Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #191

hillybillybeauty.nl

En dan wonen we alweer een week in ons nieuwe huis! Deze week hadden we ook de overdracht van ons oude huis en genoten we van het mooie weer. Ik ontving wat leuke pakketjes en kreeg Amy prachtig nieuws!

Maandag

Wat heerlijk om extra ruimte te hebben om de was lekker buiten te hangen. Luxe die in het oude huis niet echt aanwezig was (als ik een wasrek in de tuin zette kon niemand er meer normaal zitten, haha)

Om de spanning rondom het telefoontje of Amy geslaagd zou zijn te doden, deden we gezellig een spelletje.

En daar was de uitslag dan! Amy is met mooie cijfers geslaagd voor het VMBO!

Dat betekent natuurlijk taart!! Andries en Thomas gingen op pad voor taart…

En uiteraard moest ook even de ijssalon in Nootdorp getest worden.

In de avond kwamen mijn vader en (bonus)moeder even langs voor Amy haar slagen. Want een diploma moet natuurlijk gevierd worden!

Super trots op Amy!!

Dinsdag

Vandaag kwamen Andries’ broer Wilbert, Jorien en de kids gezellig langs. Ze waren wel benieuwd hoe het huis was opgeschoten. En natuurlijk ook meteen even voor Amy haar slagen. We genoten ook van het heerlijke weer door even een lekkere wandeling te maken.

Het slapen in een nieuwe kamer is voor Thomas nog wel wennen. Het in slaap komen gaat steeds beter, maar in de nacht kruipt hij elke keer stiekem bij Fenna…haha

Woensdag

Vandaag kreeg ik een flink aantal pakketjes. Bestellingen en pakketjes voor mijn blog. Wat heerlijk! Ik bestelde zelf het masker van Clay and Glow. Op internet wordt dit masker flink gehypet, dus ik wilde het zelf ook wel testen. Na één keer moet ik zeggen dat ik het een fijn masker vind. Binnenkort natuurlijk op mijn blog!

Ook kwam dit leuke kinderboek binnen. Ik hou van kinderboeken.

Vandaag gingen Andries en ik ook langs de notaris om een machtiging te tekenen. Wij hoeven dus niet meer donderdag naar de notaris. Wachten en hopen dat de afhandeling helemaal goed verloopt.

Donderdag

We hebben het huis officieel verkocht! Wat een heerlijk gevoel. Nu kunnen we wachten op de centjes van de overwaarde om alle dingen in het huis te gaan aanschaffen.

Vandaag kreeg ik een fantastisch pakket van Douglas binnen. Super blij mee!

Ook ging ik weer even lekker een ommetje maken met Thomas.

Nootdorp is echt een gezellig dorpje om doorheen te wandelen. Ik geniet volop! Amy ging vandaag met een vriendin op pad. Amy heeft heel lang binnen gezeten en weinig sociale dingen ondernomen, dus ik was blij dat ze eindelijk weer even wat ging ondernemen.

Vrijdag

Thomas moest vandaag naar school. Ik moet nu natuurlijk een stukje verder rijden (na de zomer gaat ie hier naar school). Nou dat verder rijden heb ik ondervonden! Gewoon in de file!

Uit school gingen Thomas en ik zijn beste vriendje ophalen. Na 2 maanden zagen ze elkaar eindelijk weer. Thomas was helemaal zenuwachtig! Haha.

Genieten om te zien dat ze weer zo’n lol met elkaar hadden. Toen hij werd opgepikt kreeg ik nog een leuk cadeautje van mijn vriendin (de moeder van het vriendje). Zo leuk al die decoratie in het nieuwe huis!

Op vrijdag bleek er koopavond te zijn in de Parade in Nootdorp. Dus ik ging wandelend met Amy en Fenna even naar het centrum. Maar het was niet echt bruisend…haha

Toch kon Fenna slagen voor wat nieuw beddengoed (ja, het geld van het huis was binnen, haha).

Zaterdag

Jaaaaa, ik heb eindelijk een nieuwe fiets!! Zo blij mee!

Andries ging met Amy en Fenna op pad voor nieuwe gordijnen voor hun kamer en Andries kocht een mooie nieuwe kraan voor in de keuken. Stukje bij beetje kunnen we een hoop items van het lijstje strepen.

Ik wil ook nog even aandacht geven aan dit gave kussen.

Ik kocht dit nav een Facebook post van een kennisje. Haar dochter heeft het syndroom van BBSOAS en deze kussens geven naamsbekendheid aan dit syndroom. De eigenaresse van Zebbz maakt deze prachtige kussens en een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel. Ik ben echt verliefd op deze mooie kussens. Dus er komen er zeker nog wel meer!

De momenten op de dag dat ik even lekker kon ontspannen dook ik heerlijk in mijn boek. De rust om te lezen is weer terug! Zalig!

Zondag

Weer een stralende dag vandaag! Dus lekker even naar buiten. Amy ging met een klein clubje klasgenoten lekker naar Delftse Hout, dus die was weer heerlijk op pad.

Ook meteen even het voortuintje aangepakt. Daar stond zoveel onkruid.

Binnenkort even wat leuke plantjes halen om dit even een beetje op te vrolijken, haha

In de avond begon ik in een nieuw boek. Even bijkomen van de warmte…

Aankomende week komt ons nieuwe bed! Zo blij mee! En ik ben ook nog eens jarig aankomende week. Dus weer een leuke en gezellige week in het vooruitzicht.

Liefs Hilde

** Dit artikel kan affiliate links bevatten, zie mijn disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge