Follow:
Uncategorized

Hillybilly’s Diary #176

hillybillybeauty.nl

Wat moet je een hoop regelen als je van plan bent te gaan verhuizen. Puinruimen, afspraken maken, financiën etc etc. Deze week voelde ik mij daarom ook niet helemaal top. Teveel aan mijn hoofd en dat resulteerde in een paar dagen zo’n zeurderige hoofdpijn. Maar er waren ook leuk dingen! Zo zochten wij laminaat uit en speelde Fenna haar laatste zaalwedstrijden die eindelijk eens goed gingen. Welkom bij weer een nieuwe diary!

Maandag

Vandaag ben ik glad vergeten foto’s te maken. Druk met boodschappen, heen en weer appen met Andries over van alles en in de avond mee met Fenna haar zaalhockeytraining. De laatste training en daarom werd er een wedstrijd gespeeld tegen de jongens C1. Tja, toen ging het ego natuurlijk flink opspelen. En toen de meiden ook nog eens wonnen was dat natuurlijk extra gaaf.

Dinsdag

Omdat de kans erin zit dat ons huis in maart op de markt komt moeten we al een beetje aan de slag. Volgende week komt er een nieuwe laminaatvloer om de woonkamer extra aantrekkelijk te maken. Dus ik ben vandaag vooral bezig geweest met puinruimen etc. Thomas heeft bijvoorbeeld ooit, heel leuk, onze koelkast onder geplakt met dino stickers. Hoog tijd om die er eens af te halen (we willen natuurlijk wel mooie foto’s op Funda straks)

\

De stickers zaten ook op de bovenste deur. Ik had werkelijk waar gewoon spierpijn in mijn rechter bovenarm van het schoonmaken!

Ook het dressoir moest even uitgemest worden zodat het makkelijker leeg te halen zou zijn.

Een drukke, maar productieve dag!

Woensdag

Vandaag ging ik door met puinruimen en hielden de kids een heerlijke rustige middag. Ze waren vroeg uit, dus chill outfit aan en lekker voetbalplaatjes plakken.

Donderdag

Vandaag geen foto’s gemaakt. Ik was voornamelijk bezig een boek uit te lezen voor de blogtour van eind februari. Dus ik hield mij vooral lekker even rustig.

Vrijdag

Valentijnsdag! Ik kreeg van Thomas al 2 hele lieve tekeningen. Waaronder deze…

In de ochtend ging ik naar mijn zusje. Daar namen we eerst een leuke video op!

Onze moeder kwam ook daarheen. We hadden namelijk afgesproken weer even een gezellig dagje met elkaar te hebben. We zouden ook naar de film gaan, Little Women, maar die draaide helaas te laat voor mij. Daarom gingen we eerst gezellig even lunchen.

In The Old Pal, waar we altijd heen gaan, hing de liefde al in de lucht..haha.

Ik ben daarna door naar huis gegaan en moest in de middag met Thomas naar hockeytraining. Fenna werd ondertussen opgehaald voor een leuk team weekend en Amy ging naar een schoolfeest. Allemaal druk!

Alhoewel Thomas zich niet al te druk maakte..haha.

Amy kreeg ook nog een leuke Valentijnskaart!

Zaterdag

In de ochtend ging Andries met Thomas naar de kapper en ben ik begonnen met het leeghalen van de kasten. Daarna door naar de Hornbach voor het laminaat.

Op zaterdag naar de Hornbach is trouwens niet zo’n goed plan…wat een drukte!

Daarna door naar de verjaardag van Andries’ zijn broer. In de auto zag ik de nieuwe collectie van Tante Betsy voorbij komen. Toch wel weer wat leuke items.

Na de verjaardag lekker thuis Wie is de Mol kijken. Ik kon om half 11 nog de deur uit om Fenna op te halen. Het hele team had de hele nacht doorgehaald en waren bij de afsluiter, een voorstelling in het theater van één van de trainsters, allemaal in slaap gevallen…haha. Niemand heeft werkelijk iets van de voorstelling meegekregen.

We lagen dus laat in bed met z’n allen…

Zondag

Ik mocht om kwart over 10 met Fenna op pad voor haar laatste wedstrijden. Dit keer in Rotterdam. In de zaal doen de meiden het niet zo best helaas. Maar vandaag haalden ze een gelijkspel en een overwinning binnen! Super leuke middag zo!

Eenmaal thuis kon ik weer aan de bak met het opruimen en leeghalen en naar boven sjouwen van spullen. Ik ben blij als dit allemaal achter de rug is 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge