Follow:
boeken

It’s all about Bridgerton!

 

Bridgerton

Het zal je niet ontgaan zijn, onlangs kwamen er een paar nieuwe afleveringen op Netflix van de nieuwe Bridgerton serie. Menig fan keek hier al maanden naar uit natuurlijk. Ook ik kon niet wachten om de nieuwe afleveringen te bekijken. Terwijl ik best laat ‘into Bridgerton’ kwam. Vorig jaar deed ik al een poging om de serie te gaan kijken. Halverwege aflevering 1 voelde ik dat ik er nog niet zoveel feeling mee had. Ik keek eerst The Crown en daarna keek ik opnieuw het hele Downton Abbey oeuvre. Pas begin dit jaar ben ik Bridgerton gaan kijken en ik was toen wel meteen verslingerd. De kostuums, de humor, de relaties, ik voelde het allemaal! Op mijn werk besloot ik een speciale ‘Bridgerton-tafel’ te creëren net voor de release van de nieuwe afleveringen. En toen besefte ik hoeveel leuke Bridgerton items er op de markt zijn. Daarom deze blog, speciaal voor de Bridgerton fans!

De boeken

Uiteraard is de serie ontstaan nav een hele populaire boekenserie. Deze boeken zijn er met de traditionele kaft en de eerste 3 delen ook met de Netflix serie kaft. De boeken kregen natuurlijk een plekje op de Bridgerton tafel! De Bridgerton boeken zijn ook nog eens leuk geprijsd. Zo is deel 4, Een nobel streven, welke gebaseerd is op de huidige nieuwe afleveringen maar 12,99! Deze is wel al voor de zoveelste keer in herdruk, maar binnenkort weer leverbaar.

Ook de eerdere delen zijn zo rond dezelfde prijs als ik het goed heb. Dus je kan voor een niet al te hoog prijsje de serie ook heerlijk lezen. Vind je het ook gaaf om limited edition boeken van je favoriete serie te hebben? Ik kwam deze prachtige Limited Edition tegen van deel 1 en 2 van de boekenserie.

Dit prachtexemplaar bevat ‘The Duke and I’ en ‘The Viscount who loved me’. Is het geen plaatje? Dit boek komt 23 juli uit en kan je alvast hier reserveren.

Bridgerton puzzel

Hou je net als ik van puzzelen? Dan is deze puzzel echt iets voor jou als je ook nog eens fan bent van Bridgerton! Ik maakte hem zelf al een keer toen ik nog geen enkele aflevering van Bridgerton had gezien. De personages op de puzzel zeiden mij dus helemaal niets. Toch vond ik de puzzel toen al ontzettend leuk. Nu kijk ik naar de afbeelding en herken ik veel meer natuurlijk.

De puzzel heeft 1000 stukjes en is goed te doen. Door alle vrolijke kleuren word je helemaal blij van deze puzzel. Dit is ook nog eens een perfect cadeautje om weg te geven.

Ik heb uit deze serie meerdere puzzels omdat ze ook nog eens van hele goede kwaliteit zijn. Ook zit er in de doos nog een leuke poster van de afbeelding. En in dit geval ook nog een Lady Whistledown Scandal Sheet! Wat wil je nog meer?

Bridgerton Matchmaking Memory Game

Dit leuke doosje bevat een memoryspelletje met Bridgerton personages.

Whether it be Daphne Bridgerton and the Duke of Hastings, Queen Charlotte and King George, or Kate Sharma and Anthony Bridgerton, you’ll need to use your wits to successfully matchmake all of the ton’s most infatuated couples, while avoiding scandal and side-stepping suitors in this fun, simple memory game based on Shondaland’s hit series Bridgerton on Netflix.
FEATURING 40 CHARACTERS from Shondaland’s beloved show
INCLUDES A BOOKLET detailing all the scandal and intrigue
BEAUTIFULLY ILLUSTRATED by Manjit Thapp

Wij hebben dit spel in de winkel en ik schaam me dat ik het doosje nog niet heb opengemaakt en heb bekeken. Want dit lijkt mij eigenlijk een heel leuk spel om samen met de Bridgerton fans in mijn familie te spelen! Je kan het spelletje dus kopen bij Paagman. Alleen al de tekeningen zijn mooi! Zodra ik het spel een keer heb gespeeld zal ik mijn bevindingen laten weten op mijn blog.

Bridgerton kookboeken en bakboeken

The Official Bridgerton Guide to Entertaining: How to Cook, Host, and Toast Like a Member of the Ton

Hou je van koken en bakken en lijkt het je leuk om een echte Hightea Bridgerton Style te organiseren dan zijn deze kookboeken misschien iets voor jou. The Official Bridgerton Guide To Entertaining is een prachtig vormgegeven kookboek. En dat niet alleen, er staan dus ook allemaal tips in hoe je een teaparty host. 40 Recepten in Bridgerton stijl voor eten en drinken. Of het nou gaat om een tuinfeestje, een Hightea of een cocktail feestje in de avond, dit boek heeft alle recepten die je nodig zult hebben.

 

The Unofficial Bridgerton Cookbook

From The Viscount’s Mushroom Miniatures and The Royal Wedding Oysters to Debutante Punch and The Duke’s Favorite Gooseberry Pie, 100 Dazzling Recipes Inspired by Bridgerton

Dit boek bevat 100 recepten om te eten als een waardig high society lid. Dat belooft wat 😉

The Unofficial Bridgerton Book of Afternoon Tea:

Over 75 Scandalously Delicious Recipes Inspired by the Characters of the Hit Show

Dit boek heeft recepten afgestemd op Bridgerton personages. De recepten zijn wel voor wat gevorderde (hobby)koks lees ik uit recensies. Maar het is alleen al heel leuk om doorheen te bladeren. Een erg leuk bedacht concept! Bestel het hier.

Dek je tafel feestelijk voor je teaparty!

Het is natuurlijk leuk om een Bridgerton teaparty te geven. Met vriendinnen een heerlijke middag te hebben met thee, hapjes en drankjes. Dan wil je je tafel natuurlijk helemaal Bridgerton stijl hebben? Bij Paagman verkopen we het merk Meri Meri. Een luxere variant op de standaard papieren bordjes en bekertjes die je bij andere winkels vindt. De Ladurée lijn van Meri Meri past perfect bij een Bridgerton stijl feestje, vind je niet?

Perfect om een geweldige aankleding te verzorgen voor een mooie gedekte tafel in Bridgerton stijl.

Bridgerton Make-up lijn Kiko

Bridgerton | KIKO MILANO

Deze lijn kwam ik tegen op Instagram. Kiko heeft vaker leuke limited editions in hun collectie. Deze Bridgerton lijn ziet er echt prachtig uit!

4-kleuren oogschaduwpalet met matte, metallic en stralende finishes - Bridgerton Collection Bridgerton Quartet: Oogschaduwpalet - KIKO MILANO

De producten zien er echt prachtig uit! Ik heb ze nog niet in het echt gezien, maar als ik de kans krijg loop ik waarschijnlijk wel even een Kiko vestiging binnen om de producten in het echt te bekijken. Ik heb al vaker producten van Kiko gekocht, en deze bevallen mij altijd erg goed. En deze verpakkingen zijn natuurlijk prachtig!

En nog veel meer

Ik kan natuurlijk nog veel meer producten opnoemen die je op de één of andere manier kan linken aan Bridgerton. Denk aan geurkaarse, lekkere thee, mooie sieraden en kleding. Maar ik vond de bovenstaande items echt het noemen waard.

Heb jij nou ook zo genoten van de afgelopen 4 afleveringen? En kijk jij, net als ik, uit naar de andere nieuwe afleveringen die deze maand komen? Laat het weten in de comments!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Amy

  loveee bridgerton

  juni 2, 2024 at 14:26
 • Reply chucky1012

  Zo leuk.
  Love it.
  Heel jammer dat de kookboeken in het Engels zijn.
  prachtige items.
  Ben er zo benieuwd naar…..
  Wil zeker weten de boeken lezen.

  fijn dat je weer meer gaat Blogger en welcome back

  juni 3, 2024 at 03:31
 • Reply Mariëtta

  Wat een heerlijk verhaal om te lezen. Ik als Bridgerton fan kan dit zeer waarderen! Ik wist wel van de boeken, maar ook Kookboeken en spelletjes, puzzles en serviesgoed, dát wist ik niet. Je zou er hebberig van worden! Ik ga het eens allemaal nog eens rustig bekijken en wellicht in juli als ik jarig ben, staat er iets van op mijn verjaardagslijstje!

  juni 3, 2024 at 09:49
  • Reply hillybillybeauty

   Ja leuk hè? Ik ben ook heel erg benieuwd naar het memory spelletje!

   juni 3, 2024 at 10:14

  Leave a Reply

  CommentLuv badge