Follow:
beauty

Daytox Peel-Off Mask

De zwarte maskers zijn een ware hit op het moment. Ik heb al verschillende blogposts en YouTube filmpjes voorbij zien komen. ( ook filmpjes waar vrouwen het verwijderen van het masker als zéér pijnlijk ervaren! Oh oh ). Ik kreeg het zwarte masker van DayTox opgestuurd en ben het samen met Amy en Fenna meteen gaan testen!

DayTox Peel-Off Mask

Het DayTox Peel-Off Mask is een kool-masker. Houtskool wel te verstaan, en vandaar de gitzwarte kleur van het masker. Houtskool heeft een absorberend effect en hierdoor wordt overtollig talg en vuil van je huid verwijderd.

Doordat het masker zo diep reinigt krijg je een mooiere en egalere huid bij regelmatig gebruik.

DayTox

Ook zullen mee-eters, bij regelmatig gebruik van het masker, minder snel hun kop opsteken.

DayTox

Het masker is gitzwart en vrij “stevig”. Je kan het masker het makkelijkst aanbrengen met een kwast heb ik gemerkt. Wij deden het met onze handen, maar het daarna van je handen af krijgen is nog best een klus! Het is namelijk best een kleverige pasta. ( houtskool zit ook altijd overal aan, dus ik kon het verwachten 😉 ).

DayTox

De foto die ik van mijzelf had genomen was helaas onscherp. Gelukkig heb ik twee prachtige modellen die stonden te trappelen dit masker te gebruiken!

Op de meest onzuivere plekken van het gezicht wordt geadviseerd het masker aan te brengen. In het geval van mijn dochters de bekende T-Zone dus.

DayTox

Het masker heeft flink wat tijd nodig om op te drogen. We hebben het masker ruim een half uur op het gezicht gelaten voordat het écht droog was. Toen kwam het meest lastige klusje, het verwijderen.

Op de verpakking staat dat na opdrogen het masker makkelijk in één keer te verwijderen zou zijn. Dit is bij geen van ons drietjes gelukt. Het ging echt stukje bij beetje, en dat maakte het niet echt makkelijk. Het was wel volkomen pijnloos, maar ik werd op een gegeven moment wel een beetje chagrijnig. Ik bleef pulken en stukjes wegwassen van mijn gezicht.

Resultaat

Bij mijn dochters was wel wat “vuiligheid” op restjes verwijderd masker te zien. Maar er zullen waarschijnlijk nog wel meerdere masker-avondjes nodig zijn om alle oneffenheden te verwijderen. Bij mijn eigen huid zag ik vrij weinig verschil. Ik geef dan toch liever de voorkeur aan een reinigend kleimasker. Kleimaskers vind ik prettiger in gebruik en merk ik sneller verschil.

DayTox

Ben je benieuwd naar het DayTox Peel-Off Masker? Deze is verkrijgbaar bij Douglas voor 19,95. ( zie webshop )

Heb jij al eens een black masker gebruikt?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Lieke

  Elke keer dat ik een blackhead masker gebruikte zat ik te huilen en was mijn huid knalrood achteraf. Ik durf nu geen black head maskers meer te gebruiken.. en eerlijk gezegd zie ik er nooit verschil mee
  Lieke onlangs geplaatst…Outfit lookbook | The ultimate spring lookMy Profile

  april 19, 2017 at 09:18
 • Reply Babs

  Ik heb ook eens zo een black mask gebruikt en inderdaad, ik kreeg het moeilijk van mijn handen (en gezicht). Ik vond hem ook niet super effectief voor mijn gevoel

  april 19, 2017 at 10:24
 • Reply Jessica J.

  Ik heb die bekende zwarte drab van Pilaten gebruikt. Ik had ook veel meer effect gehoopt. Ik zag wel wat viezigheden (en donshaartjes!) op de “strips”, maar merkte aan m’n huid zelf niet zo bijster veel verschil, afgezien van het – tijdelijk – minder glimmen.
  Jessica J. onlangs geplaatst…Reisverslag • Verlengd weekend MilaanMy Profile

  april 19, 2017 at 11:00
 • Reply Annette

  1x gebruikt maar ik vind het niks trekt veel te hard aan je huid en dus zonde. Nee, er zijn wel betere maskers te krijgen en ook die fijner zijn 🙂

  april 19, 2017 at 12:49
 • Reply TypischKim

  Hmm, ik heb zo’n masker nog nooit geprobeerd. Ik blijf bij de kleimaskers!
  TypischKim onlangs geplaatst…Typisch Kim! #1: pasen, Aken, stage, jarigMy Profile

  april 19, 2017 at 15:36
 • Reply Lesley

  Heb deze zelf ook geprobeerd en bij mij ging hij wel makkelijk los. In 3 keer was alles van m’n gezicht af. Op een paar kleine dingetjes na maar die kreeg ik er ook zo vanaf. Hij liet bij mij zelfs al een beetje los na 25 min. Bijzonder dat het zo kan verschillen per huid dan! Ik heb nog nooit een klei masker probeert ga ik eens doen!

  april 19, 2017 at 17:19
 • Reply peggy timmermans

  Ik heb zo’n masker nog niet gebruikt, wel reinigende maskers en inderdaad klei maskers, die vind ik ook fijn!

  april 19, 2017 at 18:55
 • Reply Astrid

  Wat geweldig dat jullie dit zo samen konden testen 🙂 Ik zou ook geen zin hebben zo lang bezig te zijn met verwijderen!
  Astrid onlangs geplaatst…Boho Makeup reviewMy Profile

  april 19, 2017 at 19:51
 • Reply Eva

  Leuk om dit samen met je dochters te doen! Ik heb nog nooit zo’n masker geprobeerd.

  april 26, 2017 at 12:19
 • Reply Black Mask fan

  Het black black werkt echt super goed! Vooral als ik merk dat mijn T-zone vettig is zie ik veel viezigheid plakken op dit masker. Wel jammer dat het zo pijnlijk is om te verwijderen.

  december 27, 2017 at 14:21
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge