Follow:
beauty

Nieuwe producten van BALADE EN PROVENCE

Sinds ik mijzelf een No Buy heb opgelegd heb ik geen impuls aankopen meer. Geen douchegelletje hier, gezichtsverzorging daar….ik heb namelijk nog genoeg voorraad in huis. Ik merk dat ik nu ook veel meer producten gebruik die ik nog in mijn voorraad had liggen. Zo had ik van Balade en Provence nog wat producten in huis, en ontving ik weer wat nieuwe items. Dit keer ook met een zeepbakje erbij, top! Dit merk is vegan en ontzettend goed voor je huid. En ook nog eens lekker budget, want je doet er ontzettend lang mee 😉

Balade en Provence

BALADE EN PROVENCE, het ambachtelijke merk uit Frankrijk, introduceert dit najaar een aantal onweerstaanbare nieuwe,100% natuurlijke Beauty Bars voor het zacht en doeltreffend reinigen van het gezicht, haar en om mee te scheren. De producten zijn stuk voor stuk handgemaakt en bevatten rijke, natuurlijke en ethisch verantwoorde ingrediënten zoals Franse groene klei en oliën van rozenbottel, druivenpitten en kokos. Ze zijn ook gecertificeerd biologisch, vegan en  zijn verpakt in ‘zero waste’, 100% composteerbare doosjes.

Sinds ik de shampoo bar gebruik heeft mijn haar veel meer volume. Het is ook wel bekend dat veel shampoos siliconen bevatten wat het haar veel zwaarder maakt en daardoor slap laat aanvoelen. Een natuurlijk product is natuurlijk ook beter voor je haar. En het idee dat het ook veel beter voor het milieu is (geen plastic verpakkingen) vind ik ook wel een prettige bijkomstigheid.

Solid Shampoo Normaal Haar

 

De nieuwe Solid Shampoo voor Normaal Haar is geformuleerd voor alle haartypes en bevat een rijke mix van sheaboter en natuurlijke oliën voor mooi glad en zacht haar met een glanzende finish. Deze vegan beauty bar is verrijkt met 100% natuurlijke citrus-, kokos- en druivenpitoliën en heeft een verkwikkende citrusgeur die je bij elke wasbeurt qua geurbeleving naar de heerlijke citrusboomgaarden van de Provence brengt! Het haar voelt na gebruik fris, schoon en zacht aan en heeft een mooie gezonde glans.

Het is even wennen om je haar te wassen met een soapbar, maar als je dit eenmaal gewend bent wil je niet anders. En het is gewoon veel beter voor je haar. Ik hoef mijn haar ook veel minder vaak te wassen.

Ultimate Conditioner

 

De nieuwe Ultimate Conditioner staat garant voor controle, hydratatie, bescherming en ultieme glans voor het haar na het wassen. Deze aangenaam romige vegan beauty bar conditioner, geschikt voor alle haartypes, is verrijkt met cacaoboter, kokosolie, zonnebloemolie en provitamine B5. Stuk voor stuk zijn dit ingrediënten die bekend staan om het haar te ontwarren, de hoofdhuid te kalmeren, glans toe te voegen en je lokken te beschermen.

Een conditioner hoef ik zelfs nog minder te gebruiken. Mijn haar heeft dit maar af en toe nodig, meer als een soort kuurtje. Deze bar is heerlijk romig, en ruikt zó lekker! Als je bedenkt dat ik voorheen met mijn gezin soms 4 flessen conditioner in een maand gebruikte. Wat een verschil in plastic afval hebben wij gemaakt. Trots!

Solid Face Cleanser

De nieuwe zachte Solid Face Cleanser reinigt, hydrateert en kalmeert, waardoor de gezichtshuid er fris, gezond en stralend uitziet. Deze vegan beauty bar is verrijkt met Franse groene klei om make-up en onzuiverheden in alle zachtheid effectief te verwijderen. De toegevoegde rozenbottelolie hydrateert de huid en Aloë Vera werd toegevoegd om roodheid en huiduitslag te kalmeren. Dit is een perfecte reiniger voor alle huidtypes om zowel ’s morgens en ’s avonds te gebruiken.

Nog een product waar ik dolblij mee ben. Normaal dacht ik altijd dat mijn huid van zeep heel erg zou gaan trekken. Deze beauty bar laat mijn huid schoon en prettig aanvoelen na gebruik. Ik reinig altijd wel eerst mijn gezicht om het van make-up te ontdoen. Daarna spring ik onder de douche en reinig met deze beauty bar. Een heel fijn product voor je gezicht.

Nieuw voor hem: All-in-1

Speciaal voor mannen is er de nieuwe All-in-1. Deze vegan ‘grooming bar’ kunnen mannen gebruiken als een 100% natuurlijke shampoo, face- én body wash, maar ook als zachte scheerzeep. Deze biologisch gecertificeerde formule is verrijkt met druivenpit-, wonderboom- en kokosoliën en sheaboter. All-in-1 heeft een verfrissende dennen- en citrusgeur voor de ultieme douche- en huidverzorgingservaring voor mannen.

Deze zeep heeft een heerlijke frisse, mannelijke geur. Ik moet voor mijn man alleen nog even een extra zeepdoosje halen om de zeep goed en schoon in te bewaren. Mijn man houdt sowieso van alles-in-1 producten, dus hij zal extra blij worden van dit product. Lekker compact en makkelijk, ideaal!

Bestseller! De Gentle Women’s Shave Soap Orange Blossom

Eén van de bestsellers van BALADE EN PROVENCE om nogmaals in het spreekwoordelijke Franse zonnetje te zetten is de Gentle Women’s Shave Soap Orange Blossom. Dat komt niet alleen door de heerlijke geur van bloeiende oranjebloesem, maar ook door de ultrazachte samenstelling. Deze heel milde biologische scheerzeep voor vrouwen is ontwikkeld op basis van sheabutter, kokos-, druivenpit- en Wonderboomoliën. Het vormt dé ideale zeep om de huid op een zachte wijze perfect glad te scheren en optimaal verzorgd te laten aanvoelen.

Ideaal voor het scheren van mijn benen. Super zacht en gaat ontzettend lang mee. Een toppertje!

Prijzen en verkrijgbaarheid

· BALADE EN PROVENCE Solid Face Cleanser € 14,99/80 g.

· BALADE EN PROVENCE Solid Shampoo Normaal Haar € 6,99/40 g.

· BALADE EN PROVENCE Ultimate Conditioner € 7,99/40 g.

· BALADE EN PROVENCE All-in-1 voor Mannen € 7,99/80 g.

· BALADE EN PROVENCE Gentle Women’s Shave Soap Orange Blossom € 6,99/40 g.

Deze nieuwe producten zijn verkrijgbaar vanaf heden bij Holland & Barrett.

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge