Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #223

hillybillybeauty.nl

Een drukke week was het afgelopen week. Ik werkte beide dagen in het weekend omdat er bekende Nederlanders hun boek kwamen signeren. Ook had ik een bezoekje aan de kaakchirurg waar ik niet heel blij van werd. Maar er waren ook nog leuke dingen, nieuwe boeken! Ook hield Thomas zijn spreekbeurt. Kortom een hele volle week!

Maandag 7 juni

Vandaag moest ik werken in het Centrum. Het is natuurlijk even wennen dat ik nu bijna 30 uur per week werk, dus even wat instructies voor het thuisfront 😉

Nou, duidelijker kan niet toch? Haha

Op mijn werk zag ik een lp die Amy heel graag wilde hebben, en nog in een mooie special edition ook! Dus ja, die moest mama natuurlijk meenemen.

En thuis heb ik mijn Blond Amsterdam bon verzilverd. Ik besloot iets bij te betalen en bestelde een nieuw kommetje, een theepot en een sapkan. Heel blij mee!

Dinsdag 8 juni

Vandaag moest ik weer werken en Andries had avonddienst. Dus Amy en Fenna moesten weer even in de middag hun broertje ophalen op school. Thomas had vandaag zijn spreekbeurt en ik kreeg van de juf nog een leuke foto toegestuurd.

En van Fenna kreeg ik een super blije foto!

Hij had een Zeer Goed voor zijn spreekbeurt gekregen. Hij blij en ik ook! Eindelijk weer klaar voor dit schooljaar met de stress rondom spreekbeurten…haha.

Ik werkte natuurlijk vandaag weer in het Centrum. Zo leuk om van 2 winkels te mogen genieten.

Het filiaal in de stad is ook echt een gezellige winkel. En vandaag kwam de Paagman Zomerkrant uit, en kijk eens wie daar in staat 😉

Woensdag 9 juni

Mijn Blond bestelling kwam binnen! Deze items waren het geworden.

En ik begon vandaag in deze middlegrade. Ik was lekker vrij vandaag, dus even van genieten 😉

Een heerlijk boek met veel illustraties op elke bladzijde. Echt genieten!!

Donderdag 8 juni

Vandaag mocht ik weer werken in de Mall. Ook weer heel fijn om in “mijn” winkel te werken. Het is toch de winkel waar ik ben begonnen. Hier was een hele gave nieuwe thematafel gemaakt.

Het gesigneerde boek voor mijn moeder was ook binnen. Gesigneerd door Bart Chabot. Je moet even goed kijken wat er nou precies staat…haha

En ik trakteerde mijzelf ook nog even op wat mooie boeken 😉

Oh wat word ik hier blij van!

Vrijdag 8 juni

Vandaag kaakchirurg…..oh, wat een drama! De kies brak constant af, dus het was niet zo’n pretje. De rest van de dag was ik dus niet echt actief.

Zaterdag 9 juni

Vandaag moest ik een paar uurtjes werken in de Mall om Hennie Huisman te begeleiden. Hij kwam signeren in de Mall. Het was niet zo druk, maar gelukkig kon hij daardoor mooi veel boeken voor de winkels signeren. Wat een lieve man is Hennie!

Eenmaal thuis dook ik in bed. Toch een nasleep van het trekken van de kies. Andries ging naar Mijdrecht en Thomas kreeg knuffel na knuffel van zijn nichtje…haha

Zondag 10 juni

Vandaag werkte ik de hele dag in de Mall. Johan Derksen kwam signeren…..gekkenhuis!!

De rij liep tot aan buiten. Dus dit was een zeer geslaagde signeersessie!

Ondertussen had Fenna een wedstrijd, de eerste met haar nieuwe team. 5-2 gewonnen!

En ik vond deze beauty nog in de winkel.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge