Follow:
beauty

Nacomi Natural Body Oil Delicious Cookie

Nacomi

Ben je aan de lijn en ga je jezelf insmeren met body olie dat naar koekjes ruikt! Dat is natuurlijk vragen om moeilijkheden, haha. Maar ik houd mij groot en ruik gewoon constant aan mijn armen om mijn trek-gevoel te stillen, want dat deze body olie heerlijk ruikt is een feit!

Na mijn vorige Nacomi review kon ik niet wachten het volgende product te gaan testen. Ik smeer mij 2 x per dag in na het douchen, dus body producten hebben altijd een streepje voor bij mij. Een body olie vind ik altijd heerlijk als het weer wat beter wordt. Mijn huid is dan vaak minder droog en een olie trekt bij mij vaak lekker snel in zodat ik mijn kleren snel kan aantrekken. Deze Delicious Cookie Body Olie kwam dan ook als geroepen.

Nacomi

De producten van Nacomi zijn dierproefvrij en 95% vegan. Ook zal je geen parabenen, sls en andere kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen. Hou je dus van natuurlijke producten? Dan ben je bij Nacomi aan het juiste adres. Ook zijn de prijzen van Nacomi zéér aantrekkelijk. 😉

nacomi

Koekjes met nootjes en chocolade, daar ruikt het naar. Zalig! ( zowel de koekjes als de body olie 😉 ). In deze luchtige olie zitten hele fijne ingrediënten:

 • Druivenpit olie: Maakt de huid zacht en zorgt voor een betere elasticiteit van de huid. Het voedt de huid optimaal en beschermt je huid tegen UVB straling. Ook vertraagt het het huidverouderingsproces.
 • Argan olie: Heeft een antirimpel effect en helpt tegen oneffenheden. Het geeft de huid voeding en helpt de huid te herstellen.
 • Cocoa extract: Door de antioxidanten voorkomt het het vroegtijdig verouderen van de huid.

Nacomi

Van deze body oliën zijn ook nog fruitige varianten verkrijgbaar, mocht een koekjesgeur je niet zo fijn in de oren klinken.

Nacomi

De olie is vrij dun en smeert daarom zeer makkelijk uit. Hij trekt heerlijk snel in en de geur blijft zeer lang hangen. Echt heel fijn is, is dat de geur naarmate de uren verstrijken steeds subtieler en zachter wordt. Hij wordt eigenlijk steeds lekkerder!

Nacomi

Mijn huid reageert prima op de body olie en voelt nadat de olie goed is ingetrokken heerlijk zacht aan. Ook kreeg ik van de kids al vrij snel de opmerking dat ik zo lekker rook ( met daarna de vraag of ze wat uit de snoepkast mochten, hmmmm, hoe zou dat nou komen? 😉 ).

Hou je van lekkere zoete geurtjes? Dan kan ik je deze olie absoluut aanraden! Hij is verkrijgbaar in een 150ml flacon en kost 6,99. Je kan de Body Oil Delicious Cookie hier bestellen

Wat zijn jouw favoriete geuren als het om bodyverzorging gaat?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Romy

  Oh die geur klinkt alleen al heerlijk! Je maakt me heel nieuwsgierig 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Is het al zover? | 12x inspiratie voor zomerjurkenMy Profile

  april 20, 2017 at 07:27
 • Reply chucky1012

  Mooie fles en zeer betaalbaar 😉
  Het lijkt mij een heerlijke geur hebben….

  april 20, 2017 at 11:19
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge