Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #158

hillybillybeauty.nl

Deze week was ontzettend leuk, maar ook retedruk! We hadden Amy haar verjaardagsfeestje, een familiefeest, een verjaardag, hockeywedstrijden….Ook zette ik samen met Amy weer een kast in elkaar….Al met al weer een propvolle week, kijken jullie mee?

Maandag

De maandagochtend selfie! Even een glimlach op de vroege ochtend.

Ik ging meteen door naar de Gamma om wat schroeven te halen om de twee kasten aan elkaar te zetten. Daar zag ik allemaal leuke kransen met vogelvoer. Die neem ik mee!

Mijn vader kwam heel lief helpen met het vastzetten van de kasten. Wat ben ik blij met mijn handige papa! (en ook met de twee kasten, dankzij mijn moeder. Van haar kreeg ik de tweede kast)

Dinsdag

Vandaag heb ik mij op een mega berg strijk gestort. Afgewisseld met wat lezen. Thomas speelde met zijn beste vriend, en die haalde ik iets eerder op. Zo kon ik gezellig nog daar met mijn vriendin even een bakkie doen.

Woensdag

Thomas had vandaag een gaaf feestje! Hij ging met het feestje naar een Escaperoom. Hij stond te stuiteren!

Normaal gaat Fenna op de fiets naar de ortho. Maar het regende de hele dag zo verschrikkelijk hard dat ik maar even gezellig mee ben gegaan. En……de beugel mag er over een maand of 3 uit!

Donderdag

Jullie hebben het misschien op het nieuws gezien, maar donderdag ging de Mediamarkt open in Leidschendam, in het nieuwe winkelcentrum. Die dag waren er diverse spectaculaire acties. Zo ook de Apple Airpods voor zo’n 40 euro goedkoper. De moeite waard dus aangezien Amy en Fenna bijna jarig zijn en zij deze willen hebben. Maar man, wat een drukte!

Terwijl Amy en Fenna in de rij stonden ben ik ondertussen boodschappen gaan doen. Ze hebben 2 uur erover gedaan om de oortjes te bemachtigen! Maar ze zijn er gelukkig dolblij mee.

De man van de droger kwam ook vandaag om de droger te maken. Dit was dus een vruchtbaar, maar super duur dagje! haha

Vrijdag

Vandaag kreeg ik leuke post!

Super blij met deze 2 nieuwe Engelse boeken. Ook ging ik mee met de training van Thomas en de meiden. In de vieze miezerregen, maar ze deden het weer fantastisch. Zo leuk om Amy en Fenna te zien als trainsters.

Daarna mochten we weer aanschuiven in restaurant Stolk (oftewel, bij mijn vader en bonusmoeder) en daar aten we gezellig mee. Op vrijdag wel erg fijn omdat ik amper tijd heb om aan koken te denken.

Zaterdag

Om even aan te geven hoe druk mijn weekend was benoem ik even alles…;-)

8:15 moesten Thomas en ik verzamelen in Delft voor Thomas zijn wedstrijd. Lekker in de regen! Ik moest dus vroeg uit bed en zat om tien voor 8 in de auto…..zalig 🙁

Daarna snel naar huis om vervolgens in de auto te stappen naar een vriendin die een taart voor Amy haar feest had gemaakt.

Maar dat was niet voor niets….wat een geweldige taart had ze gemaakt!!!

Toen ik daarmee thuis kwam stapte ik weer in de auto (Amy bleef bij Thomas) om wéér naar Delft te rijden voor Fenna haar wedstrijd. Wederom in de zeikregen…

Toen naar huis om Fenna af te zetten en even snel iets te eten. Er was wel leuke post!

Toen wéér in de auto om snel wat boodschappen te halen en Thomas bij mijn vader te brengen. Thomas ging een nachtje logeren namelijk. Om half 5 stond er een vriendinnetje van Amy voor de deur die mee ging helpen met versieren en zij at ook mee.

Na het eten kon ik weer in mijn taxi springen om Fenna bij een teamgenootje af te zetten. Zij had een hockeyfeest op de club. Amy toverde zichzelf intussen om tot Maleficent.

Van 20:00 tot 0:00 was ons huis het terrein van pubermeiden. Ik zat boven met een boek en kon horen dat er beneden een gezellig feestje aan de gang was. Mijn ogen hadden het zwaar om open te blijven, maar ik moest om half 1 nog in de auto springen om Fenna van het hockeyfeestje te halen…..ik voelde mij écht zooooo moe!

De meiden hebben in ieder geval ieder een geweldige avond gehad. We lagen om 1 uur in bed, uitgeput en voldaan.

Zondag

Denk je dat we zondag konden bijkomen van de drukke dag van gisteren? Nou, nee! Om half 11 waren we alweer op weg naar de verjaardag van mijn bonusmoeder. Daar was Thomas natuurlijk al en stond de tafel al volledig gedekt voor een lekkere lunch. Het was erg gezellig!

Om 14:00 werden we verwacht bij de partyboerderij bij ons in de straat waar wij in mei zelf ons feest gaven. Hier hadden we een familiedag van mijn moeders kant. Het was zo gezellig om bijna de hele familie bij elkaar te hebben!

Al die nichtjes en neefjes, ooms en tantes en achternichten en neven die elkaar weer zagen.

Oma even op de foto met haar kleindochters.

Hier met een tante (zus van mijn moeder) en één van haar kinderen, mijn nicht Eva. Er zijn ook groepsfoto’s gemaakt, maar ik weet niet of iedereen online wil dus die hou ik maar even voor onszelf.

We hebben tot half 6 gekletst, gelachen en leuke plannen gemaakt.

Eenmaal thuis was ik bekaf! Ik kon niet meer!! Ik heb even een half uurtje op de bank liggen tukken en toen Thomas naar bed gaan brengen. Die bleek om half 10 nog stiekem in bed te liggen lezen!! Thomas dus maar bij mij in bed genomen en samen lekker in slaap gevallen. Het weekend was er één met een gouden randje (en heel veel slaapgebrek ;-)).

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge