Follow:
fashion, Tante Betsy

Tante Betsy Code Red!

Al een tijdje cirkelde er een geheimzinnige foto op Facebook rond, de afbeelding die je hierboven ziet staan. En ik, als Tante Betsy fan én rood fan, ben dan natuurlijk heel erg nieuwsgierig wat dat inhoud. Vandaag wordt bekend gemaakt wat de actie precies inhoud. En ik besloot al mijn foto’s met mijzelf in Tante Betsy’s rode jurkjes te showen: Code Red!

Code Red!

Een klein tipje werd al weggegeven. Er zal een Tante Betsy fan een complete rode outfit krijgen om in te shinen. Hoe en wat? Dat weet ik verder niet. Voor de andere fans van rode Tante Betsy kleding zou er ook nog iets leuks zijn. Spannend! Ik ga vandaag de site in de gaten houden, want het rode vest lonkt al een tijdje naar mij. 😉

Ik hou van rood!

Zoals op mijn blog al vaker voorbij is gekomen, ik hou van rood. Mijn opa (die vorig jaar overleed) was gek op rode kleding. Niet bij zichzelf, maar als mijn oma rood droeg. Dan maakte hij daar altijd een extra complimentje over. Dat heeft mij altijd geraakt, en daarom word ik zelf ook heel blij van rode kleding.

danefae

Hier draag ik veel rood! haha. Ik draag de Tante Betsy Dress Wen Retro Brique, een heerlijke retro dress. Zit heerlijk en het printje is echt super gaaf. In combinatie met mijn rode Danefae jas en rode Sanita laarzen (beide te koop bij 38dresses) is mijn I love Red outfit helemaal compleet. 😉

Tante Betsy 2018

Dress Betsy Gardenia Red is ook een favoriet van mij. Het doorknoopmodel vind ik erg prettig omdat het heerlijk zit. Ik heb best wel een buik(je), en op de één of andere manier zorgen drukke printjes en een bepaald type jurkje dat het wat gecamoufleerd wordt. Uiteraard bij deze outfit ook weer mijn rode Sanita klomplaarsjes.

tante betsy sporty gardenia red

Ik was erg blij dat er bij deze collectie zoveel gave rode jurkjes waren. De Dress Sporty Gardenia Red bijvoorbeeld, een heerlijke zippie met de prachtige Gardenia print. Zippies jurkjes zijn ook een favoriet van mij. Ze zitten lekker en geven de jurkjes net een tikkeltje ‘stoerheid’. De combinatie met het appeltjesgroen bij de mouwen, kraag en rits zorgt voor een frisse look.

Tante Betsy Bobbie Strawberry

Over appeltjes gesproken, om even in het fruit te blijven, hier de Dress Bobbie Strawberry Red. Een heerlijk printje! Toen de collectie nog niet bij Tante Betsy zelf online te koop was kocht ik deze en de blauwe versie meteen. Ik vind het echt een geweldig vrolijk en mooi jurkje. En het frisse rood knalt heerlijk in het saaie straatbeeld. 😉

Deze jurkjes, en nog een aantal anderen en nog een flink aantal rode andere items zijn op dit moment nog verkrijgbaar bij Tante Betsy.

Andere rode jurkjes uit vorige collecties draag ik ook nog geregeld:

En dan heb ik de Tante Betsy rode appeltjesjurk nog niet eens op de foto!

Zoals jullie zien hou ik van rood, en kan dan ook niet wachten op de Code Red actie! Ik ben benieuwd of ik mijzelf nog iets ga gunnen zo in de Decembermaand. 😉

Hebben jullie nog iets op het oog in de kleur rood?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  De rode TB items staan jou zo mooi
  Ik hou de actie in de gaten want had het al gelezen….

  Een fijne dag

  december 6, 2018 at 07:56
 • Reply chucky1012

  Prachtige items
  Mooie foto’s.
  Hoop dat je het best nog met flinke korting had geshopt.

  Happy Friday

  december 7, 2018 at 05:42
 • Reply Blog & Beauty

  Om eerlijk te zijn is Tante Betsy niets voor mij, maar het past echt bij jou, en het staat je ook. Maar ik moet wel zeggen dat ik het rood wel mooi vind. Ik snap de keuze wel heel goed.

  december 7, 2018 at 19:27
 • Reply Caro

  Mooi hoor, al dat rood bij jou. Helaas is bij mij vaak: ‘rood slaat dood’ Het doet niet zoveel voor mij

  december 8, 2018 at 08:54
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge