Follow:
boeken

Boekenweek aanbieding! e-books voor 2,49!

Kijk, ik hou van zulke gave acties! Gisteren zag ik op Facebook de actie van uitgeverij Blossom Books voorbij komen. En die wilde ik jullie niet onthouden! Zelf ben ik gegaan voor Alter Ego en Iskari. Welke kiezen jullie?

Silber – Kerstin Gier

Bestel het e-book voor 2,49: klik hier

Sinds Liv Silber met haar moeder en zusje naar Londen is verhuisd, droomt ze nogal vreemd. Lange gangen met versierde deuren, in raadsels sprekende standbeelden, de nanny die haar achtervolgt met een bijl… Liv droomt zelfs over een kerkhof, waar ze midden in de nacht vier jongens allerlei mysterieuze rituelen ziet uitvoeren. Nog vreemder wordt het als de jongens echt blijken te bestaan. En het allervreemdst is misschien wel dat ze dingen over Liv weten die alleen in haar dromen voorkomen. En dat is nog maar het begin…

Ik heb dit boek al in de kast staan om te lezen. Lijkt mij echt een super boek!

De onverklaarbare logica van mijn leven – Benjamin Alire Sáenz

Bestel dit e-book voor 2,49: klik hier

Het is de eerste dag van Sals laatste jaar op de middelbare school en alles staat op het punt te veranderen. Salvador dacht dat hij wist waar hij hoorde in de wereld. Maar als hij geconfronteerd wordt met zijn veranderende gedrag, begint hij meer en meer na te denken over zijn verleden, heden en toekomst. Sal is als Amerikaans adoptiekind opgegroeid bij een Mexicaanse homoseksuele vader. Is hij dan Amerikaans-Mexicaans, of Mexicaans-Amerikaans? En welk gedrag heeft hij van zijn liefdevolle vader geleerd, en welke karaktereigenschappen komen van zijn biologische ouders? Of is Sal gewoon zichzelf? Samen met zijn vrienden en zijn vader zoekt hij uit wie hij is en waar hij hoort, maar ontdekt hij vooral hoe belangrijk het is om te kunnen zijn wie je écht bent.

Ok, deze ook maar meteen besteld…haha

Alter Ego – Marissa Meyer

Bestel dit e-book voor 2,49: klik hier

Alter ego is het eerste deel in een nieuwe serie van Marissa Meyer. Geheime identiteiten. Uitzonderlijke talenten. Zij wil wraak. Hij wil gerechtigheid. De Rebellen zijn een groep jongeren met buitengewone vermogens en talenten, die is ontstaan uit een de ruïnes van een verpulverde samenleving. Zij waren degene die vrede stichtten, de chaos in orde veranderden en de maatschappij weer herstelden. Ze zijn dan ook een symbool van hoop en moed geworden – behalve voor de slechteriken die ooit door hen verslagen en verbannen zijn… Nova heeft een reden om de Rebellen te haten, en wil maar één ding: wraak. Terwijl ze dichter bij haar doel komt, ontmoet ze Adrian, een Rebellen-jongen die gelooft in gerechtigheid, en in Nova. Maar Nova is loyaal aan iemand die aan allebei een einde zou kunnen maken.

Dit boek al zo vaak voorbij zien komen bij YouTubers en Bookbloggers. Eindelijk nu gekocht!

Iskari – Kristen Ciccarelli

Bestel dit e-book voor 2,49: klik hier

In den beginne was de Oude eenzaam. Daarom maakte hij twee metgezellen voor zichzelf. De eerste noemde hij Namsara. De tweede metgezel noemde hij Iskari. Waar Namsara blijdschap en liefde bracht, bracht Iskari dood en verderf. Asha is niet alleen de dochter van de koning van Firgaard, maar ook de Iskari; de meest gevreesde drakendoder van het land. Dit kan haar echter niet redden van wat haar thuis te wachten staat: een gedwongen huwelijk met de meedogenloze, vreselijke commandant van haar vaders leger. Er is één uitweg: Asha kan haar vrijheid terugkopen in ruil voor de kop van Kozu, de gevaarlijkste draak van Firgaard -en ook de draak die verantwoordelijk was voor de totale verwoesting van haar stad. Tijdens de jacht ontrafelt Asha een eeuwenoud geheim over het lot van de Iskari en de laatste Namsara. Met hulp van een stiekeme vriend – de slavenjongen Torwin, die toebehoort aan de familie van haar verloofde – moet Asha achter de waarheid zien te komen, ook al zet ze daarbij haar leven en dat van Torwin op het spel.

Dit boek stond al geruime tijd op mijn wishlist. Ik denk, dat als ik het gelezen heb en het een fantastisch boek vond, het nog wel als écht boek ga kopen. Maar voor nu vind ik het e-book prima!

Gaan jullie gebruik maken van deze geweldige actie?!

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat affiliate links, zie mijn disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Fijne leestips!

    september 28, 2018 at 06:57
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge