Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #203

hillybillybeauty.nl

Hallo allemaal! Welkom bij weer een nieuwe diary! Deze week was een hoogtepunt voor Thomas. Waarom? Dat zie je op in deze diary op vrijdag ;-). Verder had mijn werkgever een meeting met de koning, zag ik een waanzinnig jurkje bij Tantilly en speelde Amy voor loodgieter. Lees lekker verder!

Maandag

De maandag is altijd een beetje een trage dag. Thomas komt werkelijk nooit op gang om aan school te gaan en iedereen moet weer even wennen aan het ritme. Ik was dan ook blij toen het avond was en ik dácht heerlijk te kunnen gaan ontspannen op bed. Niets bleek minder waar. Ik raakte helemaal in de stress omdat ik niet meer in mijn dashboard van mijn blog kon. Mijn blog was wel zichtbaar online, maar ik kon er dus niet meer ‘in’. Maar ja, de helpdesk die mij kon helpen was niet meer op kantoor….balen! Toen kwam Amy beneden, die had één van haar nieuwe oorbellen in de gootsteen laten vallen…..zucht.

Amy kan dan ook niet wachten op een wat meer gunstiger moment en besloot zelf voor loodgieter te spelen. Die laat zich ook niet uit het veld slaan. Maar met als gevolg dat ik alsnog moest helpen! Weg rustige avond. Uiteindelijk een hoop werk voor niets, de oorbel bleef spoorloos.

Dinsdag

Vandaag besloot ik een beetje een rustig dagje in te plannen. Ik zit natuurlijk in het Boek van de maand team bij Paagman, dus ik moet sowieso altijd 4 boeken per maand daarvoor lezen. Vaak boeken die nog uit moeten komen en waar we dus een epub van ontvangen. Op die manier wordt mijn ereader in ieder geval ook weer volop gebruikt.

Woensdag

Via mijn werk ontving ik een leesexemplaar van de uitgever van die geweldige boek! Met De Boekenzusjes host ik op Instagram een buddyread met dit boek. Een groot succes, er doen heel veel mensen mee. Zo leuk!

Ook kregen we een leuke screenshot van mijn baas die in gesprek is met oa niemand minder dan de koning! Het belang van boekhandels is de laatste tijd al volop in het nieuws, en de koning wilde wat boekhandelaren een hart onder de riem steken.

Ook wat treuriger nieuws. Mijn laatste fles 1000 carpet fresh is op, snik. Deze koop ik altijd in Engeland, maar ja, daar ben ik al een eeuwigheid niet geweest door Covid. Ik moet dus even een tijdje zonder doen helaas…

Donderdag

En vandaag ging er weer iets op wat uit Engeland komt. Gelukkig heb ik hiervan nog wel een flinke voorraad…haha

En op mijn werk kwam een doos binnen met exemplaren voor Boek van de Maand. Ik heb dit boek inmiddels al gelezen….en ik vond het geweldig!

Vrijdag

Vandaag was een zeer heugelijke dag! Na flink wat maanden ploeteren, oefenen en af en toe een traantje haalde Thomas eindelijk zijn typediploma!!

Met echt een geweldige score!!

Daar hoort natuurlijk een avondmaaltijd naar keuze bij!

Ook kwam er weer een mooi artikel in de media. Steun je boekhandel!

En ik dook in een heerlijke thriller!!

Zaterdag

Mijn moeder kwam nog met een leuke tip van een boek wat ik, volgens haar, echt moet lezen. Dus die komt op mijn wensenlijstje…

Kennen jullie dit boek?

Ook ben ik heerlijk begonnen aan wat meer zepen te gebruiken. Dit is een shampoo bar, werkt super fijn!

Zondag

En dit jurkje bij Tantilly,….ik ben verliefd!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge