Follow:
creatief

De wondere wereld van Legami

Als jong meisje was ik altijd in de weer met notitieboekjes, stickers, poezieplaatjes, (geur)pennen, gummetjes etc. Ik viel altijd voor de schattige uitvoeringen van dit soort spulletjes. Ik had een liefde voor Hello Kitty, Little Twinstars en alles wat daarop leek. Inmiddels ben ik 45, maar nog steeds vind ik dit soort spullen geweldig. Ik word er blij van! Bij Paagman verkopen wij het merk Legami. En laat dit nou net een merk zijn bomvol cuteness overload! De uitwisbare pennen van Legami zijn onze meest verkochte aanverwanten artikelen. Die staan elke dag in onze verkoop top 10. Een paar van onze toppers in deze blog!

Legami uitwisbare gelpennen

Deze pennen hebben een hoog ‘heb-gehalte’. Elke keer als er een nieuwe in de collectie komt, of een limited edition set, koop ik ze. Deze uitwisbare gelpennen schrijven namelijk ook heerlijk! Naast dat ze er ook nog eens super leuk uitzien, zijn ze ook nog eens navulbaar. Dat is ook nog eens een stukje groener dan wegwerp pennen. “Werkt dat uitwissen nou echt?”. Die vraag krijgen wij regelmatig van klanten. De klanten die nog niet besmet zijn met het Legami virus dan. Want het antwoord is volmondig ‘JA!’. Ze werken echt.

De Legami Erasable Pens zijn er dus in heel veel verschillende soorten en kleuren. Ook de navullingen zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar.

Terwijl ik dit typ is er bij Paagman een heus ‘Legami Weekend’ gaande. Er is namelijk weer een nieuwe set uitgekomen en dit wordt groots gevierd bij Paagman. Met leuke acties (gratis pen als je verkleed komt en 10 halen 8 betalen). Ik kan daarom ook niet wachten om morgen te werken zodat ik de nieuwe set ook kan bemachtigen. Want kijk, hij is geweldig!

De pennen zijn ook ontzettend leuk om cadeau te geven. Ze zijn betaalbaar, vrolijk, handig en de kleine tekstjes op de pen zijn ook grappig. En als je eenmaal een pen in je bezit hebt wil je ze allemaal!

Legami schoolspulletjes

Wat vroeger de Schoolcampus bij V&D was is nu Schoolfest bij Paagman. Elk jaar hebben wij een groot deel van de winkel omgetoverd tot een schoolspullen walhalla. We zijn er op werk afgelopen week volop mee bezig geweest. En ook daar kwamen weer volop Legami spulletjes langs. En ook al zit ik allang niet meer op school, sommige dingen kan ook ik gebruiken 😉

Waarom een saai zwart kasboek gebruiken als je ook zo’n geweldig notitieboek kan gebruiken?! Mijn huidige kasboek is nog niet vol, maar deze 2 notitieboekjes van Legami moest ik hebben als volgende kasboeken. Ze zijn toch fantastisch? En nóg leuker, er zitten ook stickers bij!!

En kijk eens hoe leuk deze displays van Legami vol met de leukste betaalbare schoolspullen!

Zo zie je op de foto’s waarschijnlijk ook de geweldige dieren etuis. Deze hebben we al een flinke tijd bij Paagman, maar waren een tijdlang niet leverbaar. Dat was nog wel een spannend verhaal!

Onze gigantische bestelling van oa die etuis zat vast op een schip bij Haïti. Dit schip, waar Legami haar levering op had zitten, was gekaapt door piraten. Je gelooft het niet! Het lijkt bijna een soort sprookje. Veel vraag vanuit klanten waar de etuis bleven konden wij dus met een super spannend verhaal beantwoorden. Gelukkig zijn de etuis weer leverbaar, en uiteraard ook weer nieuwe varianten erbij!

 

Geurende gummetjes!

Deze gummetjes hebben we al een tijdje in de winkel liggen. Vraag me niet waarom, maar ik krijg hier echt sweet memories bij. Van die kleine schattige gekleurde gummetjes, daar word ik gewoon heel blij van. Gister zijn er dus drie nieuwe geurende gummetjes binnengekomen en ik kan niet wachten ze in het echt te zien. En eigenlijk vooral om te ruiken. Ik hoop namelijk dat er eentje ruikt naar iets van vroeger. Soms heb je dat. Dan ruik je iets wat een fijne herinnering naar boven brengt. En als 1 van die gummetjes ruikt naar een geurpen of gum van vroeger dan wil ik die natuurlijk hebben.

Legami heeft overigens niet alleen schrijfwaren en aanverwanten. Het is een bedrijf wat heel veel meer in het assortiment heeft. Zo hebben wij ook een display met allemaal spulletjes voor de vakantie (badlakens, toilettassen, floaties etc). Ook de mokken met sterrenbeelden die wij sinds kort in het assortiment hebben lopen goed als verjaardagscadeau.

Ik besef dat het voor het milieu allemaal niet wenselijk is. Koop het daarom ook alleen maar als je het ook echt gaat gebruiken.

Mijn pennetjes gebruik ik elke dag en ik word er helemaal blij van. Het invullen van mijn kasboek wordt er alleen maar leuker van 😉

* Ben jij al bekend met de populaire Legami gelpennen?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Mariëtta

  Jazeker! Ik heb ook een aantal van die fijne pennen, en het moet gezegd..het glijdt over het papier als je hiermee gaat schrijven.
  Van al die andere leuke spullen kan ik alleen maar zeggen..ik wou dat ik nog een schoolmeisje was..hieruit je schoolspullen mogen uitzoeken..
  Overigens zag ik bij het Piratenverhaal wel al de Piraten óók leuk schrijven met de gel pennen en in de notioboekjes stickertjes plakken. Als er vandaag dus een man met ooglap en een zwaard om zijn middel Paagman binnen komt lopen…nou dan weet je genoeg Hilde!

  juni 23, 2024 at 12:54
  • Reply hillybillybeauty

   Ik heb die gummetjes al een paar keer in mijn hand gehad, en ze ruiken zo lekker! Ik hoop op een knappe piraat!! lol

   juni 26, 2024 at 10:40

  Leave a Reply

  CommentLuv badge