULL NEWW YEARR!!!❤❤❤XXLOVE YOUXX❤

  december 23, 2018 at 18:21
 • Reply Alice

  Hoi, wat een leuke winactie! Een film dat ik niet kan missen tijdens kerst is home alone, omdat ik dit al van kleins af aan kijk en het nogsteeds leuk vind om te kijken gezellig samen met mijn familie. Ook vind ik het ook leuk om Elf te gaan kijken! Prettige feestdagen en succes iedereen!

  december 23, 2018 at 23:12
 • Reply ALICEEE

  Ik kijk het liefst home alone tijdens kerst

  december 23, 2018 at 23:28
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge