Follow:
Uncategorized

Wat geef ik mijn man nou cadeau?

Waarom heeft mijn man geen hobby zoals lezen? Elk jaar is het met Vaderdag of zijn verjaardag weer een lastige opgave om cadeautjes voor hem te scoren. Amy en Fenna hebben zelfs al het punt bereikt dat ze gewoon geen cadeautje meer kopen maar bijvoorbeeld de hele dag koffie voor hem pakken, of de auto wassen. Toch wil ik altijd wel iets voor hem kunnen kopen, een feestdag is anders ook zo kaal zonder cadeautjes. En als je goed nadenkt is er altijd wel iets leuks te vinden.

Een lekker drankje

Andries is dol op een lekker drankje zo nu en dan. Meestal haal ik met de boodschappen de meest goedkope wijn of bier, hij lust alles. Als een cadeau is het daarom wel leuk om hem af en toe een wat luxer drankje te geven. Iets wat hij normaal niet zo snel zou kopen voor zichzelf. Hij is op een luxe fles drank altijd iets zuiniger en geniet er extra van. Een Hennessy fles via Drankdozijn.nl is bijvoorbeeld een mooi cadeau om te geven.

 

Formule 1

Een interesse die Andries wel heeft is Formule 1. Hij kijkt alle kwalificaties, races en nabesprekingen. Ook gaat hij minimaal één keer per jaar naar een echte Formule 1 wedstrijd toe. Hij is dan weken van te voren al bezig met dat weekend en hij geniet daar volop (daar gaan trouwens dan ook altijd wel wat bijzondere flessen drank mee naartoe ;-)).

Twee jaar geleden hebben wij een petje van Max Verstappen/Red Bull gegeven aan hem. Hij heeft die afgedragen! Helaas is hij hem een keer verloren en daar baalt hij nog steeds van. Een nieuwe pet zou dus zeker een cadeau zijn waar hij ontzettend blij mee zal zijn.

Belevenis

Niets is leuker dan een ervaring cadeau doen. Met een jong gezin is er niet altijd tijd voor elkaar en daar moet je dus tijd voor vrijmaken. Een weekendje weg met z’n tweetjes is natuurlijk altijd een schot in de roos. Maar ook lekker uit eten met elkaar of met het gezin of een dagje met het hele gezin naar een pretpark zijn allemaal belevenissen die leuk zijn om cadeau te geven aan iemand die niet heel veel te wensen heeft. Genieten van elkaar tijdens zo’n ervaring is wellicht nog wel het allerleukste!

Soms moet je gewoon wat moeite doen om tot een leuk en bijzonder cadeau te komen. Als het met liefde wordt bedacht dan zal het vast in de smaak vallen.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge