Follow:
Uncategorized

Een heerlijke random wishlist

Het is vrijdagavond en ik schrik opeens op! ‘Oh no! Ik heb nog geen artikel voor morgen’. Nou komt dat de laatste tijd wel vaker voor dat ik een dag geen artikel online heb. ( erg druk en wat moe ). Maar ik wil het niet al te vaak laten gebeuren. Daarom een “snel” artikel vandaag: een heerlijke random wishlist!

Nieuwe sokken!

Mijn voorraad sokken is flink geslonken. Opeens leken al mijn sokken versleten en met gaten. Ik vind de sokken van Happy Socks helemaal leuk! Kijk deze bijvoorbeeld, in herfst thema. Super gaaf! Ook zijn er een aantal leuke kortingen bij Happy Socks, dus inslaan maar.

Nieuwe BH’s en slips

Soms denk ik weleens bij mijzelf: “Ik hoop maar niet dat ik vandaag een ongeluk krijg en mee moet naar het ziekenhuis. Alwaar ze mijn kleding moeten uitdoen voor een operatie ofzo. Want het ondergoed wat ik vandaag draag ziet er echt niet uit!”

Tja, eerlijk waar, dat schiet weleens door mijn hoofd. Onlangs zei ik nog tegen mijn moeder dat ik mij eens flink ga verwennen met een nieuwe lingerie-garderobe. Ik gok dat ik dat al een aantal jaren niet heb gedaan ( shame on me! ). Bij Hunkemöller hebben ze hele gave acties op het moment, dus binnenkort eens de winkel binnenlopen daar.

Nieuw Beddengoed

Thomas en Amy moeten allebei een nieuw dekbed. Die van Thomas was heel goedkoop, maar hij ligt er constant onder te zweten ( ook als het niet warm is boven ). En Amy heeft een dekbed waar de vulling niet goed meer is. Zelf wil ik graag overstappen naar 2 eenpersoonsdekbedden. Zeker in de winter vind ik het vervelend om 1 groot dekbed te hebben. Als Andries op zijn zij ligt is het dekbed vrij hoog en komt er koude lucht onder, dan lig ik te bibberen! Geef mij maar lekker 2 losse dekbedden. 😉

En dan wil ik zoetjes aan ook nieuwe overtrekken gaan kopen. Heerlijk, alles weer nieuw!

En dan ga ik eens voor wat neutrale hoezen. Mooi! Wél sla ik pas in als er een korting is, want ik moet een flinke voorraad inslaan.

Tante Betsy!

Ik heb al een aardig wensenlijstje aan jurkjes van de nieuwe collectie. Ik heb er gelukkig al wat kunnen afstrepen, maar er komt nog zoveel moois! En ik vind het ook weer heerlijk om langere mouwen te kunnen dragen. Deze vind ik echt super gaaf!

Een kleine greep uit mijn wishlist. I know…..I just love Tante Betsy dresses!

Nóg een paar Sendra laarzen

Ik twijfel nog tussen een “neutraal” paar zoals hierboven, of een gekleurd paar laarzen. Maar ik loop bijna dagelijks op mijn huidige paar dat ik het wel leuk vind om af te wisselen met een ander paar. Misschien een leuk cadeau voor mijzelf voor kerst?

Eigenlijk wil ik ze gewoon allebei…haha.

Nou, ik weet niet of ik alles van mijn wishlist zal krijgen ooit. We hebben de badkamer verbouwing gepland voor februari, dus we moeten nog hard sparen! Maar iets te wensen hebben blijft altijd leuk. 😉

Wat staat er op jouw wishlist?

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Prachtige spullen op jouw wishlist 😉
  Vooral de boots en dressen van T.B..

  Xoxo

  september 23, 2017 at 12:08
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge