Follow:
Uncategorized

Hillybilly’s Diary #157

hillybillybeauty.nl

En dan is het gewoon alweer oktober! Einde van de maand komt Andries alweer thuis. Deze week ging ik naar de Ikea en gingen we verder met de klusjes in huis. Ook werd er natuurlijk nog gehockeyd en kwamen er nog leuke boeken binnen. Ook ging ik met mijn moeder en zusje naar de film deze week. Wederom weer een leuke week met mooie dingen!

Maandag

Even een foto voor papa in Zweden. Maandagochtend, naar school en een glimlach voor papa….wat wil je nog meer?!

Ik ging daarna met mijn vader naar Ikea om flink wat dingen te halen. Een tweede Billy kast, kledingrekken voor Fenna, gordijnen voor Amy en wat dingen voor Thomas zijn kamer…

En ik kocht impulsief ook nog een mooi servies..haha

En mijn vader is echt de beste! Hij heeft meteen voor Fenna de rekjes opgehangen (boven de rechtse komt nog een plankje) en ook voor Thomas is hij meteen aan de slag gegaan.

Amy had vandaag met school een bezoekje aan de Eerste en Tweede kamer. Maar ik kreeg deze foto via app binnen….eeehhhmmmm ???

“Mam, wat vind je van deze blouse?”…… Ik wist niet dat ze kleding verkochten bij het parlement? haha

Ook las ik tussendoor deze geweldige Graphic Novel!

Absoluut een aanrader!

Dinsdag

Natuurlijk wilde ik meteen doorpakken met alles. Ik ben dus aan de slag gegaan met de gordijnen. Amy haar gordijnen gingen naar die van Thomas en Amy heeft nu nieuwe. Bij haar moeten nog verduisterende rolgordijnen achter komen tzt.

Woensdag

Vandaag ben ik met Thomas naar de kapper geweest. Het was weer hoognodig!

Donderdag

Mijn zusje is een hele grote enabler! Zij kan appjes sturen waardoor ik ga kopen. Nu stuurde ze deze foto naar mijn moeder en mij….ik ben verliefd op die tas linksbovenin!

Amy en Fenna kregen vandaag hun Daily Paper trui. Ik had dus twee stuiterende pubers in huis. Daily Paper is heel hot onder de jeugd tegenwoordig, dus als je zo’n trui hebt dan is dat héél wat!

Deze foto is met een filter. Maar ik moet toegeven, de truien zijn erg mooi én warm!

Vrijdag

Vandaag hadden mijn moeder en zusje en ik afgesproken. Ik ging naar Zoetermeer, naar mijn zusje. Daar dronken we eerst gezellig thee en deelde we wat cadeautjes uit die we voor elkaar hadden. Leuke schoonmaakdoekjes en Cath Kidston spulletjes, lekker! Daarna gingen we naar Zoetermeer. Eerst even een broodje bij de Old Pal en daarna naar de bios. We gingen naar Downton Abbey! Voor mij de tweede keer, maar ik heb net zoveel genoten als de eerste keer…geweldige film!

Daarna ging mijn moeder nog even met mij mee naar huis om de nieuwe veranderingen te zien. De meiden kwamen thuis met hun nieuwe schoolfoto’s

Wat een beauties zijn het toch!

Mijn moeder werd opgehaald door de taxi en ik ging daarna met de kids naar de hockeytraining. Daarna reden we door naar mijn vader en (bonus)moeder waar we heerlijk konden aanschuiven voor het avondeten. Dat was fijn!

Thuis was ik doodop van de drukke dag en ging ik niet al te laat naar bed. Zaterdag is ook altijd druk met hockey, dus even wat extra slaap pakken.

Zaterdag

In de ochtend hadden we eerst Thomas zijn wedstrijd. Het wordt voor hem ook tijd voor een nieuwe stick…haha

Het was een leuke wedstrijd, maar de tegenstander was toch iets te sterk voor onze jongens. Toch even lekker gespeeld en dat is een mooi begin van de dag.

Ik bracht daarna Amy en Thomas naar huis en ging weer terug om naar Fenna haar wedstrijd te kijken.

Na een mooie overwinning kregen de scheidsrechters van de aanvoerster (Fenna) een bloem. Het is de week van de scheidsrechter, dus die werden in het zonnetje gezet.

Daarna ging ik gauw naar de supermarkt voor de boodschappen. En dat moet je eigenlijk niet doen als je al trek hebt hè?

(ps ik heb ook wel fruit en gezonde dingen gehaald hoor…haha)

Eenmaal thuis was ik best uitgeput. Daarom was ik extra blij toen er nog leuke post bleek te zijn.

Zondag

Vandaag een heerlijke luie dag! Lekker uitgeslapen, gelezen en ook weer wat in huis gedaan….

De tweede kast staat grotendeels. Mijn vader komt maandag de kasten goed vastzetten en waterpas maken. Dan kunnen de deurtjes van de linker kast er ook voor. Ook heb ik al een mooie verzameling Zoflora. Dit ruikt allemaal zo hemels! Als ik hiermee schoonmaak ruik ik het de volgende dag nog. Zalig.

We aten lekker sushi, getrakteerd door mijn moeder, en genoten van een heerlijke rustige dag. Op naar een nieuwe week!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge