Follow:
diary

Hillybilly’s diary #182

hillybillybeauty.nl

Een week waarin wij de verjaardag van Thomas vierde. Nou ja, echt uitgebreid vieren komt er niet aan te pas door alle toestanden. Gelukkig is Thomas sowieso niet zo van aandacht, en vond hij het prima op de manier die we het nu hebben gedaan. Gewoon thuis, als gezin met gebakjes en cadeautjes. Hoe ging onze week verder, ik laat het jullie zien!

Maandag

Vandaag weer vol goede moed met Thomas aan het schoolwerk. Het blijft een uitdaging! Hij vindt het maar niks al dat schoolwerk thuis ­čśë

In de avond bracht ik Thomas naar bed zodat Andries, Amy en Fenna het huis konden gaan versieren. Want morgen wordt Thomas 9 jaar en dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan!

Dinsdag

Thomas 9 jaar!! Deze verjaardag zal hij waarschijnlijk nooit vergeten. Niet uitdelen op je verjaardag in de klas, voorlopig geen feestje en helemaal geen visite. Maar thuis maakten we er het beste van. Er kwam mooie post, berichtjes en videoberichten. Hij heeft zelf aangegeven dat hij zich ├ęcht jarig voelde. Gelukkig!

Donald Duck boekjes, altijd een feest!

Via de post kwam er een mooi cadeau van oma Died, opa Died, oom Diederick (vandaar de afkorting opa en oma Died haha) en tante Saar & oom Eti├źnne. Lekker tekenen!

Ook kwam er nog een gave ballon van Spiderman met de post en kwam er van de familie van Andries zijn kant met de post een supergave muursticker voor op zijn nieuwe kamer. Wat een verwennerij!

Opa en Oma die hier in de buurt wonen kwamen op de fiets langs en met voldoende afstand brachten ze Thomas’ cadeautje. Pringels chips (Thomas zijn favoriet) en het spel Mens erger je niet. Dus we kunnen ook aan de spelletjes!

Als jarige mag je bepalen wat je mag eten. En gelukkig was de Mc Drive gewoon open. Het werd dus lekker een happy meal!

Woensdag

Dat Thomas het thuis huiswerk krijgen van school niet echt ziet zitten is lastig. Maar de focus is ook ver te zoeken…dit dus:

Om de focus weer even terug te krijgen gingen we maar even naar buiten. Thomas op de step en ik even een flinke wandeling. Zalig!

En we zijn met ons gezin bezig wat fitter te worden (en degene die al fit zijn moeten dat natuurlijk blijven). Ook Thomas doet goed mee!

Donderdag

Andries was vandaag weer vrij (zijn rooster is echt minimaal) en hij ging met Thomas even een flinke fietstocht maken. Meteen een matje gehaald om op te sporten. Wat fijn dat het zulk lekker weer is deze week!

In de avond was het spelletjes tijd! Uiteraard even aan de slag met het nieuwe spel.

Vrijdag

Van oom Jaap kreeg Thomas nog een doos lego voor zijn verjaardag. Vandaag mooi even de tijd om dat in elkaar te zetten.

Ook besloot ik weer met Thomas een flinke wandeling te maken. Ik nam een paar boeken mee om tijdens de wandeling weg te brengen bij mini biebs. En dat leverde voor mij nog een leuke verrassing op.

Twee boeken weggebracht…

En zelf een boek gescoord die al op mijn wishlist stond. Super blij mee!

Zaterdag

Vandaag weer sportief een stuk gelopen. Deze keer ging Amy ook mee. En weer 5 boeken weggebracht. Ik moet toch een beetje mijn voorraad laten slinken omdat het inmiddels wel een hele grote verzameling is. En het moet straks ook allemaal mee naar het nieuwe huis..ooops.

Zondag

Een luie ochtend…

En deze dag ontzettend gezond bezig geweest.

Ook gaf Fenna een workout les aan Amy en mij. Man, wat was dat pittig! Ik had daarna meteen zulke zware benen dat ik gewoon moeite had met lopen..haha. Maar ja, alles voor die kilo’s!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge