Follow:
beauty

Nieuw! Catrice 24H Made to Stay Make Up Foundation

Een nieuwe foundation van Catrice? Die moest ik natuurlijk meteen aanschaffen en testen! Ik heb al meerdere foundations van Catrice in mijn bezit, en eigenlijk geen enkele heeft mij teleurgesteld tot nu toe. Deze 24H foundation belooft weer een hoop goeds, ik ga hem testen!

Catrice 24H Made To Stay Make Up Foundation

“Waterproof Teint. De 24 uur houdbaarheid is bevestigd door een extern instituut. Deze hoge kwaliteit vloeibare make-up is actieproof en verrijkt met een antioxidant. Naast de goede dekking met mat effect, heeft het een waterproof, fluweelzacht en lichte textuur die heel prettig aanvoelt op de huid. De formule  creëert een egale teint zonder het masker effect.”

24 Uur? Zolang heb ik echt nooit foundation op. Leuk dat ze dat garanderen, maar dat kan ik voor jullie niet testen. ( ik hou van mijn blog en lezers, maar 24 opblijven om te testen of de foundation dat kan waarmaken? Sorry guys! 😉 ).

Verder belooft de foundation een matte look te geven, perfecte dekking zonder masker effect. Nou, daar zeg ik absoluut geen nee tegen! En ook nog eens waterproof, dat is met de regen die Nederland aardig heeft op zijn tijd wel een must.

Ik kocht kleur 010 Nude Beige. Het was jammer dat er in mijn filiaal geen testers in het schap aanwezig waren. Ik moest het dus een beetje op de gok uitzoeken. Nou heb ik gelukkig meerdere Catrice foundations, dus ik kon met een gerust hart deze kleur meenemen. De foundation is er in 4 kleuren, dus voor ieder wat wils!

De foundation komt in een ideale pompflacon, doseert daardoor handig en het werkt natuurlijk hygiënisch.

De foundation is ietjes dikker dan gemiddeld. Maar ik hou daar juist wel van, dan loopt het niet zo waterig van je handen af. De foundation smeert heel makkelijk met zowel mijn vingers of met een beautyblender.

Al bij één laagje foundation vind ik de dekking al echt super goed. Als je een hele droge huid hebt zal je het smeren wellicht iets stroever vinden, gebruik dan een goede primer eronder om het smeren wat makkelijker te maken.

Ingrediënten

Voor de liefhebber

De Test!

Ik heb de foundation uiteraard meteen getest. Ik heb gelet op de dekking en of de foundation gedurende de dag niet van mijn gezicht was weggegleden. Onder de foundation gebruikte ik een primer van Catrice.

Hier heb ik de foundation op. Hij is echt super fijn! Met al 1 laagje dekt hij naar mijn tevredenheid en ik hoef niet extreem met extra camouflage aan de slag. Wederom een fantastische foundation van Catrice!

En na een flink aantal uren is de foundation nog steeds niet gaan “lopen”. Dus ook wat langhoudene dekking betreft ben ik zeer tevreden. Ook het feit dat de foundation anti-oxidanten bevat is een extra puntje voor mij. Zeker als je vaak buiten bent ( met alle luchtvervuiling ) zijn anti-oxidanten meer dan welkom.

Conclusie

Catrice did it again! Een super foundation voor een prima prijs. Ik ben fan!

De Catrice 24H Made To Stay Make Up Foundation is voor 6,99 verkrijgbaar bij het Kruidvat en Trekpleister.

Ga jij de nieuwe foundation uitproberen?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Astrid

  Ziet er goed uit Hilde! Mooi natuurlijk effect.
  Astrid onlangs geplaatst…Welkom baby winactieMy Profile

  februari 8, 2017 at 21:40
 • Reply Maaike

  Fijne review Hilde! Dit is idd een top product. Echt een pareltje van Catrice.
  Maaike onlangs geplaatst…5x Dark nailsMy Profile

  februari 9, 2017 at 15:29
 • Reply Melike

  Oh wat goed. Ik heb nog nooit waterproof op een foundation zien staan. Ik wist niet dat dat bestond! Super handig met dit weer!

  februari 9, 2017 at 23:14
 • Reply chucky1012

  Wat een prachtig resultaat 😉
  Mooie en zeer duidelijke foto’s.
  Welk merk mascara gebruik jij?
  Je wimpers zijn zo super mooie geseperate en wat een volume…..

  februari 11, 2017 at 20:16
 • Reply Romy

  24 hour hebben we inderdaad niet nodig, maar je weet maar nooit wanneer het een x van pas komt! Ziet er erg mooi uit
  Romy onlangs geplaatst…Ziaja Cosmetics Cucumber Face Cream reviewMy Profile

  februari 14, 2017 at 16:36
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge